Σελιδοδείκτες

Rulimony

Εναλλακτικές ονομασίες: Rulimony

Συνδεδεμένοι Rulimony παιχνίδι - δωρεάν παιχνίδι φυλλομετρητή που δημιουργήθηκε για την ανάπτυξη των δεξιοτήτων και των τάσεων σε παιδιά. Μοναδικό παιχνίδι θα σας βοηθήσει να μετατρέψει ένα βαρετό και επώδυνη διασκέδαση και ευχάριστη διαδικασία μάθησης. Περισσότερα από 40 διαφορετικά mini-games φωτίζει όχι μόνο μέχρι τα παιδιά τον ελεύθερο χρόνο σας, αλλά επίσης επιφέρει σημαντικό όφελος.

Rulimony online παιχνίδι σχεδιασμένο για παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας πρόωρης. Ωστόσο, ακόμη και οι γονείς θα το βρείτε διασκέδαση και να είναι σε θέση να παίξει Rulimony μαζί με τους απογόνους τους. Γίνετε έκτακτη κάτοικο του παραμυθένιο κόσμο είναι αρκετά απλή.

Rulimony on-line καταχώρηση παρέχει αυτή την ευκαιρία. Είστε υποχρεωμένοι να συμπληρώσετε τα παρακάτω πεδία:

 • Το όνομα του μωρού
 • Κωδικός
 • Email
 • Εποχή
 • Σεξ
 • Χώρα

Συμμετοχή στο παιχνίδι προσφέρει επίσης ένα χαρακτήρα παιχνίδι επιλογή Rulimony. Στη συνέχεια, βάζετε ένα σημάδι ότι συμφωνείτε με τους κανόνες του παιχνιδιού, αφήστε το παιδί σας να παίξει και Rulimony όχι εναντίον πάρει χρήσιμες ειδήσεις. Εγγραφή Rulimony να ολοκληρωθεί αφού λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με οδηγίες για το πώς να ενεργοποιήσετε το λογαριασμό σας και ακολουθήστε τα βήματα.

Λάβετε υπόψη ότι σε ένα λογαριασμό, μπορείτε να δημιουργήσετε μόνο ένα χαρακτήρα. Αλλά αν το παιδί σας θέλει να προσπαθήσει να παίξει με κάποιον άλλο, κανείς δεν απαγορεύει να δημιουργήσετε ένα νέο λογαριασμό με μια διαφορετική επιλογή του ήρωα. Σε αυτή την περίπτωση θα υπάρξουν διασκεδαστικό zverushki ανεξάρτητα.

Τι Rulimondii κατοίκους; Ποια είναι η επίπτωση στο παιχνίδι που έχετε επιλέξει μια γάτα, ή, για παράδειγμα, μια αλεπού;

Το παιχνίδι έχει έξι τύπους χαρακτήρων. Κάθε ένα από αυτά έχει τη δική του διακριτικά χαρακτηριστικά του.

Dog ποτέ δεν θα σας απογοητεύσει αν θέλετε την πραγματική ισχυρή φιλία. Με πτήση της φαντασίας του και ανήσυχος αισιοδοξία δεν βαριούνται.

Καρδιά αρκούδα θα καταδείξει το εύρος της ψυχής του. Βοήθεια για αυτό το γλυκό δόντι πραγματοποιήσει μια πολύτιμη όνειρο: να δει σε όλο τον κόσμο.

Fox λάμπει με την εφευρετικότητα και την τεχνογνωσία της. Αυτό το κοινωνικό πρόσωπο καταλαβαίνει ο καθένας, και να είστε βέβαιος να προσέξουμε.

Bull μπορεί να γίνει η ψυχή της κάθε εταιρείας. Αγαπά την οικογένεια και την άνεση στο σπίτι του. Στα παιχνίδια, στοχεύει να είναι η πρώτη, όπως αναφέρεται σε αυτούς πολύ σοβαρά.

Cat - είναι η υλοποίηση της πιο ευγενικό και η διανόηση. Ποτέ δεν θα μιλήσει εναντίον κάποιου, και το ταλέντο τους για να λάμψει. Και αν και το ποντίκι του υπολογιστή φιλική σχέση που παίζει το ίδιο μερικές φορές.

