Σελιδοδείκτες

Remnant Ιπποτών

Εναλλακτικές ονομασίες: Remnant Ιπποτών

Game Remnant Knights - είναι ένα συναρπαστικό παιχνίδι σε στυλ anime, το οποίο δημιουργήθηκε στο είδος των MMO.

Remnant Ιπποτών είναι ένα δωρεάν παιχνίδι στο οποίο τα γεγονότα αναπτύχθηκε για τη μέτρηση Skalari. Η ανθρωπότητα ήταν κλειδωμένη σε αυτή τη διάσταση, αλλά ίσως μια ευκαιρία που ανοίγει την πύλη, και οι άνθρωποι θα είναι ελεύθεροι.

Το Remnant Knights εγγραφή είναι απαραίτητη για κάθε παίκτη που θέλει να παίξει ένα παιχνίδι Remnant Ιπποτών. Για να εγγραφείτε σε αυτό το παιχνίδι, θα πρέπει να σιγουρευτείτε για τα εξής:

1. Βρείτε το επιθυμητό παιχνίδι στο Διαδίκτυο, αλλά μάλλον την επίσημη ιστοσελίδα του παιχνιδιού Remnant Ιπποτών.

2. Κάντε κλικ στο πράσινο μαγική σφαίρα που λέει «Play».

3. Στη συνέχεια θα πρέπει να ακολουθήσει με συνέπεια τρία βήματα.

4. Κατεβάστε το παιχνίδι πελάτη. Σας εμφανίζεται αμέσως μετά το πάτημα του «Play».

5. Στη συνέχεια εγκαταστήστε τον client του παιχνιδιού.

6. Και μετά από αυτό, θα σας δοθεί η ευκαιρία να συμπληρώσουν ένα έντυπο εγγραφής.

Παίξτε Remnant Ιππότες μπορεί κάθε παίκτης που έχει περάσει και τα τρία στάδια της εγγραφής και που ο υπολογιστής του έχει χωρητικότητα λάσπης όπως παραπάνω:

Intel Pentium 4 2. 0 GHz - Επεξεργαστής

1 GB - RAM.

Gefore 5600 128 MB (128 MB ή Radeon 9500, η ​​Intel GMA 950) - γραφικών.

Window XP - OS.

2 GB - σκληρό δίσκο (HDD).

DirektX 9. 0c - DirekttX.

Το Remnant Ιππότες παίζουν έχετε την ευκαιρία αυτών των κατηγοριών

1. Επιθετικοί - αυτή η κατηγορία ειδικεύονται στην υψηλή ταχύτητα επίθεσης και υψηλή κρίσιμη απεργίες, καθιστώντας πιο γρήγορα από ό, τι σχεδόν κάθε εχθρό. Επιθετικοί έχουν χαμηλή άμυνα.

2. Διπλή Gunner μπορεί να πάει για μια ελαφρύτερη επίθεση φωτιά για να πάρει μπροστά από τους εχθρούς σας. Με υψηλή ταχύτητα επίθεσης και υψηλή κρίσιμη δυνατότητα απεργία, διπλή Gunner είναι ανίκητη δύναμη που είναι σεβαστή από όλους.

3. Βαριά Εκτοξευτές δημιουργήθηκαν για να καταστρέψουν. Με την μεγάλη ποικιλία τους τα όπλα και επίθεση σε μεγάλη απόσταση, μπορούν να τραυματίσουν σοβαρά σε μεγάλη απόσταση από τους αντιπάλους τους.

4. Οι εισβολείς έχουν ως δεξαμενή στο πεδίο της μάχης, σπέρνει τον όλεθρο με αξιοπρεπή δύναμη επίθεσης του. Έχουν ένα πολύ υψηλό επίπεδο προστασίας. Ο στόχος τους - για να επιβιώσει.

5. Elementalists - είτε πρόκειται για μια κατηγορία σε μια ομάδα με κάποιον ή μόνοι, έχουν ένα υψηλό επίπεδο μαγική επίθεση διαφορετικά στοιχεία. Παρά την έλλειψη αμυντική δύναμη, κάνουν για αυτό με ένα μαγικό δεξιότητες ελέγχου του πλήθους και των αποτελεσμάτων του καθεστώτος.

6. Ιερείς - είναι ένα παιχνίδι τάξη θεραπεία Remnant Ιπποτών, κατέβηκε από το Magic Circle. Θέλουν να βοηθήσουν και να υποστηρίξουν τους συμμάχους μέσω της θεραπείας και της αναγέννησης αυτών που σκοτώθηκαν στη μάχη. Ο ιερέας έχει υψηλότερη HP σε σχέση με τους ομολόγους τους.

Αλλά Remnant Knights on-line Μπορείτε να πάρετε το μονοπάτι μιας από αυτές τις κατηγορίες μόνο στο δέκατο επίπεδο. Και πριν από αυτό, θα είναι ανοικτή τρεις μεγάλες κατηγορίες παιχνιδιών.

Remnant Knights σας προσφέρει δωρεάν κάποιες επιλογές, αλλά για ορισμένα μέρη του παιχνιδιού μπορεί να χρειαστεί να πληρώσει.

Το Remnant Ιππότες πάρετε τυχεροί για να φτάσει στην κορυφή του παιχνιδιού και να πάρει μια ηγετική θέση. Είστε σίγουρος για να επιτευχθεί ο στόχος!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more