Σελιδοδείκτες

Rappelz

Εναλλακτικές ονομασίες: Rappelz, Rappelz παιχνίδι, Rappelz σε απευθείας σύνδεση, σε απευθείας σύνδεση Rappelz

Rappelz σε απευθείας σύνδεση - αυτό είναι ένα νέο παιχνίδι φαντασίας, η οποία δημιούργησε την κορεατική κατασκευαστή NFLAVOR . Για τη χρήση του παιχνιδιού δεν χρειάζεται να πληρώσει, όπως Rappelz σε απευθείας σύνδεση βασίζεται στην αρχή της « δωρεάν παίξει » δηλαδή, η μηνιαία αμοιβή του παιχνιδιού λείπει.

Να με κάποιο τρόπο και grata στο παιχνίδι Rappelz σε απευθείας σύνδεση , είναι απαραίτητο ότι πληρούν τις ακόλουθες ελάχιστες απαιτήσεις συστήματος:

· OS : Windows XP / SP 2 ή [_2_ ] Windows Vista

· Επεξεργαστής - AMD / Intel 2GHz

· 512 MB RAM για [ _2_] των Windows XP ή 1024 MB για των Windows Vista [ _2_]

· 128 Mb κάρτα γραφικών?

· DirectX: 9. 0c.

Εδώ είναι μερικά πιθανά μειονεκτήματα για να παίξει χωρίς προβλήματα, οι δημιουργοί προτείνουμε τις ακόλουθες απαιτήσεις:

· Λειτουργικό σύστημα: Windows XP / Vista?

· Επεξεργαστής - Pentium IV-3. 0GHz ή AMD Athlon X2 5000 +?

· Τελευταία κάρτες γενιά γραφικών με 256 MB ή μεγαλύτερη?

· 1024 Mb RAM

· DirectX: 9. 0c.

Επίσης, πρέπει να έχετε πρόσβαση στο Internet.

Για να ξεκινήσει το παιχνίδι, θα πρέπει να εκτελούνται p egistratsiya παιχνίδι Rappelz . Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

· Στην πραγματικότητα Εγγραφή Rappelz προφίλ. Εδώ θα πρέπει να εισάγετε τη διεύθυνση e-mail σας (το οποίο θα είναι το όνομα του παιχνιδιού), τον κωδικό πρόσβασης, διαβάστε και αποδεχτείτε τους όρους χρήσης του παιχνιδιού,

· Στη συνέχεια, θα πρέπει να κατεβάσετε τον client του παιχνιδιού, μπορεί να γίνει απευθείας στο site. Για παίξει Rappelz, απαιτεί περίπου 2. 1 GB ελεύθερου χώρου στο δίσκο. Μετά Rappelz παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση download, το μόνο που χρειάζεται για να εκτελέσετε την εγκατάσταση του αρχείου . Exe στο φάκελο όπου το παιχνίδι έχει κατεβάσει. Σε αυτό το Rappelz Ηλεκτρονική εγγραφή τελειώνει και μπορούμε να προχωρήσουμε στο παιχνίδι.

Και gras Rappelz έχει ένα υψηλό επίπεδο των γραφικών. Τοπία και χαρακτήρες που λεπτομερώς, στην παραμικρή λεπτομέρεια τόσο πολύ έτσι ώστε μερικά αντικείμενα μπορεί να παρακολουθήσει για ώρες και απλά θέλουν να αγγίξουν. Θα πρέπει να σημειωθεί το soundtrack του παιχνιδιού. Συνεχώς παίζουν μουσική δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα, περισσότερο βύθιση παίκτες στο μαγικό κόσμο.

Rappelz online παιχνίδι στο οποίο υπάρχουν τρεις μοναδικές φυλές

· Παρθένος?

· Asura?

· Guy.

