Σελιδοδείκτες

Διχόνοια

Εναλλακτικές ονομασίες: Razdor

Σε απευθείας σύνδεση παιχνίδι φυλλομετρητή Έριδος ελεύθερη και ως εκ τούτου, είναι διαθέσιμο σε όποιον αγαπά τις ιστορίες φαντασίας και εξαιρετικά γραφικά. Ταυτόχρονα, δεν υπάρχουν συγκεκριμένες απαιτήσεις συστήματος: το πιο σημαντικό, να έχουν μια σύνδεση στο internet και ένα σύγχρονο πρόγραμμα περιήγησης. Για να αξιολογήσει τον εαυτό σας όλα τα αξιοθέατα, θα πρέπει να προχωρήσει στην επίσημη ιστοσελίδα του παιχνιδιού. Έριδος on-line εγγραφή είναι να συμπληρώσετε τα παρακάτω πεδία:

1) Το όνομα του παιχνιδιού.

2) Κωδικός πρόσβασης (επιστολές που διανθίζονται με αριθμούς - η καλύτερη επιλογή).

3) Ισχύει e-mail.

4) Εισάγετε τον κωδικό που φαίνεται στην εικόνα.

Περαιτέρω, είναι σκόπιμο να διαβάσετε τους κανόνες του παιχνιδιού και Συμφωνία χρήστη, όπως πατώντας το κουμπί "Register" θα αναλάβει την υποχρέωση να ακολουθήσει ό, τι αναφέρεται στα έγγραφα τώρα. Αν είναι όλα τοποθετημένα, και κάνετε κλικ στο σύνδεσμο τιμηθεί - Έριδος Online Registration μπορεί να θεωρείται πλήρης. Αμέσως μετά από αυτό, μπορείτε να δημιουργήσετε ακόμα και 1-4 (! ) Χαρακτήρες (αν το επιθυμείτε), καθένα από τα οποία μπορεί να έχει μια μοναδική εμφάνιση, πήρε από εσάς. Και οι χαρακτήρες και το περιβάλλον, και τα παιχνίδια σε απευθείας σύνδεση κόσμο Έριδος γενικά είναι απλά πανέμορφο!

Έτσι, μόλις ολοκληρωθεί το στάδιο της εγγραφής στο Έριδος παιχνίδι και τον προσδιορισμό των αριθμό και τα βασικά χαρακτηριστικά των χαρακτήρων, θα βρείτε τον εαυτό σας σε ένα μικρό ζεστό χωριό, αφήνοντας σας και κάντε μια βουτιά στην πραγματική περιπέτεια και την καταπολέμηση. Εκδηλώσεις gameplay ανάπτυξη αρκετά γρήγορα, οπότε πολλά θα εξαρτηθούν από την ταχύτητα των αντιδράσεών σας και το επίπεδο ανάπτυξης από τις βασικές ιδιότητες του χαρακτήρα σας. Και έχουν ως εξής:

• Ισχύς - επηρεάζει το ποσό της ζημίας σωματική βλάβη της υγείας σας στον εχθρό.

• Ευελιξία - βοηθά να αποφύγει τις επιθέσεις του εχθρού.

• Αντοχή - επηρεάζει την ποσότητα του hit σημεία του χαρακτήρα σας και την απορρόφηση των εισερχόμενων ζημιών τους.

• Τύχη - επηρεάζει όλα πολύ θετικό τρόπο.

• Πνεύμα - Μειώνει μαγική ζημιά και επηρεάζει το ποσό της μάνα.

• Intelligence - σας προκαλεί μαγική ζημιά και την μάνα σημεία.

Δείκτες αύξηση των επιδόσεων με τη μετάβαση στο επόμενο επίπεδο. Να παίξει με επιτυχία το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση Έριδος, χρειάζονται βελτίωση σε όλα τα τέσσερα είδη αντιμετώπιση ζημιών

1) φυσική - Εφαρμόζεται εν ψυχρώ όπλο melee?

2) απομακρυσμένα - μικρά όπλα από απόσταση?

3) άμεση - που εφαρμόζεται από έναν ιερέα ξόρκια?

4) μαγική ζημιά - εφαρμόζεται μέσω ξόρκια μάγος.

Έριδος σύστημα online παιχνίδι έχει τις ακόλουθες κατηγορίες:

• Πολεμιστής - επίθεσης και άμυνας με τη χρήση των ειδικών ικανοτήτων (ταχείας τήξης, αργή θρήνος, ειδικό ράφι, ουρλιαχτό οργής, κλπ. )

• μάγος - επίθεσης και άμυνας με τη χρήση των ειδικών ξόρκια (βολίδα, δαχτυλίδι της φωτιάς, ένα μαγικό φράγμα, τηλεμεταφορά, κ.λ.π. )

• ιερέας - ευλογεί, θεραπεύει και προστατεύει?

• Hunter - χρησιμοποιεί μια ποικιλία από παγίδες, παγίδες επιβράδυνση, συγκαλύπτοντας, και έτσι μια ποικιλία από πυροβολισμούς

Παρά την εντύπωση που παίζουν Έριδος δεν θα απαιτείται μόνο συμμετέχοντας σε μάχες, χάρη σε ένα ιδιαίτερα εξελιγμένο σύστημα των επαγγελμάτων:

1. Συγκέντρωση: ξυλοκόπος και αλιέα.

2. Κατεργασίας: ράφτης, βυρσοδέψη, πυρόλυσης, ξυλουργός, σιδηρουργός.

3. Συνολικά - το μαγείρεμα.

Με άλλα λόγια, Έριδος online παιχνίδι σας επιτρέπει να απολαύσετε και ειρηνικό τρόπο ζωής, για την επιτυχή ανάπτυξη της οποίας υπολογίζεται ως απαραίτητο για την ανάπτυξη του χαρακτήρα εμπειρία. Διαφορετικότητα και γραφικά τοπικά τέρατα άξια θαυμασμού. Σε Contention παίξει μαζί σας θα σαύρες, είναι σε θέση να μετατρέψει το χαρακτήρα σε μια πέτρα, και το undead με τους ανθρώπους του, και αγριογούρουνο, τον ήρωα που τρέχει γύρω από το δάσος, και, φυσικά, οι λύκοι, οι οποίες παραμένουν μετά το τσίμπημα ενοχλητικό αιμορραγία.

Παρά το γεγονός ότι οι μάχες λαμβάνουν χώρα σε πραγματική κατάσταση, να παίξετε το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση Έριδος μπορείτε εύκολα και με αργό internet - σύνδεση. Μετά από όλα, τα μοντέλα χαρακτήρων φορτώνονται απευθείας στη μάχη, σχεδόν χωρίς να αποσπά την προσοχή των παικτών, από τη συναρπαστική δράση. Μην πιστεύετε εμένα; Δείτε για τον εαυτό σας τώρα!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more