Σελιδοδείκτες

Way Hero

Εναλλακτικές ονομασίες: ήρωας του παιχνιδιού

Πολεμιστή Way Online - ένα δωρεάν multiplayer online παιχνίδι, που στο είδος των RPG έφτασε σε μας κατ 'ευθείαν από την μακρινή Κίνα. On-line παιχνίδι Πολεμιστή Way είναι αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι η βάση της είναι το ιστορικό παρελθόν της πατρίδας της. Παρόμοια προϊόντα σε σχεδόν καμία σύγχρονη igroproma και ουσιαστικά περισσότεροι από αυτούς βασίζονται σε διαφορετικές μυθικούς κόσμους.

Συμμετοχή στο παιχνίδι Πολεμιστή Way είναι αρκετά απλό και σαφές σε όποιον θέλει να προσπαθήσει να παίξει το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση Πολεμιστή Way. Χρειάζεται μόνο να εισάγετε το όνομα χρήστη σας, τον κωδικό πρόσβασης και να ενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ιδού - εγγραφή Πολεμιστή Way over.

Διαδρομή του ήρωα σε απευθείας σύνδεση παιχνίδι δεν είναι απλή. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, το ιστορικό παρελθόν, το οποίο εξυπηρετείται από τη ρύθμιση για το παιχνίδι έγινε με τη δέουσα σχολαστικά, αν και με ορισμένες διαφορές. Οδυνηρά φανταστική εμφάνιση εντυπωσιακή πανοπλία και τεράστια σπαθιά, αλλά αυτό δεν είναι τώρα. Το παιχνίδι έχει οριστεί στην εποχή των Τριών Βασιλείων - μια αναγέννηση της εποχής σαμουράι και την άνθηση του Κομφούκιου στην Κίνα. Παρεμπιπτόντως, ένα ενδιαφέρον χαρακτηριστικό του παιχνιδιού είναι ότι κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού θα πρέπει να μελετήσουν τα βασικά του Κομφούκιου και κινεζικής ιστορίας εκείνη την εποχή, και ακόμη και να περάσει τις εξετάσεις για τα θέματα αυτά. Συμφωνώ, αρκετά εξαιρετική κίνηση.

Με λίγα λόγια - είναι στο παιχνίδι με τους εκπροσώπους των τριών βασιλείων παλεύουν μεταξύ τους για την ευκαιρία να κρατήσει τα εδάφη και τα κτίρια που προσφέρει στους κατοίκους του κράτους τους και το δικαίωμα ευχάριστη μπόνους.

Ένα ενδιαφέρον χαρακτηριστικό του παιχνιδιού είναι η πλήρης απουσία δεσμευτικού χαρακτήρα και την τάξη. Ανάπτυξη avatar σας είναι μόνο στα χέρια σας, καθώς και την ικανότητα της κάθε κατηγορίας και κάθε στυλ μάχης είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή. Τα μόνα πράγματα που σας καλώ να σκεφτείτε - έτσι ώστε να είναι σε υβριδικά ζήτηση τάξη σας, όπως είναι γνωστό, η ισορροπία μεταξύ τάξη επινοήθηκε όχι περιστασιακή και όχι μάταια, και αυτό σημαίνει ότι οι χαρακτήρες πηγαίνουν αυστηρά από ένα υποκατάστημα θα απαιτήσει περισσότερα των εκπροσώπων των υβριδικών ανάπτυξης.

Είναι ενδιαφέρον, στη μακρινή Κίνα είναι πολύ απότομη αποκλίσεις σχετίζονται με τυχερά παιχνίδια, πράγμα που σημαίνει ότι αν έχετε ορίσει κατά την εγγραφή του φύλου τους γυναίκα, στη συνέχεια να παίξει το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση τρόπος του πολεμιστή μπορείτε μόνο χαρακτήρα-μια γυναίκα. Εδώ είναι μια τέτοια ιδιοτροπία Κινέζοι προγραμματιστές μπορεί να χαλάσει σημαντικά την εμπειρία του παιχνιδιού σε όλους τους άνδρες που αγαπούν να δημιουργήσει γυναικείοι χαρακτήρες και το αντίστροφο. Way Hero παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση δεν είναι κουρασμένος διάφορα τεχνάσματα να μας εκπλήσσει προγραμματιστές, με σκοπό να δελεάσουν τους ήδη έμπειρους παίκτες στα δίκτυά τους.

Μια ενδιαφέρουσα πτυχή της αυτό το online παιχνίδι είναι να έχουμε ένα παιχνίδι bot δικαίωμα από το κουτί. Είναι πολύ εύκολο, λόγω του γεγονότος ότι ορισμένες εργασίες, οι οποίες με τον τρόπο που πολλοί τρελοί, να προκαλέσει τη θανάτωση αρκετών χιλιάδων τέρατα και να κάνετε μόνοι σας, αν είναι δυνατόν, αλλά θα πάρει ένα τεράστιο ποσό του χρόνου. Οι περισσότεροι πόντους εμπειρίας κερδίσει χαρακτήρα για την επιτυχή εκτέλεση των καθηκόντων. Εκτός από την κύρια γραμμή quest υπάρχει μια οικογένεια, φυλή, και φυσικά οι καθημερινές αναζητήσεις.

Pet εραστές αγαπούν τα κατοικίδια ζώα συστήματος που υλοποιείται στο παιχνίδι για "ζήτω". Μπορείτε να αποκτήσετε ένα βουνό ή βοηθό, ο οποίος θα μοιραστώ μαζί σας τα διδάγματα που αντλήθηκαν και από καιρό σε καιρό για να επιδιορθώσει τα πράγματά σας. Παίξτε Πολεμιστή Way πολύ καλύτερα με τους φίλους, και είναι εδώ γιατί.

Η κοινωνική διάσταση του παιχνιδιού γίνεται με το επίπεδο. Εκτός από τις συνήθεις φυλές, οι παίκτες μπορούν να ενταχθούν στην οικογένεια. Υψηλότερο επίπεδο ανάπτυξης και την καριέρα της ανάπτυξης - ο τίτλος του αυτοκράτορα, η οποία, αν κρίνουμε από τη ρύθμιση, το παιχνίδι μόνο τρεις. Στη δεκαετία του Πολεμιστή Way μπορεί να παίξει χωρίς να γνωρίζει κινέζικα.

Παιχνίδι εντοπισμένη τέλεια στα ρωσικά και βρίσκεται στη διαδικασία της ανοικτής του beta testing. Μην χαζεύω, εγκαταστήστε το παιχνίδι και να γίνει ένα από τα πιο ισχυρά imeratorov Τριών Βασιλείων.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more