Σελιδοδείκτες

RomeWar

Εναλλακτικές ονομασίες: Ρώμη Πολέμου

RomeWar online - multiplayer online role-playing game, που δημιουργήθηκε στο στυλ του σχηματισμού της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, με τα κατάλληλα περιβάλλοντα χώρο και τα έθιμα. Το παιχνίδι περιέχει δύο διαφορετικές μάχες και τα στοιχεία της στρατηγικής, όπως σε απευθείας σύνδεση παιχνίδι romewar διαφορετική ποικιλία των επιλογών στην επιλογή της τακτικής και στρατηγικής.

Σε romewar να παίξετε εντελώς δωρεάν online romewar παιχνίδι απαιτεί μόνο πρόσβαση στο internet και να εγκατασταθεί στον browser του υπολογιστή σας (Internet Explorer (έκδοση 6 ή 7) ή Mozilla Firefox ή Opera).

Για να ξεκινήσετε το παιχνίδι απαιτεί εγγραφή στο romewar παιχνίδι.

Romewar εγγραφή γίνεται ως εξής: στην κεντρική σελίδα του παιχνιδιού, θα πρέπει να καθορίσετε το όνομα (στο πλαίσιο αυτό θα γνωρίσετε τους άλλους παίκτες στο παιχνίδι), τον κωδικό πρόσβασης, e-mail σας, επίσης, διευκρινίσει το φύλο σας, τη φυλή, επιλέξτε (ή ρωμαϊκή Γαλατία ) πληκτρολογήστε τους χαρακτήρες ελέγχου και κάντε κλικ στο κουμπί "Sign Up". Όλα, romewar την ολοκλήρωση της εγγραφής, μπορείτε να ξεκινήσετε το παιχνίδι.

Όπως έχει ήδη αναφερθεί, για να παίξετε το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση romewar θα είστε στο πλευρό της Ρώμης και Γαλατία. Οι Ρωμαίοι είναι πιο προηγμένη τεχνολογία, είναι σε θέση να αναπτυχθεί μια ποικιλία γεωργικών προϊόντων, για την εξαγωγή πολύτιμων μετάλλων. Οι Γαλάτες είναι διατεθειμένος να μαγεία της φύσης, είναι σε θέση να δαμάσει τα άγρια ​​ζώα, είναι εξαιρετικοί κυνηγοί και θεραπευτές.

Για να παίξετε το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση romewar εδώ υπάρχουν 23 περιοχές: την πόλη της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, η πόλη της Γαλατίας, και άλλες ουδέτερο έδαφος. Ξεκίνησε να παίζει romewar, θα βρεθείτε σε μια πόλη ή κωμόπολη Lemonum Τάραντα, ανάλογα με την επιλογή της φυλής. Είναι επιθυμητό να βρείτε τον εαυτό σας αμέσως έναν σύμβουλο του αριθμού των παικτών, η οποία σας βοηθά να πάρετε στο παιχνίδι.

Αγοράζοντας απαραίτητα στοιχεία (όπλα και πανοπλίες) στην αγορά, θα πάει στους στρατώνες για να πάρει την αρχική εμπειρία σε μάχες και να αναπτυχθούν σε επίπεδα. Στα χαμηλότερα επίπεδα, μπορείτε να αυξήσετε σταδιακά τον αριθμό των πένες στο πορτοφόλι από την αλιεία, ή να εργάζεται ως μισθοφόρος.

Ξεχωριστά, θα πρέπει να ειπωθεί για την τέχνη του πολέμου. Μετακινεί εδώ εναλλάσσονται. Προτού να χτυπήσει, θα πρέπει να μετακινήσετε το διαθέσιμο για να μετακινήσετε το κελί προς τον εχθρό δύναμη, αν είστε μακριά από τον εχθρό, θα πάρει αυτόματα χτύπημα στην πλάτη. Όταν ο εχθρός θα είναι σε κοντινή απόσταση με εντυπωσιακό, θα πρέπει να βάλετε την εικόνα στην κρότωνα (όπου θέλετε να χτυπήσει). Εάν θέλετε να βάλετε τα μπλοκ, βάλτε ένα σημάδι στην εικόνα του χαρακτήρα του. Μπορεί να χτυπήσει ή να θέσει μπλοκ με τα δύο χέρια.

Ένα άλλο χαρακτηριστικό του παιχνιδιού: στη μάχη, μπορείτε να αφαιρέσετε οποιοδήποτε στοιχείο και τη φθορά. Όταν το σουτ, η πορεία δεν έχει χαθεί, και αν τα φορέματα, αυτό μετρά ως πρόοδο.

Για κάθε φυλή υπάρχουν τέσσερις επιλογές για προδιαθέσεις χαρακτήρα που καθορίζουν την πορεία της ανάπτυξής της. Για τους Ρωμαίους - η αρχή gastat, Τριάριου και Saleh, για τους Γαλάτες - Arverne, Helvetia, Βελγίου και druid. Κάθε ένα από αυτά έχει τα πλεονεκτήματά της (melee ή κυμάνθηκε επίθεση, μια αμυντική στρατηγική ή μαγεία), επηρεάζει την καταπολέμηση της αποτελεσματικότητας του χαρακτήρα και διαμορφώνει την προσωπικότητά του. Επίσης, κάθε ένα από τα μονοπάτια της ανάπτυξης, θα σας δώσει την ευκαιρία να εξερευνήσουν διαφορετικά επαγγέλματα: ναυπηγική, σιδεράς, ανθρακωρύχος, ξυλοκόπος, οινοποιός, συνοδός, ιερέα ή αγρότης.

Ο κύριος στόχος του παιχνιδιού - είναι μια οικονομική και στρατιωτική ανάπτυξη, όπως το χαρακτήρα σας, και την αυτοκρατορία στο σύνολό της. Ανάπτυξη επιτυγχάνεται με διάφορους τρόπους: από την κατασκευή και βελτιώσεις στις λεηλασίες και τις επιθέσεις κατά των γειτόνων. Το παιχνίδι έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να μπορείτε να κερδίσετε χρήματα για την ανάπτυξη (για παράδειγμα, για να εξαγάγετε πόρων στα ορυχεία), και μπορείτε να νοικιάσετε για ένα τέλος των εργαζομένων για την εκτέλεση ορισμένων έργων. Μπορείτε να συμμετάσχετε τη Λεγεώνα, υπό τις διαταγές του έναν πιο έμπειρο παίκτη, ή να δημιουργήσετε το δικό σας, την εμπειρία προ-κέρδη, φήμη, και φυσικά τα χρήματα, γιατί θα πρέπει να πληρώσει κάτι ως λεγεωνάριοι.

Έτσι, romewar online παιχνίδι στο οποίο μπορείτε να

- Οι ήρωες πολεμούν εναντίον του υπολογιστή ή άλλες συσκευές αναπαραγωγής?

- Βελτίωση της οικονομίας ειρηνικά, μεταλλευτικών πόρων, την κατασκευή κτιρίων?

- Δημιουργήστε το στρατό σας, επίθεση, πλιάτσικο και οι δούλοι σύλληψη, ή να κανονίσετε προστατευτικές ομάδες που προστατεύουν τους αμάχους.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more