Σελιδοδείκτες

Οργή των Τιτάνων

Εναλλακτικές ονομασίες: ROT

Online παιχνίδι Οργή των Τιτάνων ή απλά (ROT) - ένα μίγμα της στρατηγικής σε πραγματικό χρόνο με το RPG. Ιδρύθηκε το διάσημο είδος Dota (DotA στυλ παιχνίδια), Οργή των Τιτάνων σε απευθείας σύνδεση πολύ γρήγορα έγινε επιτυχημένο στον τομέα του και έχει ήδη επιλεγεί για το Παγκόσμιο Cyber ​​Games (διεθνής kiberigram πρωτάθλημα). Μοναδικό σύστημα παιχνιδιού, μια ποικιλία των χαρακτήρων, διαφορετικών τρόπων ανάπτυξης και την αντίθεσή τους σε όλο το παιχνίδι - "Οργή των Τιτάνων" συναρπάζει και αιχμαλωτίζει αμέσως. Πριν δώσετε στον εαυτό σας να απορροφήσει αυτή φανταστικό κόσμο, φυσικά, να εγγραφείτε Οργή των Τιτάνων. Τίποτα περίπλοκο είναι ότι δεν είναι και διαρκεί μόνο λίγα λεπτά. Για να το κάνετε αυτό, δημιουργήστε έναν λογαριασμό στο GameNet, εισάγοντας τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τον κωδικό πρόσβασης. Με τον τρόπο, οι χρήστες του κοινωνικού δικτύου "Vkontakte" εγγραφή στο παιχνίδι Rage of Titans δεν είναι απαραίτητη, απλά επιτρέπουν.

Έτσι, επιλέγοντας το πώς θα φτάσετε στο Οργή των Τιτάνων online εγγραφή, και ολοκλήρωσε με επιτυχία, να ξεκινήσει η δημιουργία του χαρακτήρα σας. Θα πρέπει να παρέχεται μια μεγάλη ποικιλία χαρακτήρων (περισσότερες από τριάντα ντουζίνα + μερικές δεκάδες στο κατάστημα), καθένα από τα οποία είναι της τάξης των 9-10 χαρακτηριστικά (ταχύτητα επίθεσης, την ευφυΐα, και έτσι Counterspell ) Και θεία δεξιότητες που μπορεί να αλλάξει κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, καθώς και να αναπτύξουν μέσα από ρούνους. Για να παίξετε το παιχνίδι Rage of Titans σε απευθείας σύνδεση, να αποφασίσει ποια από τις αντίθετες αγώνες θα ενταχθούν - τους αγίους ή τους Fallen (ανθρώπων και δαιμόνων). Κάθε χαρακτήρας έχει τη δική του ημι-μαγικό όπλο του - το ιπτάμενο στιλέτο, ασπίδα, παραδεισένιο κερί, φωτιά ένα βέλος, κλπ. Πιο λεπτομερή χαρακτηριστικά των ηρώων μπορείτε να μάθετε με τη μετάβαση από τις παρακάτω επιλογές: - ". Heroes" "παιχνίδι"

Με ό, τι αντιμετωπίζουν όσοι αποφάσισαν να παίξουν Οργή των Τιτάνων; Εδώ υπάρχουν αρκετοί τρόποι παιχνιδιού, καθένα από τα οποία φέρνει τη «χρήση» του χαρακτήρα σας:

- Στη λειτουργία του καπετάνιου, μπορείτε να αναπτύξετε τον χαρακτήρα σας, και, στο χάρτη αυτό θα είναι μόνο (δεν υπάρχουν άλλοι παίκτες)

- Ορισμοί εντολή Auto-mode (με βάση μια τυχαία επιλογή των χαρακτήρων), θα σας φέρει την εμπειρία του σε άλλους τρόπους μεταφοράς δεν κερδίζουν?

- Mode "όλοι ήρωες" θα ανοίξει μπροστά σας όλοι οι παίκτες που συμμετέχουν (εκτός φυσικά επί πληρωμή)

- Mode "δίδυμα" συνεπάγεται ισοδύναμο (εξίσου αντιτιθέμενο) χαρακτήρες?

- Και, φυσικά, Οργή των Τιτάνων παίζουν με τα διαθέσιμα bots.

Οργή των Τιτάνων σε απευθείας σύνδεση παιχνίδι με μια ιδιαίτερη δυναμική. Η αντίδραση είναι ζωτικής σημασίας (για τους χαρακτήρες, φυσικά), οι τακτικές των αντιπάλων συχνά δεν είναι προβλέψιμη αγώνες πηγαίνουν χωρίς διαλείμματα που πραγματικά προσελκύει και διατηρεί την ένταση. Οπλισμένος με ένα μαγικό όπλο, μαγικά αντικείμενα Zaim (ιπτάμενο χαλί, για παράδειγμα) και επιλέγοντας συμμάχους, έχετε να επιλέξετε το πεδίο της μάχης και να εκτελέσει ένα από τα τιμητικό αποστολή (να καταστρέψει το δέντρο του εχθρού, ή του αρκετές φορές). Παιχνίδι Rage of Titans Online προσφέρει στον παίκτη μια επιλογή από δύο πεδία για τη μάχη (2 κάρτες με το παιχνίδι 5 × 5) - "Κοιλάδα των Ηρώων» και «Μάτι του Τιτάνα." Κάθε μπορεί να λάβει ένα ορισμένο μέρος των μπόνους: τα χρήματα, την εμπειρία, χρυσό, την αναβάθμιση του εξοπλισμού, νέες δεξιότητες, να αποκτήσουν χαρακτηριστικά.

Παίξτε Οργή των Τιτάνων σε απευθείας σύνδεση θα είστε σε θέση να πλήρως χωρίς νομισματική επένδυση, κάνοντας το νόμισμα του παιχνιδιού. Μπορεί να κερδίσει τη νίκη. Εκτός από την κατοχή τους (νίκες) σε επαρκή ποσότητα, ο ήρωάς σας μπορεί να πάρει μέρος στη δημοπρασία και να πάρει χρήσιμα αντικείμενα.

Διαγραμματικά, το παιχνίδι λειτούργησε και μουσικά εντυπωσιακό, και σε γενικές γραμμές, όλα σε αφθονία. Έτσι, νομίζω, να παίξετε online παιχνίδι Οργή των Τιτάνων θα χαρεί όχι μόνο για τους οπαδούς του Doty.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more