Σελιδοδείκτες

Romadoria

Εναλλακτικές ονομασίες: Romadoria, Romadoria, Romadoriya, Romadoria σε απευθείας σύνδεση

Ramadoria online - είναι ένα δωρεάν online παιχνίδι φυλλομετρητή, που αναπτύχθηκε από τη γερμανική εταιρεία Looki . Η εταιρία διαθέτει εκτεταμένη εμπειρία στη δημιουργία στρατηγικών που έχουν επανειλημμένα αποδειχθεί από τα προηγούμενα έργα, διότι online παιχνίδι Ramadoria είναι το ξεκάθαρο φαβορί για τον τίτλο του καλύτερου δωρεάν στρατηγική του προγράμματος περιήγησης!

O παιχνίδι nlayn Romadoriya θα γυρίσει πίσω το ρολόι και να δώσει την ευκαιρία να απολαύσετε τη μαγευτική εποχή των αρχαίων αυτοκρατοριών, επιτρέψτε στον εαυτό σας «από και προς» οικοδομήσουμε μια προσωπική αυτοκρατορία, ανάλογα με θρυλικό ρωμαϊκή και την αίσθηση στο ρόλο του αυτοκράτορα.

Οι απαιτήσεις συστήματος για το παιχνίδι δεν είναι πολύ υψηλό, οπότε για να παίξετε το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση Ramadoria μπορεί να είναι χωρίς δυσκολία. Έτσι, οι ελάχιστες απαιτήσεις συστήματος είναι οι εξής:

· Windows 98 / XP / IU / Vista x32/Seven

· Επεξεργαστής : Intel Pentium III 800 MHz

· 256MB RAM [ _13_]

· 64 MB κάρτα γραφικών

Επίσης, πρέπει να έχετε πρόσβαση στο Internet και ένα πρόγραμμα περιήγησης

Συμμετοχή στο παιχνίδι Ramadoria είναι ένα πολύ απλό και κατανοητό. Από Ramadoria online παιχνίδι πρόγραμμα περιήγησης δεν υπάρχει καμία ανάγκη να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε το παιχνίδι στον υπολογιστή σας. Για να ξεκινήσει το παιχνίδι, θα πρέπει να πάτε στην επίσημη ιστοσελίδα του παιχνιδιού και επιλέγοντας το Εγγραφή Ramadoria συμπληρώσετε ένα μικρό έντυπο, στο οποίο θα πρέπει να καθορίσετε:

· Σύνδεση - το όνομα που θα πρέπει να παρέχονται στο χρήστη στο παιχνίδι

· E-mail [_13_ ]

· Κωδικός

Επίσης, πρέπει να διαβάσετε και να συμφωνήσετε με τους όρους χρήσης του παιχνιδιού. Σε αυτό το Ramadoria καταχωρηθεί άκρα, τότε ξεκινάει αυτόματα το παιχνίδι.

Στην αρχή, όλες οι ενέργειες που πρέπει να ολοκληρωθούν επισημαίνονται με πράσινα βέλη και συνοδεύεται από διάφορες συμβουλές. Κάθε παίκτης έχει ένα οικόπεδο, όπου θέλετε να αρχίσετε να δημιουργήσει μια αυτοκρατορία με τη βοήθεια του βοηθού του Guy. Απλές εργασίες εξηγήσει τις βασικές αρχές του παιχνιδιού, και ο παίκτης έχει ήδη αρχίσει να αναπτύσσουν αστική δομή.

