Σελιδοδείκτες

RIOT

Εναλλακτικές ονομασίες: Ταραχή

RIOT online - το bsplatnaya στρατηγική του προγράμματος περιήγησης, είναι αφιερωμένη στη σύγχρονη συγκρούσεις που συμβαίνουν στις μέρες μας, κάπου στη Λατινική Αμερική. Ο σκοπός του παιχνιδιού - για να κυκλοφορήσει ένα μικρό κράτος Merani συλλαμβάνεται από το στρατιωτικό καθεστώς ισχυρό δικτάτορα.

Παίξτε RIOT παιχνίδι online δωρεάν, το παιχνίδι δεν απαιτεί την εγκατάσταση του προγράμματος του παιχνιδιού και είναι διαθέσιμο σε οποιοδήποτε browser. Το μόνο που χρειάζεται είναι να εγγραφείτε RIOT, η οποία γίνεται με τα κοινωνικά δίκτυα, όπως Mail. ru, συμμαθητές, το Facebook, VKontakte (εάν έχετε έναν καταχωρημένο λογαριασμό αυτών των δικτύων), ή με τη χρήση e-mail (παρακαλώ εισάγετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τον κωδικό πρόσβασής σας, τότε απλά κάντε κλικ στο "Play"). Για να εγγραφείτε, απλά επιλέξτε ένα από τα εικονίδια που παρουσιάζονται στην αρχική σελίδα και ακολουθήστε τις οδηγίες. Αυτό είναι όλο για αυτό το παιχνίδι Εγγραφή RIOT τελείωσε!

Πηγαίνοντας στο παιχνίδι, θα συναντηθεί αρχικά με τις πληροφορίες άνοιγμα παιχνίδι με τη μορφή κόμικς. Μετά από αυτό, θα πρέπει να επιλέξετε τον ήρωα σας: προσφέρει 6 χαρακτήρες (3 γυναίκες και 3 άνδρες), στη συνέχεια επιλέξτε μια φατρία (Scarlet Alliance ή ο Συνασπισμός του Στέμματος), εισάγετε μια σύντομη "κλήση" (το παρατσούκλι), σε ειδικό έντυπο, να λάβει τη συμφωνία με τους Όρους Παιχνίδια και πιέζει το πλήκτρο "Play".

Τώρα μπορούμε να ξεκινήσουμε το παιχνίδι. Στο αρχικό στάδιο NPC προσφέρει να περάσει μια σύντομη πορεία ενός νεαρού στρατιώτη (με τη μορφή των αποστολών ιστορία), η οποία πρέπει να περάσει για ότι θα προσαρμοστούν γρήγορα στο παιχνίδι ...

Εν συντομία στις υπάρχουσες συμμαχίες

Scarlet Alliance - ένας στρατός των επαναστατών και οι αναρχικοί, οι οποίοι αγωνίζονται για την ελευθερία εναντίον ενός ολοκληρωτικού δικτάτορα. Το κλάσμα αυτό δεν έχει τα όπλα υψηλής τεχνολογίας, αλλά αυτό το μειονέκτημα αντισταθμίζεται από την υποστήριξη του τοπικού πληθυσμού και τολμηρός θάρρος. Σκηνοθετεί αυτή η φατρία έμπειρο και δίκαιη ηγέτη - Comandante, ο οποίος υποσχέθηκε να ελευθερώσει την πατρίδα του από τη δικτατορία του στρατιωτικού καθεστώτος, και να εγκατασταθούν στο έδαφός της κυβέρνησης του λαού,

Crown Συνασπισμού - μια ένωση των μισθοφόρων που βρίσκονται στην πλευρά του Baron, ο νόμιμος κληρονόμος μιας δυναστείας που ανέτρεψε το δικτάτορα. Baron εξοπλίζει το στρατό της με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Μετά την καταστολή του στρατιωτικού καθεστώτος της δικτατορίας, ο ίδιος σκοπεύει να εξασφαλίσει ότι η μαζική εισροή ξένων κεφαλαίων, την ανάπτυξη υψηλής τεχνολογίας.

Κατά τη διαδικασία της καταπολέμησης της σε απευθείας σύνδεση Riot παιχνίδι σας επιτρέπει να επιλέξετε έναν σύντροφο (μισθοφόρου) σε μια συγκεκριμένη επαγγελματική κατηγορία: Heavy Assault ή σκοπευτής.

Το παιχνίδι διαθέτει αποστολές που δεν επηρεάζουν την πορεία των γεγονότων, αλλά να παίξετε το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση, θα Riot, δεν είναι καθόλου βαρετό, δεδομένου ότι μοιάζουν αρκετά συναρπαστικό. Όλες οι αποστολές στο παιχνίδι λαμβάνει χώρα σε πραγματικό χρόνο, και πεδία μάχης είναι πολύ παρόμοια με κάθε άλλη. Αλλά έχουμε κατά νου ότι η απόδοση σε κάθε αποστολή απαιτεί καλή προετοιμασία. Αυτό σημαίνει ότι το να παίζεις RIOT, μπορεί να χρειαστεί να εμπλακεί στην αγκαλιά του κόμματός του: ανάγκη να αγοράσει ισχυρά όπλα, μοναδικά δοχεία, διεγερτικά, χειροβομβίδες, πρώτων βοηθειών και άλλα, όχι λιγότερο από το επιθυμητό. Επιλογή στο παιχνίδι είναι αρκετά καλή κράνη (κράνη), παντελόνια, μπότες, πανοπλία, πιστόλια, πολυβόλα, τουφέκια, κλπ. ). Επιπλέον, όλα αυτά μπορεί να αναβαθμιστεί.

RIOT online παιχνίδι έχει τη δική του στο παιχνίδι της νόμισμα - πέσος ρεάλ αστέρια και κονκάρδες. Σύμφωνα με την οποία θα είναι δυνατό να αγοράσει διαφορετικά πράγματα.

Χαρακτήρες παιχνίδι σε μάχη σε θέση να κινούνται ανεξάρτητα και να πυροβολήσει, και να συμμετάσχουν σε θεραπεία, ή να ρίξει χειροβομβίδες για να ζητήσει την υποστήριξη του αέρα μόνο, θα πρέπει να έχουν ήδη κατέχουν.

RIOT online παιχνίδι έχει ένα ενδιαφέρον χαρακτηριστικό - Ενέργεια. Κάθε ήρωας έχει πέντε μονάδες ενέργειας που μπορεί να δαπανηθεί στον αγώνα. Ενέργειας, η οποία είναι χαρακτηριστική για την κοινωνική παιχνίδια, ανακτώνται αμέσως, αλλά μέσα σε ένα ορισμένο χρονικό διάστημα, και η μετάβαση σε ένα νέο επίπεδο.

Σε RIOT μπορεί να παίξει, λαμβάνοντας μέρος σε PvP μάχες-και για όσους αναζητούν συγκίνηση, υπάρχει DeathMatch (παίκτες 8x8).

Στη μάχη, το παιχνίδι περιλαμβάνει την κατασκευή βάσης του: είναι αναγκαίο να οικοδομήσουμε ένα στρατιωτικό εργοστάσιο, μέσω του οποίου μπορείτε να πετύχετε τους στόχους σας ...

Ολοκληρώνοντας την αναθεώρηση, θέλω να πω ότι το παιχνίδι είναι αρκετά ενδιαφέρον και συναρπαστικό, έχει πολλές διαφορετικές λειτουργίες και χαρακτηριστικά, τα οποία δεν αναφέρονται. Εγγραφή RIOT θα βυθίσει όλους σε αυτό το ζωντανό κόσμο του παιχνιδιού!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more