Σελιδοδείκτες

Reborn Horizon

Εναλλακτικές ονομασίες: Reborn Horizon

Reborn Horizon online - δωρεάν στρατηγική multiplayer μετα-αποκαλυπτικό θέμα. Αυτό θα σας μεταφέρει σε ένα φανταστικό κόσμο, μετά την τρομερή καταστροφή τόσο μεγάλης έκτασης. Εδώ θα επεξεργαστούν τα δικά τους κατάσταση, έργο του οποίου είναι να αποκαταστήσει την τεχνολογία και την εφαρμογή ωμής βίας, καθώς και τα αποθέματα των όπλων να παραμείνουν στη ζωή. Μπορείτε όχι μόνο πρέπει να αγωνιστούμε για την επιβίωση, την καταπολέμηση της πολλούς αντιπάλους, αλλά να καταβάλουν κάθε προσπάθεια για την ανάπτυξη της πόλης σας, να πάρει τους κατάλληλους πόρους, προπονούμαι τακτικά τη σύνθεση του στρατού. Χάρη 2,5 D διάγραμμα όλα όσα συμβαίνουν μερικές φορές φαίνεται αληθινό. Βυθιστεί ολοταχώς στα κοχλάζει ατμόσφαιρα εκδηλώσεις του έργου SlipShift GmbH δεν θα παρατηρήσετε τα ιπτάμενα ώρα με την ώρα. Όλες οι στρατιωτικές ενέργειες που αποσκοπούν στην για να αποδείξει ότι ο πολιτισμός σας έχει το δικαίωμα να υπάρχει. Και πολλά εξαρτώνται από τα συνοδευτικά προσπάθειες αναζήτησης. Να είστε σε εγρήγορση ανά πάσα στιγμή, προκειμένου να προστατεύσουν τις περιουσίες τους από τις ξαφνικές επιθέσεις των εχθρών. Σε ένα κόσμο που κυβερνιέται από την αναρχία, είναι πολύ δύσκολο να κρατήσει, αλλά αν δεν είστε φοβισμένοι από τις δυσκολίες;

Reborn Horizon εγγραφής θα σας μεταφέρει σε έναν εικονικό χώρο, όπου η υπερθέρμανση του πλανήτη και tuched Icemen έχουν κάνει ανεπανόρθωτη βλάβη. Πλημμύρες προκάλεσε πανικό απέραντη παγκόσμιου πληθυσμού. Και μόνο αυτός που συγκέντρωσε τη δύναμή του θα αμφισβητήσει τα στοιχεία και δεν φοβάται να συγκρούεται με τις συμμορίες απελπισμένους συνανθρώπους πρόθυμοι να σκοτώσουν για μια σαχλαμάρα, τελικά όχι μόνο αισθάνονται άνετα στο νέο κόσμο, αλλά και να επεκτείνει την εξουσία της. Δημιουργία λογαριασμού είναι πολύ απλή. Παίξτε Reborn Horizon Μπορείτε ήδη μετά συμπληρώστε τα κατάλληλα πεδία τις ακόλουθες πληροφορίες: το όνομα του παιχνιδιού, login, password, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Παρεμπιπτόντως, αξίζει να σημειωθεί ότι το online προϊόν αρκετά προσιτές. Απαιτήσεις του συστήματος δεν είναι συγκλονισμένοι από τα ύψη και το gameplay του μπορεί να πραγματοποιηθεί με το μέσο όρο ρυθμίσεις του υπολογιστή.

Πριν Reborn Horizon παιχνίδι, είναι να κατανοήσουμε την ίδια την ουσία του παιχνιδιού. Σε ένα χάρτη της πόλης, θα την κατασκευή και αναβάθμιση των κτιρίων, καθώς και χάρτη της περιοχής, καθιστά δυνατή για να δείτε ολόκληρο τον κόσμο στο σύνολό του και να σχεδιάσουν μια επίθεση στο γειτονικό στρατόπεδο. Διασύνδεση και άλλα χρήσιμα χαρακτηριστικά, όπως το Παγκόσμιο συνομιλία μέσω του οποίου μπορείτε να επικοινωνήσετε με άλλους χρήστες, και το παράθυρο πληροφοριών και την ταχύτητα Ups , η οποία κέρδισε όλες τις σημαντικές δηλώσεις σχετικά με επερχόμενες εκδηλώσεις. Εδώ είναι διαθέσιμος να επιταχύνουν το χρόνο κατασκευής ή ώρες κατάρτισης.

