Σελιδοδείκτες

Resident Evil 2

Εναλλακτικές ονομασίες: Resident Evil 2

Τα περισσότερα παιχνίδια που έγινε ένα θέμα της ταινίας, απολαύστε την τρελή δημοφιλής μεταξύ των gamers. Τι μπορούμε να πούμε για το θρυλικό Resident Evil. Όλες οι ταινίες της σειράς αυτής και λάτρευε το αναμενόμενο. Παιχνίδι Resident Evil 2 - ένα ξεχωριστό επιβεβαίωση αυτού. Μέχρι σήμερα, σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία, αυτό το παιχνίδι είναι το πιο επιτυχημένο εμπορικό σχέδιο. Είναι το δεύτερο μέρος της αρεσκείας gamers. Σύμφωνα με την τελευταία παγκόσμια διασκορπισμένα πάνω από 5 εκατομμύρια αντίτυπα. Και αυτά τα δεδομένα ωχριά σε σύγκριση με το πόσο ευχάριστα αποδεκτή και ενεργά μετά οι παίκτες κριτικές, μόνο εξοικειωμένος με το έργο.

Ακόμη και πολλές από τις πιο σοβαρές κριτικούς παιχνιδιών αναγνώρισε ότι το παιχνίδι Resident Evil 2 μπορεί να θεωρηθεί η πιο επιτυχημένη μέρος. Το έργο, όχι μόνο πέρασε με επιτυχία όλα τα καλύτερα στοιχεία που εφαρμόζονται στο πρώτο μέρος, αλλά πρόσθεσε επίσης πολλά νέα. Πρώτον, τα μάτια σας θα βιαστούμε ποιοτικά αλλαγμένη χρονοδιάγραμμα. Επίσης, οι developers αποφάσισαν να προσθέσουν στο Resident Evil 2 νέο είδος όπλου. Μια άλλη έκπληξη για τους οπαδούς του έργου - τη βελτίωση του παιχνιδιού. Προηγουμένως οι παίκτες θα μπορούσαν να λάβουν χώρα μόνο υπό δύο βασικά σενάρια, αλλά σήμερα ο αριθμός τους έχει αυξηθεί σε τέσσερις.

Το Resident Evil 2 θα είναι πλέον σε θέση να παίξει στην περίφημη πόλη που ονομάζεται ρακούν. Σε αυτό το μέρος του τους παίκτες θα είναι σε θέση να επισκεφθείτε ένα μολυσμένο πόλη και να επισκεφθείτε το αστυνομικό τμήμα να εξετάσει τους ανθρώπους αποχετευτικό δίκτυο και να δείτε πολλές άλλες τοποθεσίες.

Η πλοκή του παιχνιδιού μας λέει για τους δύο κύριους χαρακτήρες, οι οποίοι, για προσωπικούς λόγους, έρχονται στην πόλη. Αντιμέτωποι με τον κίνδυνο, που αποφασίζουν να κάνουν ό, τι είναι δυνατόν για να πάρει τελικά από αυτό το επικίνδυνο μέρος ζωντανό και σώος.

Για να ξεκινήσει το παιχνίδι, θα χρειαστεί να κατεβάσετε το Resident Evil 2 ή να αγοράσετε το CD. Αυτό το μέρος του παιχνιδιού παρουσιάστηκε σε δύο δίσκους, ώστε το έργο υπόσχεται να είναι αρκετά εκτεταμένη και ενδιαφέρουσα.

Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δοθεί στον ήχο. Ακόμα το παιχνίδι συνοδεύεται από την ατμοσφαιρική, ο φόβος να αντιτάξουμε μελωδίες που είναι το καλύτερο ταιριάζει στην συνολική κατάσταση. Παρά το γεγονός ότι το έργο έχει πάει έξω για μεγάλο χρονικό διάστημα, soundtracks για να σε αυτήν την ημέρα μπορεί να βρεθεί στους παίκτες πολλών παικτών. Μερικά τραγούδια έχουν παίξει ακόμη και την Συμφωνική Ορχήστρα ιαπωνική γλώσσα.

Μόλις μπορείτε να κατεβάσετε το Resident Evil 2, εσείς προσπαθήστε να εξερευνήσετε νέες περιοχές. Το παιχνίδι είναι διαθέσιμο για όλους τους τύπους κονσολών και σε οποιοδήποτε λειτουργικό σύστημα. Και θα είναι ευχαριστημένοι με το γεγονός ότι κάθε χαρακτήρας στο παιχνίδι έχει τη δική του ιστορία της. Η διαφορά αυτή ήταν καν αναφέρθηκαν στον Τύπο ξεχωριστά.

Για να δείτε τον εαυτό σας σε όλες τις απολαύσεις αυτού του έργου, θα πρέπει να κοιτάξουμε προς το Resident Evil 2 βίντεο ρυμουλκούμενο. Αυτό το βίντεο θα σας βοηθήσει να πάρετε την πιο πλήρη και ακριβή εικόνα του παιχνιδιού και να πει όλες τις μεγάλες καινοτομίες και τα οφέλη. Γρήγορα για να δείτε!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more