Σελιδοδείκτες

Rise of Nations

Εναλλακτικές ονομασίες: Rise of Nations

Αυτό είναι το Rise of Nations παιχνίδι, ξέρει κάθε σέβεται τον εαυτό του gamer. Αυτό είναι ένα πραγματικό κλασικό του είδους. Αυτό το παιχνίδι συνδυάζει όλα τα καλύτερα ποιοτικά παιχνίδια γίνονται στο είδος του ιστορικού στρατηγικής. Κάθε λάτρης του μεγάλου κατάκτηση και την ανάπτυξη σύνθετων εικονικών στρατηγικές και τα σχέδια μπορούν να βρεθούν στο ίδιο το παιχνίδι. Θα περιμένουμε τους εκπροσώπους των δεκαοκτώ διαφορετικά έθνη. Κάθε έθνος έχει τη δική του μπόνους που είναι διαθέσιμες για τον παίκτη επιτυχή ολοκλήρωση αναθέσεις ή αναζήτηση. Απλά πρέπει να ασχοληθεί με έξι χιλιάδες χρόνια, κατά την οποία υπάρχουν όλα τα σημαντικά γεγονότα του παιχνιδιού. Εκτός θα πρέπει να κυριαρχήσει σε βάθος την ικανότητα του πολέμου, κατασκοπεία μάθεις και να μάθεις να λύσει τα προβλήματα μέσα από τον κόσμο ή εμφυλίων πολέμων.

Για να ξεκινήσει το παιχνίδι, θα χρειαστεί να κατεβάσετε Rise of Nations. Αν θέλετε, μπορείτε να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε όλα τα απαραίτητα προσθήκες και ενημερώσεις, ενώ ανακαλύπτουν νέους χάρτες, ασυνήθιστη και πρωτότυπη μονάδες, διάφορα εκστρατεία παιχνίδι και άλλες χρήσιμες προσθήκες.

Παιχνίδι Rise of Nations έκκληση σε όλους εκείνους τους παίκτες που είναι τρελός για τα παιχνίδια που ανήκουν στο είδος των στρατηγικών υπολογιστή για ιστορικούς λόγους. Έτσι, αν νομίζετε ότι έχετε την παρουσία στρατιωτικών τάσεις ηγεσίας, θα πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσετε το χέρι τους σε αυτό το έργο. Σε αυτό το παιχνίδι θα περιμένατε ένας τεράστιος αριθμός των εργαλείων για να αναπτύξουν το δικό τους έθνος σε εντελώς διαφορετικές κατευθύνσεις.

Οι προγραμματιστές το περιγράφουν ως ένα είδος ασφάλισης RTS. Ως προγραμματιστής, από τον τρόπο, που έγινε διάσημη εταιρεία Big Huge Games. Ένα έργο θεωρείται ότι είναι το έτος γέννησης του 2003 σήμερα. Αυτό το παιχνίδι είναι εξαιρετικά συνδυάζει τα καλύτερα στοιχεία της παγκόσμιας στρατηγικής. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο μέλλον, οι δημιουργοί του έργου, το οποίο διαχειρίζεται τουλάχιστον να χρησιμοποιήσετε τις βασικές ιδέες που εφαρμόζονται σε Rise of Nation, ισχύουν ως βάση για τον άλλο δεν είναι λιγότερο δημοφιλές παιχνίδι σήμερα Rise of Legends.

Rise of Nations στο έθνος προστατεύονται από κάθε άλλο από τα εθνικά σύνορα, που αντιπροσωπεύουν περιοχές που βρίσκονται γύρω από τις πόλεις και τις οχυρώσεις. Σύμφωνα με το θρύλο του παιχνιδιού οι παίκτες ανήκουν σε εθνικά σύνορα, και στην επικράτειά τους, μπορούν εύκολα να τοποθετηθεί διάφορα κτίρια και κτίρια. Πρέπει να λαμβάνει υπόψη το σημείο που δεν μπορεί να χτίσει ένα κτίριο στο έδαφος ουδέτερο και δεν ανήκετε. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού θα είναι σε θέση να επεκτείνουν τα εθνικά σύνορα, να εξερευνήσετε νέες περιοχές και να οικοδομήσουν νέα θαύματα του κόσμου.

Συνεχίστε την αναθεώρησή μας του Rise of Nations θα ήθελα θαύματα του κόσμου που αντιπροσωπεύουν κτίρια του πραγματικού κόσμου και μνημεία μεταφέρθηκαν σε εικονική πραγματικότητα. Μετά την κατασκευή τους παίκτες να λαμβάνουν ορισμένα επιδόματα και τις προσφορές, επειδή έχουν ειδικά χαρακτηριστικά.

Για να δείτε και μόνοι σας την αλήθεια όλων των παραπάνω, μπορείτε να προσωπικά να επανεξετάσει το Rise of Nations βίντεο ρυμουλκούμενο.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more