Σελιδοδείκτες

Resident Evil 5

Εναλλακτικές ονομασίες: Resident Evil 5

Resident Evil 5 το παιχνίδι - multiplayer υπολογιστή shooter τρίτου προσώπου. Η εταιρεία επένδυσε Κατασκευαστής μέγιστη προσπάθεια και την ψυχή, αλλά αυτό που συνέβη στο τέλος δεν είναι πολύ ευχαριστημένοι με τους οπαδούς. Παιχνίδι Resident Evil 5 είναι ένα από τα τεράστια κομμάτια των λεγόμενων παιχνίδια της σειράς Resident Evil. Οι κριτικές λένε ότι αυτό είναι λίγο πολύ όπως και οι προηγούμενες Resident Evil 4 της. Αλλά είναι επίσης μια συναρπαστική μάχη με τα θύματα του ιού.

Παιχνίδι Resident Evil 5, όπως και κάθε παιχνίδι στον υπολογιστή, φροντίστε να έχετε μια συγκεκριμένη διαδικασία πριν από την έναρξη του παιχνιδιού. Παρακαλούμε Resident Evil 5 κατεβάσετε το παιχνίδι, και στη συνέχεια να προχωρήσει στο gameplay.

Θα πρέπει να δώσουν προσοχή στην ιστορία γραμμή των γεγονότων στο παιχνίδι. Μετά από όλα ακολούθησε μετά το περιστατικό που σχετίζεται με τον πολλαπλασιασμό των Τ - ιού. Αυτά τα τρομερά φανταστικό εξελίσσονται τα γεγονότα του 2008. Σε σχέση με αυτή την υπηρεσία organizovuetsya Β. A. Και θα ενεργεί ως αντιπρόσωπος.

Resident Evil 5 θα αρχίσει να παίζει πολύ μετά επιλέξτε το χαρακτήρα σας. Και εδώ παρουσιάζονται ως τέτοια:

• Albert Wesker?

• Chris Redfield?

• Sheva Alomar,

• Riccardo Irvan?

• Josh Stone?

• Jill Valentine?

• Excella Giono.

Albert Wesker - ο μεγαλύτερος ανταγωνιστής και ένας έμπειρος καπετάνιος αποκόλληση της στρατιωτικής θητείας. Albert σύμμαχος μιας από τις φαρμακευτικές εταιρείες.

Chris Redfield - ο κύριος χαρακτήρας στο παιχνίδι. εκπρόσωπος του Β.

Sheva Alomar - η οργάνωση παράγοντα Β. Μια μερική απασχόληση και συνάδελφο Chris.

Riccardo Irvan - αρνητικό χαρακτήρα - bio - της τρομοκρατίας, που εργάζονται για μια φαρμακευτική εταιρεία.

Josh Stone - Εκπρόσωπος Β. , Το Ανώτατο πάνω Sheva Alomar.

Jill Valentine - σωματοφύλακας του Irwin. Κορίτσι με αρκετά πρωτότυπο γιατρό κοστούμι.

Excella Giono - ο επικεφαλής της φαρμακευτικής εταιρείας, ένα αρνητικό χαρακτήρα. Όμορφη και αλαζονικό πρόσωπο.

Για άμυνα και επίθεση στο παιχνίδι Resident Evil 5 όπλο παρουσιάζεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Για τη χρήση του μια μεγάλη ποικιλία από είδη πυροβόλων όπλων: πιστόλια, καραμπίνες, πολυβόλα, τουφέκια, πιστόλια, εκτοξευτές χειροβομβίδων, πολυβόλα και taser. Όλο και όπλα ξεχωριστά μόνο για Sheva.

Στο ρόλο των εχθρών σας είναι οι άνθρωποι που είναι επιθετικοί εναντίον όλων - Maggini. Α, αντίστοιχα, μετά έγιναν τέτοιων ιών.

Κύριος στόχος σας - να καταστρέψει τη φαρμακευτική Mangini και εκσκαφής, και να αποτραπεί η περαιτέρω εξάπλωση του ιού.

Με το κίνητρο του προηγούμενου παιχνιδιού χωρίζεται σε πολλά μικρά κομμάτια και έξι μεγαλύτερα κεφάλαια. Ολοκληρώθηκε το κεφάλαιο, μπορείτε να αναπαραγάγετε και πάλι, ενδεχομένως αυξανόμενης πολυπλοκότητας.

Πριν από το παιχνίδι, σας συμβουλεύουμε να διαβάσετε την αναθεώρηση των προσθέτων για να δείτε Resident Evil 5 βίντεο. Αυτό θα βοηθήσει να εξοικειωθούν με το παιχνίδι πριν από την έναρξη του παιχνιδιού.

Στη συνέχεια, μπορείτε να κατεβάσετε το Resident Evil 5 για το site. Μπορείτε επίσης να προσκαλέσετε τους φίλους και να παίξετε online δίκτυο που επιτρέπει σε αυτήν την έκδοση.

Σημειώστε ότι τα γραφικά του παιχνιδιού βελτιώθηκε, αλλά οι αδυναμίες Resident Evil 4 δανείστηκε επίσης ότι δεν είναι πολύ χαρούμενος.

Καλή παίζετε!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more