Σελιδοδείκτες

Quake 4

Εναλλακτικές ονομασίες: Quake 4

Επεξεργαστής: Pentium 4/Athlon XP 2 GHz

RAM: 512 MB

Βίντεο: 64 MB

Χώρος στο δίσκο: 3 GB

Quake 4 - sheter υπολογιστή σε πρώτο πρόσωπο sci-fi θέμα, το sequel ενός από τα πιο δημοφιλή εικονικό σκοπευτές. Είναι αξιοσημείωτο ότι η μηχανή Quake 4 παιχνίδι γραφικών που αναπτύχθηκε από άλλες Doom μακροζωία εικονικό χώρο παιχνιδιού 3. Τροποποιημένο σύστημα έχει κάποια σοβαρά πλεονεκτήματα. Έτσι, το Quake 4 κατέστησαν διαθέσιμες πιο εκτεταμένες περιοχές, χάρη σε ένα νέο σύστημα επεξεργασίας φωτισμού, καθώς και το φως και το σκοτάδι υφές. Κατά τη διάρκεια μιας και μόνο πέρασμα του παιχνιδιού έχουν προστεθεί διαδραστικών βίντεο, μερικά από τα οποία ο παίκτης θα είναι σε θέση να συμμετέχουν άμεσα, αλλά οι περισσότεροι από αυτούς θα πρέπει να απενεργοποιηθεί.

Οικόπεδο

Οικόπεδο Quake 4, τα οποία μπορείτε να παίξετε και τα δύο single και multiplayer modes, συνεχίζει την ιστορία της ανθρώπινης φυλής αντιπαράθεση Strogg εξωγήινους εισβολείς, που ξεκίνησε το δεύτερο μέρος του παιχνιδιού. Ο πρωταγωνιστής του παιχνιδιού, ένα από τα αστέρια μιας ειδικής μονάδας αλεξιπτωτιστών "Ρινόκερος" ονομάζεται Matthew Kane, που αποστέλλονται ως μέρος της ομάδας για μια αντεπίθεση στο κεντρικό πλανήτη των Strogg. Μόλις δύο εβδομάδες που μεσολάβησε μεταξύ της τελικής εκδήλωσης του δεύτερου μέρους της σειράς και Quake 4. Θα πρέπει να παίξει ως επί το πλείστον στο στρατόπεδο του εχθρού, όπου θα στείλει την εντολή της Ομοσπονδίας της Γης. Το κύριο καθήκον του εκστρατεία για έναν παίκτη στο Quake 4 - διεισδύουν στην καρδιά του κεντρικού πλανήτη και να καταστρέψουν Strogg κέντρο κύρια επικοινωνιών, καθώς και ανώτατη ηγεσία. Παρά την αναταραχή στις τάξεις του εχθρού, που προκαλείται από τις δράσεις του πρώτου ανατρεπτικής ομάδας, ο εχθρός είναι εξαιρετικά συγκεντρωμένη και ισχυρή και δεν θα είναι εύκολο να μπει στην καρδιά του πλανήτη εχθρού, όπου βρίσκεται ασφαλώς κεντρική επικοινωνία με τον κόμβο Strogg συλλογική νοημοσύνη που ελέγχει όλα τα στρατεύματα. Η ενιαία εκστρατεία για έναν παίκτη είναι χωρισμένο σε τρία χωριστά κεφάλαια, τα οποία περιέχουν συνολικά 31 επίπεδο ένα παιχνίδι. Το πρώτο επεισόδιο του Quake 4, τα οποία παίζουν και στο εξής θα πρέπει να ζητηθεί κατά τη στιγμή της προσγείωσης στρατεύματα στον πλανήτη Γη Strogg όπου το κύριο καθήκον σας θα είναι σε μια ασφαλή προσγείωση, η οποία θα πρέπει να καταστρέψει αμέσως όλα τα πλανητικά συστήματα άμυνας. Στο δεύτερο επεισόδιο του ενιαίου Quake παίκτη παιχνίδι εκστρατείας 4 θα μας ωθήσει να καλύπτουν το κεφάλι της τακτικής ομάδα έστειλε να αποβιβασθεί από το κεντρικό κόμβο επικοινωνίας του εχθρού. Λοιπόν, το τρίτο επεισόδιο του Quake 4, ένα παιχνίδι στο οποίο θα έχουμε στο παχύ των πραγμάτων για να ηγηθεί τις Γη Ομοσπονδία Δυνάμεων, η τελευταία μεγάλης κλίμακας λάκτισμα μαγείρεμα, σκοπός της οποίας θα είναι η πλήρης καταστροφή της κεντρικής διοίκησης και την πλήρη απόσυρση της Strogg τους κάθε είδους συντονισμού.

Multiplayer

Multiplayer μάχες θυμίζει πολύ την περίφημη μάχη του τρίτου μέρους της σειράς, μόνο πολύ πιο δυναμική και πολύχρωμα. Υψηλή ταχύτητα και τη δυναμική της σε απευθείας σύνδεση μάχες σε μεγάλο βαθμό επιτυγχάνεται με τη χρήση των πιο συμπαγές μέγεθος κάρτας χαρακτήρες του παιχνιδιού και τα χαρακτηριστικά της κίνησης. Εδώ, οι προγραμματιστές αποφάσισαν να μην αποκλίνουν από το κλασικό πρότυπο και το μοντέλο που προκρίθηκε όλες τις κινήσεις των παικτών από το τρίτο μέρος, αλλά χωρίς καινοτομία δεν έγινε και προστέθηκε ένα επιπλέον βήμα - ολίσθησης, η οποία μερικές φορές επεκτείνεται τακτικής παίκτης οπλοστάσιο.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more