Σελιδοδείκτες

Resident Evil 6

Εναλλακτικές ονομασίες: Resident Evil 6

Resident Evil 6 - ένα παιχνίδι στον υπολογιστή στο είδος του shooter τρίτου προσώπου. Παιχνίδι Resident Evil 6 καλωσορίζει όλους τους λάτρεις της φαντασίας κόσμο του τρόμου. Παιχνίδι προγραμματιστές, η εταιρεία Capcom, βάλτε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για τη βελτίωση της όλα τα προηγούμενα μέρη. Όμως, σύμφωνα με την οποία δεν οπαδούς, το ένατο μέρος του παιχνιδιού δεν είναι πολύ βελτιωμένη. Μπροστά σας μέχρι την τελευταία σειρά της εκδίκησης τεράστια λεγόμενης σειράς Resident Evil. Ακόμα κι αν δεν είστε εξοικειωμένοι με την προηγούμενη σειρά, δεν είναι τίποτα, όπως κάθε νέο μέρος της ιστορίας ξεκινάει από την αρχή.

Φυσικά, πριν αρχίσετε να παίζετε, είναι επιθυμητό να διαβάσετε την αναθεώρηση του παιχνιδιού και δείτε Resident Evil 6, τα βίντεο στο διαδίκτυο. Αυτό θα διευκολύνει σημαντικά τη διαδικασία του παιχνιδιού. Και τότε μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα και το παιχνίδι Resident Evil 6 λήψης.

Game Resident Evil 6 είναι η ανάπτυξη των φανταστικών γεγονότων Αμερικής. Αλλά τα πράγματα κινούνται σε όλο τον κόσμο.

Ξεκινήστε το παιχνίδι Resident Evil 6 Μπορείτε να παίξετε το συντομότερο επιλέξτε από την ιστορία που θα ξεκινήσει το παιχνίδι. Εδώ είναι μια εκστρατεία τεσσάρων ιστορία, τρεις από τους πρωταγωνιστές σε ζεύγη, και ένα ενιαίο

• Leon και Ελένης?

• Chris και Pierce?

• Jake και Sherry?

• Ada Wong.

Leon και Ελένης - πράκτορας της Μυστικής Υπηρεσίας Leon Kennedy και ο σύντροφός του Ελένη Harper. Αν δεν θέλετε να παίξετε όλες τις νέες εξελίξεις με τις νέες τάσεις. Εδώ θα τακτοποιημένο, πάντα ακούει το θρόισμα έρχονται συνεχώς γυρίσματα με ένα ζευγάρι από σφαίρες στο κλιπ.

Pearce και Chris - Chris Redfield χαρακτήρα και ο βοηθός του Pierce Nivens. Υπάρχουν πολλοί πυροβολισμοί, εκρήξεις και μάχες με τεράστια τέρατα.

Jake και Sherry - γιος του επικεφαλής ανταγωνιστή Albert Wesker, οι στρατιώτες - ένα μισθοφόρων και των μυστικών υπηρεσιών Sherry Birkin. Ο στρατός, που είναι αδύναμα σε σύγκριση με τις δύο πρώτες. Θα είναι πάντα στο τρέξιμο.

Ada Wong - η κλασική έκδοση. Συμμετέχων μιας ευρύτερης διαδικασίας για την εξάλειψη τέρατα και μεταλλαγμένους. Υπάρχουν πολλά παζλ και την επίδραση της αδρεναλίνης.

Σε παιχνίδι Resident Evil 6 όπλο παρουσιάζεται σε μεγάλες ποσότητες. Επαρκή εξοπλισμό για μια αξιοπρεπή άποψη της μάχης.

Η πλοκή του παιχνιδιού αρκετά συναρπαστικό. Εξελίσσονται τα γεγονότα το 2012 και το 2013. Γύρω από την αιτία της επιθυμίας του προέδρου για να αποκαλύψει τα μυστικά γεγονότα στις ΗΠΑ το 1998. Σκότωσέ τον, και με βάση την πρώτη ιστορία του παιχνιδιού είναι δεμένα. Ιδού οι τέσσερις γραμμές συνδέονται στενά μεταξύ τους.

Όσον αφορά στο χέρι τέρατα σε αυτό το μέρος που πήρε την ευκαιρία.

Game Resident Evil 6 πήρε πραγματικά βελτιωμένα γραφικά, με μια καλή απεικόνιση των χαρακτήρων στο παιχνίδι. Και το πιο σημαντικό με μια εξαιρετική απεικόνιση των ζόμπι και άλλα μεταλλαγμένα τέρατα. Ιδανικό για μια προένταση τρομακτική κατάσταση. Μια καλή επιλογή ήχου συμπληρώνει τέλεια τη συνολική εικόνα του παιχνιδιού Resident Evil 6. Μπορείτε φαίνεται να φθάσουμε στα πραγματικά γεγονότα που συμβαίνουν σε σας.

Γρήγορα ταχύτερη λήψη Resident Evil 6 και να προχωρήσει για να κερδίσει το παιχνίδι και να επιτευχθεί η καλύτερη νίκη αποτελέσματα.

Καλή τύχη gameplay!

 

Resident Evil 6