Σελιδοδείκτες

Rise of Immortals

Εναλλακτικές ονομασίες: ROI

Παιχνίδι Rise of Immortals - δωρεάν 3D-play MMO παιχνίδια σε ισχύ, η οποία ανοίγει στο δημοφιλές στρατηγική δράση gameplay των παραδοσιακών παιχνιδιών MOBA.

Η άνοδος παιχνίδι των Αθανάτων σε απευθείας σύνδεση, προστίθεται σε αντίθεση με τα παραδοσιακά MOBA προηγμένα χαρακτηριστικά κοινωνικοποίησης, σε συνδυασμό με τη συνεχή ανάπτυξη του χαρακτήρα, που δημιουργήθηκε για πρώτη φορά για το είδος MOBA.

Rise of Immortals βρίσκεται στον κόσμο του Graxia, 300 χρόνια μετά τα γεγονότα «Φύλακες του Graxia» βασίζεται Petroglyph, το παιχνίδι, το οποίο κυκλοφόρησε πέρυσι.

Στο Rise of Immortals προφίλ αποτελείται από διάφορα στάδια: φόρμα εγγραφής, δηλαδή είναι δημιουργία λογαριασμού και η επιβεβαίωση της εγγραφής.

Για να δημιουργήσετε το λογαριασμό σας, θα πρέπει να κάνετε τα εξής:

1. Βρείτε την επίσημη ιστοσελίδα του παιχνιδιού Rise of Immortals.

2. Στην κύρια σελίδα, κάντε κλικ στο σύνδεσμο «Κοινότητα».

3. Μετά από αυτό, κάντε κλικ στο «Δημιουργία λογαριασμού».

4. Στο πρώτο κελί θα πρέπει να εισάγετε το όνομα χρήστη - Το όνομα χρήστη σας.

5. Καθορίστε τη Διεύθυνση E-mail - τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας.

6. Γράψτε τον κωδικό - κωδικό πρόσβασης που αποτελείται από 3 έως 32 χαρακτήρες.

7. Εισάγετε Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης - αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να εισάγετε ξανά τον κωδικό πρόσβασης για να τον επιβεβαιώσετε.

8. Απάντηση στην ερώτηση καταχώρησης - ερώτηση εγγραφής. Γράψει την απάντηση σε ένα κύτταρο το οποίο παρουσιάζεται παρακάτω.

9. Εισάγετε τον Security Check - μυστικό κωδικό. Αυτός εμφανίζεται στην οθόνη σας.

10. Διαβάστε τη θέση του site και να ελέγχετε όλα τα στοιχεία που συμφωνούν.

11. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή «Δημιουργία λογαριασμού».

Παιχνίδι Rise of Immortals μπορεί κάθε εγγεγραμμένος ρυθμίσεις του χρήστη και του υπολογιστή που πληρούν τα ακόλουθα κριτήρια:

Των Windows XP (Windows Vista, Windows 7) - OS.

Intel Pentium 4 2 GHz - Επεξεργαστής.

1 GB (2 GB για Vista) - RAM.

1.5 GB - σκληρό δίσκο (HDD).

256 MB - Κάρτα γραφικών

DirektX 9. 0c συμβατό - Κάρτα ήχου.

Στο Rise of Immortals θα παίξει αντί του συστήματος ισοπέδωση λογαριασμού βάση. Σύμφωνα με αυτό το σύστημα, μπορείτε να προχωρήσετε χαρακτήρες τους μέσα από διάφορες περιπέτειες, επίμονη δέντρο δεξιοτήτων, καθώς και παραμετροποίηση και την αναβάθμιση τις μοναδικές ικανότητες που εξακολουθούν να υπάρχουν από αγώνα σε αγώνα.

Επιπλέον, Rise of Immortals σε απευθείας σύνδεση είναι η κοινωνική πλήμνη όπου οι παίκτες μπορούν να αποδείξουν την επέκτασή τους, chat, τα συναισθήματα, περιηγηθείτε ηγέτες, αποθηκεύουν, να διαχειρίζονται μια ποικιλία από επιλογές και πολλά άλλα.

Οι παίκτες έχουν επίσης την ευκαιρία να Rise of Immortals ελεύθερη να λάβει αθάνατο χαρακτήρα και τη χρήση τους για να συμμετέχουν σε μια ποικιλία των τρόπων που θα σας φέρει τη νίκη του.

Μπορείτε να αγοράσετε αγαθά μέσα από το κατάστημα στο παιχνίδι για να ενισχύσει περαιτέρω τους χαρακτήρες τους, συμπεριλαμβανομένης της αγοράς νέων χαρακτηριστικών και αναλώσιμα, όπως η επιτάχυνση ή ειδικές ελιξίριο.

Rise of Immortals θα εισαγάγει 12 χαρακτήρες. Μπορείτε να δημιουργήσετε μια ομάδα από δύο άτομα (το πολύ πέντε).

Rise of Immortals απευθείας σύνδεση σημαντικό να καταστρέψει τη βάση του εχθρού.

Είσοδος στο Rise of Immortals παιχνίδι, ξεκινήστε το παιχνίδι με όλη την ευθύνη, και σίγουρα θα επιτύχει ύψη.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more