Διενεργείται σε υψηλό επίπεδο στις σχέσεις της αγοράς παιχνιδιών. Όλα σε αυτό το παιχνίδι έχει τους εξής πόρους:

· Denard - είναι ασημένια νομίσματα που χρησιμεύουν για πολλές διαφορετικές νομισματικές συναλλαγές

· Πόρων - είναι χρυσά νομίσματα χρησιμοποιείται για την πρόσληψη κατασκόπους

· Προβλέψεις - υποχρεούνται να παρέχουν τα στρατεύματα [ _2_]

· Πυρομαχικά - που χρησιμοποιούνται για τον εξοπλισμό των στρατευμάτων [ _2_]

· Οίνος - κίνητρο που καθιστά την εργασία τρέξει γρηγορότερα

ΚΑΙ γκρα Ramadoria σε απευθείας σύνδεση αρχίζει με μια αποστολή στην οποία θέλετε να χτίσετε Ρωμαϊκή Αγορά - το κεντρικό κτίριο στο παιχνίδι. Μετά από αυτό υπάρχει η ευκαιρία να χτίσει ταβέρνα της αγοράς, τα σπίτια, διάφορες στρατιωτικές εγκαταστάσεις. Είναι σημαντικό, όλα τα κτίρια, εκτός από το φόρουμ μπορεί να οικοδομηθεί μια φορά. Μέσα από αυτό παίξει Ramadoria γίνεται πολύ πιο ενδιαφέρον, επειδή μπορείτε να δημιουργήσετε μεγάλες πόλεις και να αποκτήσουν τεράστιο στρατό.

Μετάβαση στην κατασκευή, ανάπτυξη και την προστασία της πόλης παίρνει πολύ χρόνο και πόρους. Ως εκ τούτου grata σε απευθείας σύνδεση παιχνίδι Ramadoria μπορεί να χρησιμοποιήσει δύο βασικές στρατηγικές.

Στην πρώτη περίπτωση, στη διαδικασία κατασκευής είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσετε το κρασί για να ρυθμίσετε τους εργαζόμενους και να μειώσει το χρόνο της κατασκευής των κτιρίων. Εναλλακτικά, μπορείτε να περάσετε περισσότερο χρόνο και να εξοικειωθούν με τις αρχές και τους κανόνες της αγοράς και μια βαθύτερη κατανόηση των δυνατοτήτων των αστικών κτιρίων. Στην αρχή του παιχνιδιού, και οι δύο τρόποι είναι αποδεκτή, δεδομένου ότι νεοφερμένοι έχουν ασυλία που προστατεύει τους νέους παίκτες να επιτεθούν παίκτες που έχουν ήδη επιτύχει ένα υψηλό επίπεδο ανάπτυξης.

Στο παιχνίδι υπάρχουν πολλά διαφορετικά είδη των στρατευμάτων (περίπου 30). Αλλά δεν είναι όλοι τους θα είναι άμεσα στη διάθεση του παίκτη, για να ξεκινήσει υποδεέστερη χρήστες θα είναι μόνο στρατιώτες. Όμως, η επίτευξη ενός ορισμένου επιπέδου ανάπτυξης, με τη συσσώρευση των πόρων και μετά την κατασκευή των αναγκαίων στρατιωτικών εγκαταστάσεων θα είναι σε θέση να χρησιμοποιήσετε τις υπόλοιπες στρατιώτες.

Στο Ramadoria παίξει είναι δυνατό, χρησιμοποιώντας τα τρία κύρια τακτική:

· Υπεράσπιση της πόλης

· Πολιορκία

· Πεδίο μάχης

Φυσικά, για κάθε τακτική είναι απαραίτητο να χρησιμοποιούν διάφορα είδη των στρατευμάτων, η οποία είναι η πλέον κατάλληλη γι 'αυτούς. Έτσι, δημιουργώντας έναν στρατό πρέπει να σκεφτούμε τι είδους μάχες θα λάβει χώρα και να μην ξεχάσουμε την άμυνα, άλλως, ακόμη και οι πιο ελίτ και ισχυρά στρατεύματα που προορίζονται για τις επιθέσεις απλά θα διαλυθεί στην άμυνα.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί το υψηλό επίπεδο των γραφικών του παιχνιδιού, το οποίο είναι σαφώς ένα από τα καλύτερα παιχνίδια browser-based.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more