Σελιδοδείκτες

Resident Evil 4

Εναλλακτικές ονομασίες: Resident Evil 4

Resident Evil 4 - ηλεκτρονικό παιχνίδι shooter τρίτου προσώπου. Resident Evil 4 παιχνίδι εκτυλίσσεται γεγονότα σε αυτήν την ταινία τρόμου. Πρέπει να υπάρχει πάντα σε επιφυλακή. Αυτό είναι μέρος μιας πολύ όπως και οι προκάτοχοί του. Μπροστά σας η σειρά των παιχνιδιών. Και αυτό είναι μόνο μια σειρά από τεράστια σειρά Resident Evil. Σας περιμένουμε για τις φρικιαστικές τέρατα, πτήση διάσωσης, γυρίσματα και εκρήξεις και όλα αυτά που μπορεί να φιλοξενήσει το παιχνίδι Resident Evil 4.

Πριν από τις επίπεδες επιφάνειες gaming προτείνουμε να τελειώσετε την ανάγνωση αυτή την κριτική και να περιηγηθείτε σε απευθείας σύνδεση χαρακτήρισε Resident Evil 4 βίντεο. Και στη συνέχεια, μπορούν να επισπεύσουμε την Resident Evil 4 παιχνίδι κατέβασμα από το site.

Στο Resident Evil 4 παιχνίδι είναι αρκετά απλή, αλλά φυσικά, διασκέδαση. Εξελίξεις που ξεκίνησε το 2004. Ο πρωταγωνιστής του παιχνιδιού θα κυκλοφορήσει και την προστασία της κόρης του Προέδρου των ΗΠΑ. Αυτό δημόσιος υπάλληλος έχει κάποιο είδος της υπερφυσικές δυνάμεις, αλλά είναι αρκετά έξυπνος και δυνατός.

Έτσι, στο παιχνίδι Resident Evil 4, υπάρχουν δύο κύριοι χαρακτήρες:

• Leon Scott Kennedy?

• Ashley Graham.

Leon Scott Kennedy - κόρη του προέδρου vyzvalitel του Ashley. Του δημοσίου υπαλλήλου και ο κύριος χαρακτήρας του παιχνιδιού. Αυτό είναι ο χαρακτήρας σας, και μόνο αυτόν. Υπάρχει ένα κεφάλαιο στο οποίο μπορείτε να ελέγχετε ένα μικρό Ashley, και ότι δεν θα έχουν ειδικό εξοπλισμό. Το κύριο καθήκον της oberigat κορίτσι του.

Ashley Graham - μια κόρη που απήχθη από μια θρησκευτική λατρεία. Αδύναμος χαρακτήρας και ο πρωταγωνιστής ως βάρος, διότι μετά από Leon βρίσκει, θα πρέπει να ζήσει και να την φέρει στο σπίτι σώος. Αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ορισμένα κουμπιά για τον έλεγχο των ενεργειών της, ή μάλλον την παραγγελία. Βοηθά, επίσης, το χαρακτήρα σας - για να δείξει υπαινιγμούς, ανεβαίνει και ανοίγει την πόρτα για την κοπιαστική ήρωα σας.

Αν δεν μπορείτε να αποθηκεύσετε το κορίτσι από τα τέρατα, αλλά μάλλον, έχουν απαχθεί ή τη σκότωσε, θα αναχωρήσει από το παιχνίδι. δηλαδή αυτός ο γύρος αποτύχει. Αυτό είναι το κύριο - Ο στόχος σας είναι να προστατεύσει την κόρη του προέδρου.

Κατά τη χρήση του χαρακτήρα Resident Evil 4 όπλο παρουσιάζεται σε επαρκή ποσότητα και ποικιλία. Όμως, μια ενημερωμένη έκδοση είναι διαθέσιμη - λέιζερ θέαμα, το οποίο απλοποιήσει σημαντικά τη διαδικασία για σας παιχνίδια.

Κυριότεροι εχθροί στο δρόμο σας αυτή αιμοδιψή κατοίκους των χωριών - Ganado. Όταν ότι οι απλοί άνθρωποι που ζουν και τους αγρότες. Αλλά μετά από λοίμωξη από τον ιό Las - Plagas, γίνονται άψυχα τέρατα.

Το παιχνίδι παρουσιάζει επίσης προσθήκες, μπόνους λειτουργίες: «Separate Ways», assigment Ada, «The Mercenaries».

Παρατηρήσαμε ότι οι προγραμματιστές αποφάσισαν να εξακολουθούν να ευχαριστήσουν τους οπαδούς και να δώσει την καλύτερη θέα της παιχνίδι χρονοδιάγραμμα, το ανανεώνετε. Αν και δεν έχει ακόμη στο επίπεδο του καλύτερο, αλλά καλύτερα από τα προηγούμενα μέρη. Ένας ήχος στις έντονες στιγμές του παιχνιδιού είναι αρκετά τρομακτικό, να τρέμει μέσα από το σώμα. Δεν μπορείτε να φοβάται αυθαίρετα.

Download Resident Evil 4 για την περιοχή και μπορεί να επιταχύνει την απελευθέρωση των κοριτσιών. Μετά την Ashley είναι σε αναμονή για τη βοήθειά σας. Μην ξεχάσετε να μας πείτε γι 'αυτό το συναρπαστικό παιχνίδι τους συμπαίκτες σας. Τι θα αισθάνθηκαν όλοι τη σοβαρότητα και τον κίνδυνο αναπτυσσόμενες πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Καλή gameplay!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more