Σελιδοδείκτες

RAGE: Εκστρατεία Edition

Εναλλακτικές ονομασίες: RAGE: Εκστρατεία Edition

Επεξεργαστής: Core 2 Duo / Athlon 64 X2 2 GHz

RAM: 2GB

Κάρτα γραφικών: GeForce 8800/Radeon HD 4200

Χώρος στο δίσκο: 25 GB

Rage: Εκστρατεία Edition - μια ειδική ενισχυμένη έκδοση του δημοφιλούς παιχνιδιού υπολογιστή που συνδυάζει στοιχεία από πολλά δημοφιλή είδη παιχνιδιών. Παιχνίδι Wrage είναι ένα ασταθές μείγμα ανάμεσα σε ένα shooter πρώτου προσώπου, τολμηρός αγωνιστικά αυτοκίνητα και σύστημα ρύθμισης ύψους αμαξώματος με τις καλύτερες παραδόσεις της κλασικής παιχνίδια ρόλων. Μοναδική δυναμική ατμόσφαιρα του παιχνιδιού θα μας μεταφέρουν Reydzh κόσμος γνώρισε μια παγκόσμια καταστροφή, όπου ο κύριος στόχος του κάθε των κατοίκων της - για να μείνουν ζωντανοί. Η βάση για τον κόσμο το παιχνίδι ελήφθη σύμπαν μετα-αποκαλυπτικό κόσμο που περιγράφεται στη δημοφιλή ταινία του Χόλιγουντ "Mad Max", όπου τα πάντα αποφασίζονται από τη δύναμη των όπλων και την ταχύτητα των υπολειμμάτων που συλλέγονται μέρη των οχημάτων.

Οικόπεδο

Rage, ένα παιχνίδι, που παρουσιάζει όλες τις φρίκες της μετα-αποκαλυπτικό κόσμο, επιβίωσαν μια τρομερή παγκόσμια καταστροφή. Το 2004, οι επιστήμονες βρήκαν το ίδιο το μέγεθος μετεωρίτη περιπέσει σε πλήρη ταχύτητα προς τον πλανήτη Γη και συγκρούονται με τους αναπόφευκτη. Οι κυβερνήσεις όλων των χωρών του κόσμου, ενωμένοι σε ένα κοινό πρόγραμμα με την ονομασία «Η Κιβωτός», όταν ένα πλήθος υπόγεια αποθήκευση των διατάξεων, πυρομαχικών και εξοπλισμού, υπάρχει επίσης βυθίζεται κάψουλες με τους ανθρώπους βυθίζεται σε αναστολή animation. Θα πρέπει να ξαναχτίσουν τον ανθρώπινο πολιτισμό μετά την καταστροφή. Το 2029, ένας αστεροειδής συγκρούεται με την επιφάνεια του πλανήτη και μεγαλύτερο μέρος του παγκόσμιου πληθυσμού σκοτώνεται, κατέστρεψαν ολόκληρες πόλεις. Μεγαλωμένη μετά την πρόσκρουση αστεροειδούς σκόνη καλύπτει τον ουρανό και ο κόσμος αρχίζει «πυρηνικό χειμώνα». Αρκετά χρόνια αργότερα, κατακαθίσει η σκόνη και Arkdwellers επιλέγονται στην επιφάνεια για να οικοδομήσει εκ νέου το παγκόσμιο πολιτισμό. Μόνο αγαπημένη συνήθεια του ανθρώπου, ακόμη και στο πρόσωπο ενός κοινού κινδύνου είναι δύσκολο να τους ενώσει και εκπρόσωποι των διαφόρων καταφύγια ξεκινήσει έναν αιματηρό πόλεμο για την κυριαρχία στα δεξιά του πλανήτη. Ήταν σε αυτό το σημείο το παιχνίδι Reydzh ανοίγει για μας όπως και για τον κύριο χαρακτήρα της ιστορίας.

Stalkers

Rage, ένα παιχνίδι όπου η συλλογή σκουπιδιών βοσκότοποι ένα από τα πιο διασκεδαστικά και την αναγκαία κατάρτιση. Για το μεγαλύτερο μέρος, το μόνο που θα βρείτε θα είναι μια κοινότοπη σκουπίδια που μπορείτε στη συνέχεια να πωλούν για λίγα χρήματα, αλλά μερικές φορές θα συναντήσετε και χρήσιμα πράγματα ή τμήματα αυτών χρήσιμα πράγματα. Ιστορία του κόσμου από την καταστροφή και τον χρόνο άμεση αφήγηση αντικατοπτρίζει πολύ καλά, και διαπιστώθηκε ότι ακόμη και ένα βιβλίο που δεν θα πρέπει να πιάσει ακόμη και μια κίνηση μέσα, θα ταιριάζει εξίσου κοινότυπο απορριμμάτων χαρτιού, το οποίο χρησιμοποιείται συχνά σε Reydzh προσάναμμα κρύες νύχτες της ερήμου.

Πολυτεχνίτης

Οργή Επί του παρόντος, ένα μικρό σύστημα crafting και πότε θα βαρεθεί αρκετά από τις ατελείωτες βόλτες τις εγκαταλελειμμένες εκτάσεις, και δεν σταματούν τους πυροβολισμούς με ένα τεράστιο ποσό των αιμοδιψείς εχθρούς, στη συνέχεια, μπορείτε να καθίσετε σε μια ήσυχη γωνιά και να κάνει κάτι έξω από τα σκουπίδια σας πήρε. Έτσι, μπορείτε να κάνετε ένα μικρό ρομπότ αγωνίζονται ή έναν πυργίσκο πολυβόλου, το οποίο μπορεί να είναι μεγάλη βοήθεια για να αντιμετωπίσουμε τους εχθρούς, αν και σε αυτή την περίπτωση, η συμμετοχή σας στα γυρίσματα δεν μπορεί να είναι απαραίτητη. Rage: Εκστρατεία Edition - έκδοση από τις δημοφιλείς πλατφόρμες παιχνιδιών που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για Mac OS, όπου εκτός από το κλασικό single-player campaign προστέθηκαν δύο επιπλέον προσθήκες πακέτο, συμπεριλαμβανομένου του «Anarchy Edition» και «Αγωγοί».

 

RAGE παιχνιδιών ηλεκτρονικών υπολογιστών: Εκστρατεία Edition για Mac OS