Στο Reborn Horizon σε απευθείας σύνδεση Θα πρέπει να ασχοληθεί με τα ακόλουθα μέσα: Junk, Πέτρα, τρόφιμα, την ενέργεια και τον πληθυσμό. Παρακολούθηση της κατάστασης του αριθμού τους θα πρέπει πάντα, εάν έχετε αναπτύξει ακριβή πόλη. Χωρίς τους πόρους της για την πρόοδο σταματά. Αλλά αξίζει να σημειωθεί ότι περισσότερα από όσα χρειάζονται πάρα πολύ, δεν θα πρέπει να συσσωρεύεται μια λίστα με καλά. Σε αντίθετη περίπτωση, η υπέρβαση είναι χαμένη, και ο οποίος ήθελε επίσης να είναι ευχάριστη;

Ας δούμε τι το κτίριο θα πρέπει να είναι στην πόλη σας. Κατασκευή διαδραματίζει σημαντικό ρόλο, και απλά πρέπει να δώσουν προσοχή σε μια ποικιλία από αντικείμενα. Reborn παιχνίδι Horizon περιλαμβάνει την κατασκευή των εν λόγω κτιρίων

- Κέντρο Ελέγχου (χάρη σε αυτό το έργο που διαχειρίζονται την πόλη σας, να συλλέγουν σημαντικές πληροφορίες για την κατάσταση του στρατού, βλέποντας την μετακίνηση των στρατευμάτων και των οχημάτων)?

- Διεύθυνση Shopping-mail (για να είναι σε θέση να καταπολεμήσει όχι μόνο, αλλά και να συμμετάσχει στο εμπόριο)

- Ραδιοφωνικός σταθμός (φάρος για τους επιζώντες, μέσω των οποίων μπορεί να έρθει σε επαφή με τον έξω κόσμο)?
- Στρατώνες (ενδιαιτημάτων πολεμιστές περισσότερα στρατώνες, οι περισσότερες μονάδες θα είναι σε θέση να προσλάβουν)

- Ξύλινη Καλύβα (στέγαση του πληθυσμού, η οποία είναι μια πολύτιμη ταμείο της πόλης, διότι οι κοινοί άνθρωποι - είναι η δουλειά σας)

- Τείχη (προφύλαξη, να αυξήσει τις δυνάμεις αντίστασης)

- Scout Tower (όπου οι στρατιώτες μεταφέρουν το ρολόι για την έγκαιρη έκθεση σχετικά με τον κίνδυνο προσβολής)

- Συνέλευση των φυτών (σας επιτρέπει να επεκτείνει την επικράτεια της περιουσίας)

- Bunker (απαιτείται για τους πόρους αποθήκευσης)

- Καταφύγιο (μυστική κτίριο όπου είναι πολύτιμα υλικά που κρύβονται από τους εχθρούς).

Λοιπόν, το ζήτημα αυτό είναι σαφής, και πώς να ασχοληθεί με τις απαραίτητες μάχιμες μονάδες; Reborn Horizon παιχνίδι δίνει στους παίκτες τον έλεγχο δύο επίπεδα της τεχνολογίας. Τεχνολογία Ι : Scout, μισθοφόρος, ένας οργισμένος όχλος, ο σκοπευτής. Τεχνολογία II : Jeep καταστροφή MG , Ενοικίαση ποδηλάτων, επιστάτης μπουλντόζες Team Πυροβολικού Perepretendent. Θα πρέπει να μάθουν όλα αυτά τα είδη δύναμη μάχης για να χρησιμοποιήσετε λογικό και εφικτό. Προσπαθήστε να εξασφαλίσει την πολιτοφυλακή ήταν πάντα στο χέρι! Ο μόνος δυνατός τρόπος για την επιτυχία στο πεδίο της μάχης.

Έτσι, έχετε πολλά να κάνετε σε αυτή την μπερδεμένη κόσμο. Φυσικά, αυτό δεν είναι ολόκληρη η λίστα των επερχόμενων δραστηριοτήτων και την καλύτερη πάσα αυτοελέγχου όλα τα συναρπαστικά. Θυμηθείτε, το μέλλον είναι στα χέρια σας! Ας συνειδητοποιήσει όλα τα σχέδια μας, και καλή τύχη για ένα λεπτό δεν γυρίζει μακριά!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more