Σελιδοδείκτες

Rail Nation

Εναλλακτικές ονομασίες: Rail Nation

Παιχνίδι Rail Έθνος - είναι ένα δωρεάν browser-based παιχνίδι στο οποίο μπορείτε να βρεθείτε σε ένα μικρό υπνηλία πόλη με σιδηροδρομικό σταθμό. Ξεκινήστε το ταξίδι σας με διευθυντής μικρών επιχειρήσεων σιδηροδρόμους. Rail Έθνος σε απευθείας σύνδεση στόχος είναι " Ανάπτυξη και μεγαλώνουν ! «Και εκτελέσει πολλές διαφορετικές θέσεις εργασίας παράγουν προϊόν ή τεχνολογικά υλικά βελτίωση των μεταφορών!

Προτού να παίξετε το παιχνίδι Rail Έθνος , βεβαιωθείτε ότι ο υπολογιστής σας πληροί τις απαιτήσεις συστήματος, όπως: η συχνότητα επεξεργαστής - 2GHz, 1GB RAM, κάρτα γραφικών - 128 MB. Rail Έθνος εγγραφή δεν παίρνει πολύ από το χρόνο σας και εύκολη:

1. Στην κύρια σελίδα, επιλέξτε το στοιχείο « Εγγραφή τώρα »?

2. Παρακαλώ εισάγετε μια έγκυρη διεύθυνση e-mail?

3. Πληκτρολογήστε έναν ασφαλή κωδικό πρόσβασης και να το επαναλάβει?

5. Επιλέξτε « Εγγραφή ».
Rail Έθνος σε απευθείας σύνδεση θα σας εισαγάγει σε μια μικρή πόλη των σιδηροδρόμων. Travian Games έχουν δημιουργήσει ένα παιχνίδι στρατηγικής πρώτης τάξεως Rail Έθνος σε απευθείας σύνδεση , η οποία ξεκινά από την ρομαντική εποχή των σιδηροδρόμων.
Ο παίκτης ξεκινάει ως διευθυντής ενός μικρού σιδηροδρομικές εταιρείες για τη μεταφορά εμπορευμάτων με τη χρήση μηχανών "Χαμάμ", " Dizel " και "Electric". Παίξτε Rail Έθνος είναι αρκετά ενδιαφέρουσα, επειδή είναι μια πορεία μηχανική παιχνίδι. Ο νικητής του παιχνιδιού Rail Έθνος θα είναι ένας παίκτης , η οποία θα δημιουργήσει τις πιο εκλεκτές σιδηροδρόμων! Γύρος παιχνίδι τελειώνει σε περίπου τέσσερις μήνες, η οποία περιλαμβάνει μια ποικιλία από αλλαγές στο παιχνίδι φυλλομετρητή Rail Έθνος σε απευθείας σύνδεση .
Στο Rail Έθνος παίξετε δεν βαριούνται, γιατί να έρθει στο νίκη, θα πρέπει να ολοκληρώσει διάφορες εργασίες. Πρώτον, μικρό ατμοκίνητο τρένο σας μπορεί να μεταφέρει τα εμπορεύματα από τη μια πόλη στην άλλη Rail Έθνος σε απευθείας σύνδεση . Κάθε πόλη χρειάζεται τις πρώτες ύλες για να αναπτυχθεί και να μεγαλώσει. Κοντινά φυτά παράγουν ή επεξεργασία υλικών. Για παράδειγμα, τα τρένα στο παιχνίδι Rail Έθνος πρέπει να φέρουν ξύλα για ξυλουργικές εργασίες, και στη συνέχεια να κάνετε πίνακες που προσφέρουν στην πόλη. Και γιατί να μην πάρει ένα φορτίο του άνθρακα από τα ορυχεία στο δρόμο της επιστροφής παιχνίδι Rail Έθνος ;
Στο Rail Έθνος πάντα μια ευχαρίστηση να παίξει, επειδή τα γραφικά του παιχνιδιού γίνεται στο υψηλότερο επίπεδο! Παιχνίδι Rail Έθνος είναι επίσης μια προκλητική και διασκεδαστική προσομοίωση των επιχειρήσεων. Πρέπει να διατηρηθεί μεγαλώνοντας το στόλο σας, επεκτάθηκε και εκσυγχρονίστηκε. Νέα προϊόντα απαιτούν διαφορετικές αλυσίδες παραγωγής? Θα πρέπει να διερευνηθούν και να εφαρμοστούν επικερδώς Rail Έθνος σε απευθείας σύνδεση τεχνολογίες. Κάθε δράση έχει τις συνέπειές της: οι παίκτες παίρνουν περισσότερα δρομολόγια, περισσότερα slots ατμομηχανή ή βελτιωμένες δυνατότητες για την παραγωγή εισοδήματος.
Αλλά δεν είναι πάντα θα αναπτυχθούν ομαλά Rail Έθνος σε απευθείας σύνδεση : αύξηση των τιμών του άνθρακα κατά τη διάρκεια του πολέμου, απεργιών λόγω της απώλειας της παραγωγικότητας, και κατεστραμμένα μηχανές. Αλλά υπάρχουν μερικές ευχάριστες εκπλήξεις στο παιχνίδι Rail Έθνος , όπως οι πλειστηριασμοί, ειδικές προσφορές ή διαγωνισμούς. Αυτό οδηγεί στην αλληλεπίδραση με άλλους παίκτες - που κάνει το παιχνίδι Rail Έθνος σε απευθείας σύνδεση πιο συναρπαστικό.
Δημιουργός του παιχνιδιού Travian Games αποδίδει ιδιαίτερη σημασία στην πολλαπλών λειτουργιών Rail Έθνος σε απευθείας σύνδεση [_2_ ]. Οι υπόλοιποι παίκτες είναι συνεχώς επηρεάζουν σημαντικές αλλαγές στην οικονομία του παιχνιδιού. Θα πρέπει να ανταγωνίζονται για τους πόρους και είναι ζωτικής σημασίας ότι επιλέγετε σοφά συνδικάτα στο παιχνίδι Rail Έθνος , επειδή η εταιρική σχέση μπορεί να προσφέρει σημαντικά μπόνους. Οι συμμετέχοντες μπορούν επίσης να εργαστούν από κοινού για να βελτιστοποιήσουν τις αλυσίδες παραγωγής, ή χρησιμοποιήστε επενδύσεις σε μετρητά για τον έλεγχο των εγκαταστάσεων στο παιχνίδι Rail Έθνος . Rail Έθνος online - αυτό νέα συναρπαστικά παιχνίδια στον κόσμο, μαζί μας!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more