Artful Bunny δεν δίστασε ποτέ και έκπληξη μυαλό του. Αργά όχι σε κανόνες της, γι 'αυτό είναι πάντα κάπου σε μια βιασύνη.

Εδώ μπορείτε επίσης να εξοικειωθούν με τις υπέροχες κατοίκους Rulimondii. Επιλέξτε που σας αρέσει και να αρχίσει να παίζει το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση Rulimony.

Οι ήρωές μας είναι εύκολο να κινηθεί γύρω από το εικονικό κόσμο και μπορεί να λάβει μέρος σε οποιοδήποτε παιχνίδι. Rulimony online παιχνίδι προετοιμαστεί για τον σκοπό των φιλικών προς το περιβάλλον τρόπων μεταφοράς. Κάθε νέος παίκτης παίρνει μια προσωπική skateboard. Αλλά είναι δυνατόν να αλλάξει με την πάροδο του χρόνου του οχήματος. Μετά από όλα, το παιχνίδι συνεχώς την επέκταση του στόλου. Παρεμπιπτόντως, όχι μόνο τις μεταφορές αλλά και άλλα πολύτιμα αντικείμενα μπορούν να αγοραστούν χρησιμοποιώντας το νόμισμα του παιχνιδιού Auro. Στην αρχή του παιχνιδιού έχετε κάποια έξοδα, αλλά και περισσότερα χρήματα θα λάβουν μια αναζήτηση.

Rulimony σε απευθείας σύνδεση είναι μια τεράστια πόλη με μια ποικιλία από τοποθεσίες. Χωρίζονται για τις δημόσιες, εμπορικές και ιδιωτικές. Ανάμεσα στην πληθώρα των κτιρίων και διαφόρων cubbies θα βρείτε:

 • Παραλία
 • Cafe
 • Σχολείο
 • Λέσχη
 • Πάρκο
 • Καταστήματα

Αγαπητοί γονείς, το παιδί σας αναμένεται να παίξετε το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση Rulimony, η επιτυχία του δεν θα περάσει απαρατήρητη από εσάς. Με τον καιρό θα διαπιστώσετε ότι το παιδί σας είναι μια καλύτερη ανάγνωση, γραφή, διακρίνει τα χρώματα, επεκτείνουν το λεξιλόγιο σας, ενδιαφέρεται για το περιβάλλον, έμαθαν να διαχειρίζονται τα προσωπικά οικονομικά, είναι σε θέση να λαμβάνουν αποφάσεις εύκολα να βρουν κοινή γλώσσα με τους συνομηλίκους τους. Αυτό το παιχνίδι έχει σχεδιαστεί για την αυτοπραγμάτωση και τα δύο κορίτσια αγόρια. Κατά τη διαδικασία της online παιχνίδια το παιδί σας μπορεί να αναπτύξει τη μνήμη, τη λογική, την παρατήρηση, χωρική σκέψη, λεπτές κινητικές δεξιότητες, ένα αυτί για τη μουσική. Επιπλέον, αν γίνει Rulimony παίζουν μαζί με τα παιδιά, θα συμβάλει στην κατανόηση και τη συνοχή σας.

Το παιχνίδι είναι διαθέσιμο και δωρεάν για όλους, αλλά ορισμένα είδη mini-games απαιτούν για την ανακάλυψή τους από χρυσά κλειδιά. Πιστεύω ότι ένα σχετικά μικρό ποσό που δαπανήθηκε για την αγορά τους θα αποζημιωθούν. Χρυσά κλειδιά θα ανοίξει περισσότερες ευκαιρίες και θα είναι μια καλή έκπληξη για το παιδί σας. Γρήγορα παρακαλώ τα παιδιά τους, γιατί το αξίζουν!

Κάντε τις διδασκαλίες που έφεραν χαρά και περηφάνια για τα επιτεύγματά της krovinushku! Ποιος δεν ήθελε να ξέρεις πόσο είναι ευχάριστο να παρατηρούμε την επιτυχή ανάπτυξη των απογόνων τους. Rulimony παιχνίδι σας περιμένει και είναι έτοιμο να γίνει πολύ πραγματική βοηθός σας!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more