Σελιδοδείκτες

Τρόποι Ιστορίες

Εναλλακτικές ονομασίες: Τρόποι Ιστορίες

Τρόποι Ιστορίες online - αυτή η συλλογική multiplayer στρατηγικής σε πραγματικό χρόνο, έλαβε το βραβείο 2011 για το "Καλύτερο Καινούργιο". Τρόποι Ιστορίες online παιχνίδι αρχίζει με το γεγονός ότι σας δίνεται ένα μικρό χωριό κατά τη διάρκεια της Λίθινης Εποχής, θα πρέπει να αναπτύξουν, να κάνει την κατασκευή, την ανάπτυξη της επιστήμης και της τεχνολογίας.

Τρόποι Ιστορίες σε απευθείας σύνδεση παιχνίδι δεν προκαλεί ιδιαίτερες απαιτήσεις για τον παίκτη του υπολογιστή, η κύρια απαίτηση - σύνδεση με το Διαδίκτυο.

Συμμετοχή στο παιχνίδι Way Ιστορίες απαιτεί την εισαγωγή το όνομα με το οποίο θα εμφανίζεται ως στο παιχνίδι, e-mail και τον κωδικό πρόσβασης, καθώς και ένδειξη του φύλου σας. Εάν έχετε έναν κωδικό μπόνους για το παιχνίδι, και θα πρέπει να τον εισάγετε. Αν είστε ήδη εξοικειωμένοι με τα βασικά του παιχνιδιού, μπορείτε κατά τη διάρκεια της ιστορίας online εγγραφή και τιμές για τις πρόσθετες ρυθμίσεις, όπως η επιλογή της φυλής, της ηπείρου, και το κλίμα της πόλης.

Εκείνη την εποχή, όταν παίζετε κατά τη διάρκεια της ιστορίας, μπορείτε να επιλέξετε με ποιον τρόπο το κεφάλι της ανάπτυξης - θα το ισχυρό πολεμιστή-κατακτητής της γης, ή διάσημους επιστήμονες κάνουν την ανακάλυψη ή έξυπνος πολιτικός αντιμαχόμενες λέξη, ή, τέλος, ένας έμπορος που πλεγμένο ολόκληρο τον παγκόσμιο ιστό των εμπορικών οδών. Δρόμος του Πολεμιστή παίρνει τον περισσότερο χρόνο που περνάτε κάθε μέρα αυτό το παιχνίδι, όπως τους γείτονές σας μπορεί να σας προσπεράσει γρήγορα για την ανάπτυξη και τον αριθμό των στρατευμάτων.

Πρώτα θα είναι διαθέσιμη σε όλους τους τρεις τύπους των πόρων:

- Γνώση

- Τροφίμων

- Wood.

Σε γενικές γραμμές, όταν παίζετε το παιχνίδι Way Ιστορίες σε απευθείας σύνδεση, θα έχετε μια τεράστια ποικιλία των πόρων

- Βασικά (γνώσεων, των τροφίμων, ξύλο, μέταλλο, χρήματα)

- Στρατηγική (γρανίτη, υποζύγια, ουράνιο, θείο, καύσιμα, αλουμίνιο),

- Πόρους Ανάπτυξης (φρούτα, διάφορα δημητριακά, κρέας, ψάρι),

- Πολιτιστικό (κρασί, κοσμήματα, ρούχα, μουσική, ταινίες).

Τρόποι Ιστορίες online παιχνίδι έχει μια πολύ ανεπτυγμένη εμπορικές σχέσεις μεταξύ των παικτών, έτσι ώστε όλοι οι πόροι, εκτός από τη γνώση, μπορείτε να το εμπόριο με επιτυχία.

Για να παίξετε Path of History, θα πρέπει να αποφασίσει για τις οποίες αγώνα που παίζετε. Όλα στο παιχνίδι τρεις αγώνες: Ευρωπαίοι, Ασιάτες, Ινδοί. Κάθε φυλή έχει τα δικά της χαρακτηριστικά, καθώς και τα όπλα και στρατιώτες.

Επιπλέον, το παιχνίδι παρέχει για την ανάπτυξη μιας ποικιλίας των τοπίων, τα οποία έχουν τις δικές τους καταθέσεις παραγωγής και πόρων. Στο παιχνίδι υπάρχουν 4 τύπους τοπίων:

- Meadows,

- Στέπα

- Desert

- Snow.

Επίσης, το χωριό σας μπορεί να βρίσκεται είτε στην ήπειρο ή στην παράκτια ζώνη. Σε κάθε ένα από τα servers που διατίθενται πέντε ηπείρους, το καθένα με το δικό του μοναδικό τοπίο του.

Warriors είναι παραδοσιακά βρίσκεται στα λιβάδια, υπάρχουν πολύ πιο βολικό να συνεχίσω να αγωνίζομαι. Οι επιστήμονες εγκατασταθούν στην έρημο, τους προστατεύει ταυτόχρονα επιτίθεται σε γείτονες, καθώς και παρέχει τους αναγκαίους πόρους για την ανάπτυξη της επιστήμης. Σε κάθε περίπτωση έμπειρους παίκτες προτείνουμε να έχουν φιλικές σχέσεις με τη γείτονα-πολεμιστής για αμοιβαία επωφελή συνεργασία.

Μπορείτε να παίξετε το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση Τρόποι ιστορίες και να μην φοβάται ότι θα ήταν δυνατόν μεγάλη μεροληψία υπέρ οποιουδήποτε μια σφαίρα ή γείτονες ξαφνικά συμβεί επανάσταση. Όλα επιστημονική γνώση και τεχνολογική πρόοδος είναι πολύ στενά συνδεδεμένοι, εκτός αυτού, το παιχνίδι δεν είναι σαφής διαχωρισμός σε εποχές. Όλα στο παιχνίδι περίπου 150 διαφορετικά επιστημονικά πεδία.

Το χωριό του μπορείτε να συνδυάσετε με άλλους για να πάρει η χώρα. Στην περίπτωση αυτή, οι παίκτες που υστερούν αυτόματα καλύψουν τη διαφορά με το επίπεδο της επιστημονικής και τεχνολογικής ανάπτυξης. Ο στόχος είναι να οικοδομήσουμε ένα διαστημόπλοιο.

Σε αυτό το σημείο το παιχνίδι υπάρχουν τρεις servers - Μεγάλο τεστ κόσμο, η Γη και η Αποκάλυψη. Εγγραφή τρόποι Ιστορίες πηγαίνει στον κόσμο 12 "Αποκάλυψη".

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more