Σελιδοδείκτες

Realm του Mad Θεού

Εναλλακτικές ονομασίες: Realm του Mad Θεού

Εάν σας αρέσουν τα παιχνίδια στο είδος της "φαντασίας", το έργο αυτό είναι για σας. Παιχνίδι Realm του Mad Θεού - ό, τι χρειάζεστε για να χαλαρώσετε στον ελεύθερο χρόνο σας και να περάσετε το διασκεδαστικό και ενδιαφέρον. Είναι ένα multiplayer online παιχνίδι που δεν απαιτεί από εσάς να εγκαταστήσετε οποιοδήποτε πρόσθετο λογισμικό ή τους πελάτες. Έτσι ώστε να μπορείτε να παίξετε απευθείας από τον browser της αρεσκείας σας. Το κύριο χαρακτηριστικό διακριτικό του παιχνιδιού - το κωμικό είδος στο οποίο εκτελείται. Μέχρι σήμερα, το παιχνίδι μπορεί να υπερηφανεύεται για έναν στρατό των οπαδών, η οποία ανανεώνεται καθημερινά με νέα και νέους συμμετέχοντες.

Όπως μπορείτε να δείτε από τον τίτλο, Realm του Mad σε απευθείας σύνδεση Θεός - ένα παιχνίδι που λαμβάνει χώρα στο βασίλειο, που κυβερνάται από τρελός θεός. Αυτό, βέβαια, επηρεάζει όλες τις άλλες κάτοικοι του βασιλείου. Στο παιχνίδι μπορείτε να περιμένετε ένα τεράστιο αριθμό των επιπέδων, καθένα από τα οποία θα πρέπει να περιμένουμε για την επίφοβη τέρας. Δεδομένου ότι αυτό είναι ένα παιχνίδι για πολλούς παίκτες, η παράδοση μπορείτε να συμμετάσχετε με άλλους παίκτες και να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε τις συλλογικές προσπάθειες όλων των δυνάμεων του εχθρού. Έργο διασύνδεσης ταιριάζει στη διάθεσή της - μια θετική, πολύ εγκάρδιος, κωμικά.

Δεδομένου ότι μιλάμε για το online παιχνίδι, θα πρέπει να σημειωθεί ότι για την έναρξη του παιχνιδιού στο Realm του Mad εγγραφής Θεός είναι απαραίτητη. Σε αυτό το σημείο στο σχέδιο δεν πραγματοποιήθηκε καμία προσαρμογή για τους Ρώσους παίκτες, αλλά για το αν έχει μεταφραστεί στα ρωσικά στο εγγύς μέλλον, δεν αναλαμβάνουν την υποχρέωση να πω. Ωστόσο, το γεγονός αυτό δεν θα πρέπει να συγχέουμε. Ως έμπειρος παίκτης, θα είστε σε θέση να ασχοληθεί με τα πάντα μόνοι τους, ακόμη και χωρίς ένα λεξικό - διαισθητικά. Πριν από ένα χρόνο, το παιχνίδι ήταν δεμένο με το Steam.

Για να ξεκινήσετε τη διαδικασία εγγραφής, θα πρέπει να περάσει το κατάλληλο σύνδεσμο «Εγγραφή», που βρίσκεται στην πάνω δεξιά γωνία της οθόνης του παιχνιδιού.

Θα δείτε τη φόρμα εγγραφής συμπληρώνοντας μπορείτε να αρχίσετε στο βασίλειο του Θεού Mad παιχνιδιού. Διαβάστε προσεκτικά όλη την υπόδειξη σύστημα, έτσι θα είναι πιο εύκολο να συμπληρωθούν τα πεδία της φόρμας. Θα χρειαστεί να εισάγετε τον κωδικό σύνδεσής σας, και να παρέχει τη διαχείριση του συστήματος διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας.

Ο κύριος στόχος του παιχνιδιού, όπως προαναφέρθηκε, - να σκοτώσει τα τέρατα. Για να το κάνετε αυτό, κάθε παίκτης θα πρέπει να δοθεί όπλα. Οι περισσότεροι έλεγχοι συνεπάγεται ένα συλλογικό παιχνίδι. Για κάθε επίτευγμα για όλους ολοκλήρωσε με επιτυχία την αποστολή και τα καθήκοντα των συμμετεχόντων στο έργο οι παίκτες λαμβάνουν πόντους εμπειρίας που απαιτούνται για να πληρούν τις προϋποθέσεις για το επόμενο επίπεδο. Στη συνέχεια, παίζουν το παιχνίδι Realm του Mad Θεός είναι ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον λόγω της βελτιωμένης ικανότητας του χαρακτήρα και την εμφάνιση νέων τέρατα. Συλλογικά να κερδίσουν πόντους πολύ ταχύτερη και ευκολότερη.

Μέχρι σήμερα, το παιχνίδι είναι διαθέσιμο για όλες τις 14 κύριες κατηγορίες χαρακτήρων:

Κλέφτες.

Τοξότες.

Ιερείς.

Wizards.

Ιπποτών.

Assassin.

Paladins.

Μυστικιστές.

Necromancers.

Warriors.

Hunter.

Tryukachi.

Warlocks.

Ninja.

Όλοι αυτοί οι χαρακτήρες μπορούν να παίξουν Realm του Mad Θεός είναι ελεύθερος.

 

Realm του Mad Θεού online εγγραφή