Σελιδοδείκτες

Γράμμα του ρουνικού αλφάβητου

Εναλλακτικές ονομασίες: Γράμμα του ρουνικού αλφάβητου

Rune παιχνίδι θα είναι σε θέση να σας ιντριγκάρει μόνη προφύλαξη! Παρουσιάσει το πέπλο της μυστικότητας, και να σας προειδοποιήσει ότι, στο σύνολό τους, η προφύλαξη οθόνης δεν θα αλλάξει, αλλά κάθε φορά που αρχίσει το παιχνίδι άσχημο χαρακτήρες που εμφανίζονται στο φόντο της, θα είναι διαφορετική. Έτσι, θα συναντηθεί με τα δαιμόνια, τους νάνους, τους ανθρώπους, ακόμα και πολλά αστείους χαρακτήρες. Αμέσως ειδοποιεί αξίζει ατελούς μενού του παιχνιδιού. Για παράδειγμα, τα παραδοσιακά πλήκτρο ESC εδώ δεν είναι να βγει, και προορίζεται για να εμφανιστεί το κύριο μενού του παιχνιδιού. Ως εκ τούτου, προκειμένου να ελέγχει το παιχνίδι σας δόθηκε εύκολα, σας συνιστούμε να αναμορφώσουν αμέσως τα κλειδιά για τον εαυτό τους.

Rune παιχνίδι ξεκινά, όχι περισσότερο, όχι λιγότερο, με μια επίσκεψη στον ήρωα μια τελετή στις τάξεις των στρατιωτών ενός άγνωστου ήρωα που ταπεινά προσκύνησε αφιερώνει τις συμβουλές του. Μετά από μια μακρά και κουραστική ελαφρώς (όπως φάνηκε σε εμάς) της ομιλίας όλοι οι πολεμιστές του Συμβουλίου, σήκωσε τα χέρια του και ξέσπασε σε δυνατά ουρλιαχτά. Δεδομένου ότι η λογική πηγαίνει, η νέα αφιερωμένο ήρωας σπαθί θα πρέπει να είναι η μεγαλύτερη. Λίγα λεπτά αργότερα ανεχόμαστε στο εγκαταλειμμένο χωριό.

Rune πρέπει να κατεβάσετε κάθε παίκτη, καθώς το παιχνίδι είναι πραγματικά ένα έργο ποιότητας. Παρά το γεγονός ότι με την πρώτη ματιά μπορεί να φαίνεται λίγο γραφικό ρουστίκ, έχει κάνει πολύ καλή ποιότητα. Καλύτερο χέρι που μπορείτε να σκεφτείτε τη ρύθμιση των επιλογών μέγιστες ρυθμίσεις ποιότητας πάνελ. Σκεφτήκαμε επίσης ότι ήταν το είδος εύκολο 2D γραφικά είναι το αποκορύφωμα αυτού του έργου. Το παιχνίδι είναι τόσο γρήγορα και το τοπίο πιστευτή αλλαγή κάθε άλλο, και να σκεφτείτε την μονοτονία δεν είναι απαραίτητη.

Κατεβάστε το παιχνίδι Rune δυνατόν επίσης να απολαύσετε την ποιότητα των επιδόσεων των δυναμικών αντικειμένων. Σε αντίθεση με κάποιες στατικές χαρακτήρες και τα τοπία, τα κινούμενα αντικείμενα γίνονται όσο το δυνατόν συντομότερα με υψηλή ποιότητα.

Οι προγραμματιστές το περιγράφουν ως ένα είδος θρίλερ, στο οποίο τα γεγονότα συμβαίνουν σε πρώτο πρόσωπο. Όλοι οι διαγωνιζόμενοι εμφανίζονται ποιοτικά, έτσι ώστε ακόμη και μια απλή γλώσσα θα είναι σε θέση να κατανοήσουν, χωρίς να πει την κατηγορία στην οποία κάθε μία από αυτές ανήκει.

Σε Rune θα παίξει χρησιμοποιώντας ισχυρά όπλα. Ακόμα διαμένουν στο έδαφος του χωριού, ο κύριος χαρακτήρας βρίσκει ένα εγκαταλελειμμένο βοηθητικό δωμάτιο. Εδώ όλοι οι συμμετέχοντες του έργου καλύπτει τους κύριους τύπους των όπλων, τα χαρακτηριστικά και τα οφέλη. Μπορείτε να συνδυάσετε αυθαίρετα τα διάφορα κινήματα που μπορεί να φέρει ειδική combos. Εκτός από αυτό το πρόγραμμα ισχύει μόνο για μαγικό όπλο - σχεδόν όλα τα σπαθιά ή σφυριά έχουν μαγικές δυνατότητες.

Πριν από την έναρξη του παιχνιδιού, θα πρέπει να κατεβάσετε το Rune παιχνίδι που μπορεί να γίνει άμεσα στην κεντρική ιστοσελίδα του παιχνιδιού. Για σας προσωπικά, θα μπορούσε να δει τα οφέλη του έργου αυτού, μπορείτε είτε να το κατεβάσετε ή προεπισκόπηση στο Rune βίντεο ρυμουλκούμενο, η οποία περιγράφεται λεπτομερώς όλα τα οφέλη!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more