Σελιδοδείκτες

Ανάσταση 3: Λόρδων Τιτάνων

Εναλλακτικές ονομασίες: Reisen 3

έργα όπως αυτό δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητα. Οι επιτιθέμενοι και οι περίεργοι χάκερ προσπαθούν με κάθε τρόπο να αποχαρακτηρίσουν τουλάχιστον ορισμένες αποχρώσεις. Το Risen 3 είναι ένα παιχνίδι που δεν άφησε τον κόσμο του παιχνιδιού μόνο για ένα λεπτό. Είναι λογικό, αφού οι παίκτες έμαθαν για την έναρξη των εργασιών στο έργο, ξεκίνησαν οι επιθέσεις στους διακομιστές Pirahna Bytes. Μια άλλη προσπάθεια για να μάθετε τουλάχιστον μερικές ενδιαφέρουσες πληροφορίες ήταν μια επιτυχία. Μετά τη διαρροή, οι προγραμματιστές δεν είχαν άλλη επιλογή παρά να ενημερώσουν προσωπικά για το είδος του έργου που προετοίμαζαν και για τις καινοτομίες που έπρεπε να προετοιμάσουν οι παίκτες.

Κατά τη διάρκεια του επίσημου δελτίου τύπου του παιχνιδιού Risen 3 σε pc, οι δημιουργοί του έργου δήλωσαν ότι μετά την ολοκλήρωση όλων των εργασιών και των επίσημων σταδίων δοκιμών, οι παίκτες θα πρέπει να ασχοληθούν με τον κόσμο της χειρωνακτικής εργασίας. Όλες οι ενέργειες που εκτελούνται από έναν παίκτη θα έχουν τις δικές του μοναδικές συνέπειες, γι 'αυτό θα χρειαστεί να παίξετε με συγκέντρωση και πολύ προσεκτικά. Στον εικονικό κόσμο που δημιουργείται, σχεδόν κάθε εκατοστό θα είναι διαθέσιμο στον παίκτη για έρευνα. Θα είναι ένα σπουδαίο έργο, σύμφωνα με τους κανόνες του παιχνιδιού ρόλων.

Η επίσημη κυκλοφορία του έργου έχει προγραμματιστεί για τον Αύγουστο του 2014, έτσι ώστε οι οπαδοί του είδους να έχουν χρόνο να ετοιμαστούν. Για την ανάπτυξη δεξιοτήτων παιχνιδιού, μπορείτε ακόμη και να προσπαθήσετε να περάσετε από τα προηγούμενα δύο μέρη είναι σίγουρος, έχετε κάτι να θυμάστε σε αυτά. Μια τέτοια προθέρμανση θα βοηθήσει στο μέλλον, μόλις εμφανιστεί η ευκαιρία να κατεβάσει το Risen 3, να δείξει το καλύτερο.

Prepare για να εξασφαλιστεί ότι η κύρια προσοχή στο παιχνίδι θα πρέπει να καταβληθεί ειδικά για τη μελέτη της επικράτειας. Εάν πιστεύετε ότι οι προγραμματιστές, τότε Risen 3 θα είναι σε θέση να παίξει από όλους τους ιδιοκτήτες των προσωπικών υπολογιστών και κονσόλες Xbox και PlayStation. Πιθανότατα, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στις διανομές του παιχνιδιού από τη γνωστή πύλη για τη λήψη αρχείων ατμού.

Ανάπτυξη σε βίντεο Risen 3 γίνεται με τον καλύτερο κινητήρα γραφικών. Επομένως, είμαστε σίγουροι ότι θα το εξετάσουμε. Παρά το γεγονός ότι από καιρό σε καιρό, οι παίκτες εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν τις οθόνες φόρτωσης, η εμφάνισή τους κατά τη διάρκεια της διαδικασίας παιχνιδιού περιορίζεται στο ελάχιστο. Όλα τα κύρια γεγονότα του παιχνιδιού λαμβάνουν χώρα στην Ευρώπη, την εποχή του Μεσαίωνα. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας θα επισκεφθείτε επίσης τις χώρες της Μεσογείου και τις τροπικές περιοχές. Δεν είναι δυνατό να μην συνεχίσουμε την αναθεωρημένη αναθεώρηση 3 με υπενθύμιση ότι όλες οι κύριες τοποθεσίες καταχωρούνται χειροκίνητα, έτσι φυσικά θα φανεί απλά υπέροχη! Οι προγραμματιστές λένε ότι το έργο αυτό υλοποιεί τον μεγαλύτερο κόσμο με τον οποίο το στούντιο είχε ποτέ να αντιμετωπίσει.

Ως πρωταγωνιστής, ένας ολοκαίνουργιος χαρακτήρας άγνωστος στους παίκτες θα εκτελέσει. Στην ιστορία στην αρχή του παιχνιδιού, ο πλοίαρχος των σκιών απορροφά την ψυχή του ήρωα. Το βασικό καθήκον του παίκτη, χρησιμοποιώντας τα πιο διαφορετικά είδη όπλων στο Risen 3, είναι να βοηθήσει τον κύριο χαρακτήρα να βρεθεί συνδεδεμένος στη σκοτεινή ή την ελαφριά πλευρά. Τα ταξίδια σας θα γεμίσουν με κίνδυνο και μυστήριο, και με τον τρόπο που θα συναντήσετε πολλά άγρια ​​πλάσματα και γνωστά πρόσωπα!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more