Σελιδοδείκτες

Rise of Heroes

Εναλλακτικές ονομασίες: Rise of Heroes

Rise of Heroes online παιχνίδι - δωρεάν πρόγραμμα περιήγησης με βάση τη στρατηγική του είδους το μοντέλο φαντασία ελεύθερη να παίξει. Αυτή η εκπληκτική κόσμο , οι οποίες συμπλέκονται ανατολίτικη κουλτούρα και την τεχνολογία stimpankovskie. Υπάρχει ένα μέρος, τις επιστημονικές ανακαλύψεις και τη μαγεία. Αυτό το πρωτότυπο συνδυασμός είναι το αποκορύφωμα του έργου του Gd-ομάδας. Οι προγραμματιστές έχουν δημιουργήσει πρωτοφανή ομορφιά εικονικό σύμπαν, όπου η ιστορία δεν αναπτύσσει το κλασικό σενάριο, αλλά με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο. Αν είστε περίεργοι να δούμε τι συνέβη με το γεγονός ότι τα γεγονότα στην αρχαία Εγγύς Ανατολή γύρισε τον άλλο τρόπο, είστε ευπρόσδεκτοι να συμμετάσχουν οι κάτοικοι του νέου κόσμου. Άρχισε να παίζει Rise of Heroes, μπορείτε να κάνετε μια συμβολή στην ανάπτυξη και την ευημερία της το δικό της παράδειγμα του κράτους για να παρακολουθήσουν όλες τις τροποποιήσεις που επέρχονται με τον χρόνο.

Συμμετοχή στο παιχνίδι Rise of Heroes ανοίγει την πόρτα σε μια ζωή από τις πιο αξέχαστες περιπέτειες. Για να είναι σε θέση να δεσμεύσει έναν λογαριασμό σε κάποιο από τα κοινωνικά δίκτυα που σας ενδιαφέρει, μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα, η διεύθυνση e-mail του παιχνιδιού για να ενημερώσει και να περιμένουν τα γράμματα κωδικό πρόσβασης. Αυτή είναι όλη η άνοδος των Ηρώων προφίλ! Είστε πλέον ένα ολοκληρωμένο χρήστη, ο οποίος είναι επίσης πάντα και παντού να γνωρίζουν λόγω των υφιστάμενων ενημερωτικά δελτία. Όσον αφορά τις απαιτήσεις συστήματος για το παιχνίδι, τότε δεν γίνει ένα εμπόδιο ανάμεσα σε εσάς και τόσο addicting διασκέδαση. Επειδή το παιχνίδι έχει σχεδιαστεί για να προσελκύσει τους ανθρώπους, όχι να τους απωθήσουν. Ως εκ τούτου, οι απαιτήσεις του συστήματος δεν είναι πολύ υψηλές. Το κύριο πράγμα είναι ότι ο υπολογιστής είναι συνδεδεμένος στο διαδίκτυο και είχε ένα κανονικό πρόγραμμα.

Ας δούμε, τι να κάνουμε, προκειμένου να επεκταθεί αρχικά άσημος ιδιοκτησίας και να μετατραπεί σε μια πανίσχυρη δύναμη. Έτσι, η άνοδος των Ηρώων παιχνίδι απαιτεί από εσάς να τα εξής:

- Κατάσχεση ξένα εδάφη?

- Με βάση το δικό τους οικόπεδο?

- Βελτίωση της βιομηχανικής τεχνολογίας?

- Επιλογή των ηρώων (ο κυβερνήτης και οι βοηθοί)?

- Η φροντίδα της υπηρεσίας με το στρατό?

- Η συσσώρευση του πλούτου.

Η πλοκή του παιχνιδιού βασίζεται στην PvR-μάχες, έτσι ώστε να έχετε μια πολύ αγώνα. Πιθανές αντίπαλοι είναι οι άλλοι παίκτες. Αλλά μεταξύ τους μπορούν επίσης να βρουν καλοί σύμμαχοι. Μαχόταν για την επικράτεια, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι κάθε νίκη είναι ένα συν για την προσωπική κατάσταση. Μετά από όλα, κάθε τετραγωνικό γης συλληφθεί, δεν είναι απλά μια επέκταση των συνόρων, αλλά και σημαντικές ανταμοιβές. Υπάρχουν, επίσης, έρχεται σε σύγκρουση με το NPC. Μερικές φορές μπορεί να προκαλέσει μεγάλη ζημιά. Θα πρέπει να μάθουν να αντιμετωπίζουν με αυτούς τους χαρακτήρες.

Να θυμάστε ότι ένα μεγάλο μέρος από την άνοδο των ηρώων εξαρτάται σε απευθείας σύνδεση για τους ήρωες που είναι η μίσθωση των υπηρεσιών. Με τη βοήθειά τους, θα διερευνήσει το παγκόσμιο χάρτη του κόσμου, να βρουν θησαυρούς, καθώς και σε ομάδες στρατιωτών για τους μισητούς εχθρούς. Το παιχνίδι έχει πολλές κατηγορίες και ειδικότητες ήρωες. Κάθε ένας έχει τα δικά της χαρακτηριστικά, την ικανότητα, και ως εκ τούτου τη λειτουργία. Προσπαθήστε να βεβαιωθείτε ότι έχετε υπηρετήσει τους ήρωες των διαφόρων κατηγοριών - έτσι θα εξασφαλιστεί η επιτυχία τυχόν προγραμματισμένες εργασίες!

Rise of Heroes θα παίξετε με το κατάστημα του παιχνιδιού. Στην ποικιλία των ειδών της πράγματα. Αυτό ενισχύει την παραγωγή, και η επιστημονική πρόοδος για την ανάπτυξη του κράτους, και του εξοπλισμού για τους χαρακτήρες, και έτσι κλπ. Όσο για τα όπλα που διατίθενται, είναι χωρισμένη σε τέτοια είδη, όπως συνήθως, τη βελτίωση και την θρυλική. Άρσεναλ αποτελείται από πανοπλίες, ασπίδες, τονωτικά, σπαθιά, τσεκούρια και άλλα καλοσύνη.

Παιχνίδι Παίξτε Rise του Heroes - αυτό σημαίνει ότι σταδιακά χρησιμοποιούν τις προοπτικές που συνδέονται με το έργο. Το πλέον το παιχνίδι, το ευρύτερο το φάσμα των δυνατοτήτων σας. Σίγουρα θα είναι σε θέση να δημιουργήσει μια μεγάλη αυτοκρατορία, που δόξασε τη δύναμή του! Ας υποθέσουμε ότι δεν τρομάζουν μικρές δυσκολίες, θα είστε σε θέση να αντιμετωπίσουν τυχόν προβλήματα. Το κύριο πράγμα - για να κάνει μια μικρή προσπάθεια! Καλή τύχη! Ας ενσωματώνονται σχεδιάσει τα πάντα!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more