Σελιδοδείκτες

Resident Evil 3

Εναλλακτικές ονομασίες: Resident Evil 3

Game Resident Evil 3 είναι ένα συναρπαστικό παιχνίδι γραφικών του υπολογιστή, το οποίο αποτελεί συνέχεια του Resident Evil 2. Αυτό το παιχνίδι αναπτύχθηκε για κονσόλες πρώτα, και στη συνέχεια και σε άλλες πλατφόρμες.

Game Resident Evil 3, μπορείτε να κατεβάσετε από την κύρια περιοχή του παιχνιδιού, αλλά πριν από αυτό θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση. Κατεβάστε το Resident Evil 3 μπορεί μόνο ενήλικες χρήστες, δηλαδή είναι εκείνους που έχουν επί του παρόντος πλήρη δεκαοκτώ χρόνια.

Μπορείτε επίσης να έχουν τη μοναδική ευκαιρία να δούμε για το παιχνίδι Resident Evil 3 βίντεο στο youtube. Στο βίντεο κλιπ θα βρείτε πολλές χρήσιμες πληροφορίες για τον εαυτό τους.

Το Resident Evil 3 παιχνίδι που μπορείτε να παίξετε, αν ο υπολογιστής σας έχει χωρητικότητα όχι μικρότερη από το καθορισμένο:

 1. Pentium III 500 MHz - επεξεργαστή?
 2. 256 MB - RAM?
 3. Nvidia Geforce 5700 - κάρτα γραφικών?
 4. 650 MB - σκληρό δίσκο (HDD).

Game Resident Evil 3 θα σας δώσει πολλές συναρπαστικές εμπειρίες μαζί με τους ακόλουθους χαρακτήρες:

 1. Jill Valentine είναι η κύρια ηρωίδα του παιχνιδιού και ο συμμετέχων ομάδα «Alpha», το οποίο αναφέρεται στην απόσπαση της αστυνομίας «S. . "
 2. Carlos Oliveira - ένας χαρακτήρας ο οποίος είναι ένας μισθοφόρος και ένας γενναίος στρατιώτης. Εργάζεται στην υπηρεσία της αντι-βιολογικής μόλυνσης εταιρεία Umbrella «U. . " Η υπηρεσία αυτή εστάλη σε μία από τις πόλεις του παιχνιδιού για να σώσει τους ανθρώπους.
 3. Brad Vickers - είναι ένας χαρακτήρας στο παιχνίδι, το οποίο αναφέρεται στην ομάδα "Άλφα". Αυτή η εντολή περιλαμβάνεται στην αστυνομία «S. . "
 4. Mikhail Victor - αυτό το χαρακτήρα που είχε τραυματιστεί σοβαρά στο παιχνίδι, καθώς και μια θυσία για την σωτηρία του πρωταγωνιστή από την Νέμεσις. Επίσης, αυτός είναι ένας μισθοφόρος που εργάζεται για «U. . "
 5. Nikolai Ζινόβιεφ - ένας στρατιώτης ο οποίος εργάζεται μυστικός. Η θέση του - αυτό επόπτη εταιρεία ομπρέλα. Νίκολας έφτασε στο σημείο με το τμήμα «ΚΑ . "
 6. Tyrell Patrick - μια απελπισμένη μισθοφόρος που εργάζονται για την υπηρεσία «U. "
 7. Dario Rosso - είναι ατυχές το χαρακτήρα ο οποίος έχασε την αγαπημένη του κόρη, τη θλίψη του είναι σχεδόν έφερε στην τρέλα. Dario κατέχει κατάστημα balakleynym. Ως εκ τούτου, δέχεται επίθεση από ζόμπι.
 8. Berry Burton - είναι ένας χαρακτήρας που ανήκει στην ομάδα "Άλφα" Universal μονάδα «S. . "

Σε παιχνίδι Resident Evil 3 όπλα είναι διαφόρων τύπων:

 1. Μαχαίρι - ένα όπλο που μπορεί να βρεθεί στο πορτ-μπαγκάζ. Είναι πολύ χαμηλής ισχύος. Ένας μεγάλος αριθμός των εγκεφαλικών επεισοδίων θα πρέπει να βάλετε τα ζόμπι για να τον σκοτώσει.
 2. Beretta - ένα όπλο που είναι στο σακίδιό σας στην αρχή του παιχνιδιού. Τη δύναμη των όπλων - ο μέσος όρος.
 3. Κυνηγετικό όπλο - ένα όπλο που βρίσκεται στην αρχή του παιχνιδιού στο υπόγειο. Αυτός ο μέσος όρος της δύναμης των όπλων. Είναι αποτελεσματικό σε κοντινή απόσταση.
 4. Smith & Wesson M629C - είναι ένα ισχυρό όπλο, το οποίο βρίσκεται στο εργοστάσιο. Από εκεί μπορείτε να σκοτώσει τους κύριους αντιπάλους.
 5. SIG-Slayer SIG PRO SP 2009 - Η δύναμη της τρέχουσας όπλο λίγο περισσότερο από το μέσο όρο. Μπορείτε να ξεκινήσετε με το ΕΙΜ παιχνίδι όπλο.
 6. MAC M-11 Ingram - αυτό το όπλο ισχύος πάνω από το μέσο όρο. Σε αντίθεση με άλλα όπλα που ταχεία φωτιά.
 7. Δυτική έθιμο M37 - είναι αρκετά ισχυρό όπλο.
 8. Colt m4a1 - αυτό το όπλο μπορεί να αγοραστεί στο κατάστημα. Αυτό το πουλάρι περισσότερη δύναμη.

Ένα άλλο σύνολο των όπλων που θα συναντήσετε στο Resident Evil 3.

Απολαύστε το εκπληκτικό gameplay του παιχνιδιού Resident Evil 3.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more