Σελιδοδείκτες

Ο δρόμος του ήρωα

Εναλλακτικές ονομασίες: Ο δρόμος του ήρωα

Ig Διαδρομή του ήρωα: επική και κομψή.

World φαντασίας με τους δράκους, ξωτικά, δαίμονες και άλλα φανταστικά πλάσματα έγιναν οικεία και οικεία. Οι λάτρεις αυτού του είδους έχουν περάσει από χιλιάδες δρόμους, περιτριγυρισμένοι από μονόκερους και νεράιδες και γι 'αυτό είναι αρκετά δύσκολο να τους εκπλήξεις. Ωστόσο, από καιρό σε καιρό οι προγραμματιστές αναδύονται σε μια μεγάλη ιδέα, και τώρα, πριν από τους παίκτες, φαίνεται να υπάρχει ένας οικείος κόσμος, αλλά με νέα διασύνδεση των θαυμάτων.

K τέτοια διασκεδαστικό πρόγραμμα περιήγησης για πολλούς παίκτες Διαδρομή του ήρωα. Περιέχει όλα τα πλάσματα που αναφέρονται, η μαγεία επίσης δεν έχει φύγει, αλλά το μυστικό συστατικό steampunk έχει εμφανιστεί. Τώρα, εκτός από τα συνηθισμένα όπλα για τέτοιες σκηνές, υπάρχει μια πρόσθετη κατηγορία πυροβόλων οπλοστασίων. Το ρετρό κυνηγετικό όπλο κοιτάζει δίπλα σε ένα διπλό μαχαίρι και το προσωπικό του μάγο είναι αρκετά δημιουργικό. Και πόσο δικαιολογημένη είναι η εμφάνισή της σε αυτό το βασίλειο, θα καταλάβετε πότε ξεκινάτε το μονοπάτι του ήρωα να παίξει. Τα υπόλοιπα θα πρέπει να αντιμετωπίσουν τέτοια πράγματα:

  • Δημιουργήστε Hero
  • Φορέψτε τον με κομψά όπλα
  • Επιτρέψτε τη φροντίδα του αγροκτήματος
  • Για να συμμετάσχετε σε αγώνες με άλλους παίκτες
  • Παράγοντας τους δαίμονες και τα αφεντικά τους

Ήρωες και τις δυνατότητές τους.

Σύμφωνα με την παράδοση, κάθε παιχνίδι έχει την ευκαιρία να επιλέξει τον κύριο ηθοποιό:

  • Mag υφαίνει έξυπνα τις φόρμουλες της μαγείας, στρέφοντάς τις εναντίον του εχθρού.
  • Ο πολεμιστής είναι ο ισχυρότερος, προκαλεί θανατηφόρα τραύματα και αντιστέκεται σε εχθρικές επιθέσεις για μεγάλο χρονικό διάστημα.
  • Hunter με έντονο μάτι που σας επιτρέπει να εντοπίσετε τη λεία και να δώσετε ένα γρήγορο, ακριβές χτύπημα στο στόχο
  • Ubihitsa αμείλικτη στους δαίμονες που σχίζουν την πόλη χώρια. Μπορείτε να το επικαλεστεί σε κάθε περίπτωση.
Επιλέγοντας μια εικόνα, μπορείτε να παίξετε το παιχνίδι Hero's Way. Αναπτύξτε τις δεξιότητες εκείνου με τον οποίο αποφασίσατε να μεταβείτε στην πόλη Twilight, η οποία κυβερνούσε ο κύριος άρχοντας, αλλά ποτέ δεν ήταν σε θέση να προστατεύσει τους κατοίκους από το στρατό των επαναστατικών δαίμων. Τώρα μόνο ένας τρόπος να κινητοποιηθούν οι δυνάμεις και να δώσει μια αποφασιστική απόρριψη. Οι περαιτέρω ενέργειες δεν είναι απροσδόκητες. Όπως πάντα σε τέτοιες καταστάσεις, είναι απαραίτητο να βελτιωθεί ο ήρωας. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για αυτό, και ο καθένας είναι σημαντικός με τον δικό του τρόπο.

Τι πρέπει να είναι οι στρατιώτες; Φυσικά, ισχυρό, ανθεκτικό, γρήγορο, ευκίνητο, ικανό, πονηρό. Όλες αυτές οι ιδιότητες θα τελειοποιηθούν σε πολλές μάχες και αποστολές, αλλά πρώτα θα βρείτε το μονοπάτι της εγγραφής του ήρωα. Ενισχύστε τα χαρακτηριστικά που εξορύσσονται ή λαμβάνονται κατά την ανάπτυξη αντικειμένων, τα οποία επίσης με τη σειρά τους πρέπει να βελτιωθούν. Θα χρειαστείτε σίγουρα όλα τα είδη όπλων, ισχυρές θωράκιση, σκληρυμένες λεπίδες. Ακόμα και τα στελέχη του μάγο υποβάλλονται σε ένα είδος εξέλιξης και υπάρχουν διαφορετικά είδη. Η ανάπτυξη και η προσπάθεια θα είναι πάντα όπου, το κυριότερο είναι να συμμετέχει ενεργά στα γεγονότα.

V iPlayer Η διαδρομή του ήρωα παρέχει ένα σύστημα συντεχνίας, και αν ενταχθείτε σε ένα από αυτά, θα λάβετε ισχυρή υποστήριξη από άλλους παίκτες. Με αυτούς μπορείτε να ενώσετε για επικίνδυνα ταξίδια στο μπουντρούμι. Αν κατορθώσετε να ασχοληθείτε με μικρούς δαίμονες τον εαυτό σας, τότε ο προϊστάμενός τους απλώς περιμένει μια πιθανότητα να συντρίψει έναν γεροντό μοναχικό. Θέλοντας να ξεπεράσουμε τον κύριο δαίμονα και να πάρουμε χρήσιμους πόρους, είναι καλύτερο να δράσουμε μαζί. Μπορείτε ακόμα να πάτε στην αρένα και να ενεργήσετε σε μια μονομαχία, αποδεικνύοντας στους άλλους το πλεονέκτημα.

Επίσης, που είναι στην συντεχνία, να ασχολείται με την κηπουρική. Όλοι έχετε κατανοήσει σωστά ότι η ανάπτυξη του αγροκτήματος περιλαμβάνεται στον κατάλογο των καθηκόντων του παιχνιδιού. Και αν το φροντίζετε με λιγότερη ευθύνη από ό, τι πλησιάζετε να συμμετάσχετε στη μάχη, θα έχετε πολύ καλά επιδόματα. Εν κατακλείδι, θα ήθελα να τονίσω ότι το παιχνίδι βγήκε όμορφο, στοχαστικό, δυναμικό, με ένα ενδιαφέρον στύπωμα επιστημονικής φαντασίας μαζί με τα συνήθη στοιχεία φαντασίας.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more