Guy - είναι πρωτότοκος κατοίκους νεράιδα κόσμο. Έχουν μια βαθιά γνώση της μαγείας, μπορούν να το χρησιμοποιήσουν αποτελεσματικά. Μπορούν επίσης να γνωρίζουν πώς να ζούμε σε αρμονία με τη φύση και πώς να χρησιμοποιούν τα δώρα της, χωρίς να βλάπτουν, ενώ της. Σχηματισμός αυτόν τον αγώνα, όπως ο πολιτισμός υπήρξε μακρά και δύσκολη. Όχι χωρίς τη βοήθεια του Deva και Asura Gaya είχε γίνει οι κύριοι της γης τους.

Asura - παιδιά του Θεού της καταστροφής. Ξέρουν άριστα την τέχνη του πολέμου - mages τους έχουν κανένα έλεος στους εχθρούς και τις επιθέσεις τους, βρίσκουν πάντα το στόχο τους. Παρά την προέλευσή του, έχουν δημιουργηθεί με σκοπό να διδάξει τους ανθρώπους να υπερασπιστούν τη γη τους και να είναι σε θέση να αγωνιστεί για αυτούς.

Παρθένος - αυτή είναι η Guardian of Light, παιδιά του Θεού της Δημιουργίας. Χαρακτηριστικό αυτής της φυλής είναι ότι οι πλοίαρχοι των θεραπευτικών μαγικών. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να αγωνιστεί! Παρθένος εστάλησαν σε αυτόν τον κόσμο για να διδάξει τους ανθρώπους να αγαπούν και να φροντίζουν για όλα τα έμβια όντα, να τους προστατεύσει. Από αυτούς τους ανθρώπους έμαθαν πώς να χρησιμοποιούν μαγεία για θεραπευτικούς σκοπούς και να πάει στη μάχη μόνο ως απάντηση στην επιθετικότητα.

Στο Rappelz παίξει μπορεί να είναι σε ένα μεγάλο αριθμό θέσεων. Μπορείτε να παίξετε σε βάλτους, ερήμους, βουνά, λόφους, πεδιάδες, σπήλαια, ορυχεία, και πολλά άλλα μέρη. Το παιχνίδι επίσης πληθώρα διαφορετικών κτιρίων - μπορείτε να βρείτε όλα τα είδη των ερειπίων, λειτουργικά κτίρια, κάστρα. Έτσι, την αφθονία των ανοιχτών χώρων για τη μάχη και ο καθένας μπορεί να επιλέξει την πιο ενδιαφέρουσα έδαφος. Παίζοντας, θα πρέπει να είναι πάντα έτοιμοι για μάχη, καθώς ο κόσμος είναι γεμάτος με διάφορα τέρατα, ζώα και άλλα μαγικά πλάσματα.

Ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του παιχνιδιού είναι ότι μπορείτε να κάνετε ένα βοηθό, με τη μορφή ενός ζώου. Ο καθένας μπορεί να βρει ένα από τα αγαπημένα για όλους. Μπορείτε να πάρετε, για παράδειγμα, να είναι ένα ζώο ή, όπως:

· Ν Anter y [_19_ ]

· Birds y

· Ork και

· Yeti

· Skeleton και

· Κόκκινο ου ξωτικό [_21_ ] και

· Syn του ξωτικό [_21_ ] και

· Σειρήνες y

· Wolf και

· Predator και

· Σαλαμάνδρες y

· Θυγατέρα καταιγίδα

· Άγγελος και

· Centaur και

· Cerberus και

· Genie και

· Λευκό ου Δράκος [_21_ ] και

Μερικά κατοικίδια ζώα να έχουν ευκολότερη, μερικά πιο δύσκολο, αλλά όλα έχουν τα δικά τους χαρακτηριστικά και μπορεί να είναι ανεκτίμητη σε έναν επικίνδυνο κόσμο.

ΚΑΙ grata στο online παιχνίδι Rappelz μπορεί να είναι 5 επίσημους servers. Ποιο από τα δύο να επιλέξει - είναι στο χέρι του χρήστη.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more