Σελιδοδείκτες

Τα σκυλιά του πολέμου

Εναλλακτικές ονομασίες: Psi Wars

Multiplayer online παιχνίδι ρόλων The Dogs of War προσφέρει για να παίξει στην πραγματικότητα ότι αύριο μπορεί να περιμένει για τον πλανήτη μας είναι πραγματικά. Διαίρεση της γης λόγω του πλούτου των πόρων - ένα φλέγον θέμα, ανά πάσα στιγμή, και εδώ στο The Dogs of War σε απευθείας σύνδεση, θα ασχοληθεί με τις συνέπειες αυτής της αναδιανομής και το χάος που συνδέονται με αυτό.

Πριν gamer - ιστορία της πτώσης του μπανανία Corazon, με τον πρώην ευημερούσα και ανεξάρτητη, και τώρα - σχισμένο μισθοφόροι των εταιριών "Enigma", με επικεφαλής την σκληρή και φιλόδοξη Alfredo Pressnera. Να αντιταχθούν στο καθεστώς του αρχικά κανείς δεν μπορούσε, αλλά τελικά διοργάνωσε δύο πολύ ισχυρές ομάδες - Ελευθερία Στρατού (AU) και ο Σύνδεσμος των Mercenaries (LN). Κάθε μία από αυτές τις ομάδες είναι πρόθυμοι να θέσει αντι-ολοκληρωτισμού Corazon στα χέρια τους. Ποιος θα πετύχει; Κάντε κλικ στο "παίζουν Dogs of War" και να μάθουν.

Αλλά πρώτα, φυσικά, οι απαιτήσεις του συστήματος. Έτσι, για να παίξετε το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση The Dogs of War, ο υπολογιστής σας πρέπει να πληροί τις ακόλουθες προϋποθέσεις:

• επεξεργαστή Pentium III ή Athlon 800 MHz

• RAM - 256 MB

• Κάρτα γραφικών - 3D-επιταχυντή με 64 MB μνήμης

• Κάρτα ήχου συμβατή με DirectX

• DirectX αίτησης, ξεκινώντας με την έκδοση 9. 0

• ελεύθερο χώρο στο σκληρό δίσκο 1. 2GB

Παιχνίδι browser Dogs of War Online υποστήριξη οποιουδήποτε.

Συμμετοχή στα σκυλιά παιχνίδι του πολέμου, ως εκ τούτου απαιτούν ελάχιστη, δεδομένου ότι οι περισσότεροι μπορούν να χρησιμοποιήσουν την αυτόματη σύνδεση μέσω των λογαριασμών σε Facebook, Vkontakte, συμμαθητές, Ταχυδρομείο. ru ή το Google.

Εάν εξακολουθείτε να ανήκουν σε αυτή την σπάνια ομάδα των παικτών που δεν έχουν τέτοιους λογαριασμούς, τότε χρησιμοποιήστε μια κοινή μορφή της "Dogs of War εγγραφής." Θα πρέπει πρώτα να καθορίσετε μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, να δημιουργήσετε έναν κωδικό πρόσβασης και επιβεβαιώστε, καθώς και το πρώτο στάδιο της καταχώρισης μπορούν να εγγραφούν σε ειδήσεις. Στη συνέχεια, σε μια νέα σελίδα καθορίσετε ένα ψευδώνυμο - το όνομα του χαρακτήρα του παιχνιδιού, να επιλέξουν το φύλο του, για τις οποίες παράταξη θα παίξει το χαρακτήρα - League Mercenaries (θυρεό με το σκορπιό) ή Στρατού της Ελευθερίας (όπλων με πεντάκτινο αστέρι). Επίσης, θα σας ζητηθεί 12 γυναίκες και 13 άνδρες είδωλα για το χαρακτήρα ανάλογα με το πάτωμα, να λάβει τη συμφωνία χρήστη - για το θέμα αυτό στα σκυλιά του πολέμου σε απευθείας σύνδεση ολοκληρωθεί η εγγραφή.

Μισθοφόρος Path αρχάριος αρχίζει με στρατιωτική βάση εκπαίδευσης, εδώ μπορείτε να ασκηθείτε στο χώρο του ξενοδοχείου και να εκτελέσει μερικές απλές αποστολές. Μετά πώς να κυριαρχήσει, στη συνέχεια, ακολουθήστε τις οδηγίες και να αναπτύξετε τον χαρακτήρα σας με τον επιθυμητό τρόπο.

Θα έχετε τη δυνατότητα να πολλά όπλα για την επανάσταση - από τα μαχαίρια, pterodactyls και πιστόλια Makarov (με αυτό το όπλο να αρχίσετε να παίζετε Dogs of War), με μπαζούκας και χημικά όπλα. Πυρομαχικών στο παιχνίδι είναι αλεξίσφαιρα γιλέκα, αντιασφυξιογόνες μάσκες, κράνη κ.λπ., καθώς και τα τσιπ, ενέργεια και άλλα πράγματα που θα διευκολύνουν την τύχη του χαρακτήρα σας σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.

Στην αρχή του παιχνιδιού πρέπει να σκοτώσει κανονικά mobs (λιποτάκτες, αντάρτες, Ινδοί, ληστές) - αυτό είναι ένας καλός τρόπος για να κερδίσουν χρήματα και την εμπειρία για πρώτη φορά.

Με την ευκαιρία, εκτός από τα χρήματα, το παιχνίδι είναι ένα άλλο σημαντικό πόρο - διαμάντια. Γι 'αυτούς, μπορείτε να νοικιάσετε μια ομάδα αγωνιστών, υπάρχουν δύο ειδών:

• Προώθηση

• σκοπευτής

Δεύτερη είναι πιο ακριβά, αλλά αν έχετε ήδη σκότωσε ένα ζευγάρι των λιποτακτών, τότε μπορούν να αντέξουν οικονομικά.

Psi Πολέμου online παιχνίδι turn-based σύστημα μάχης. Θα έχετε πάντα το χρόνο να επιλέξετε ένα όπλο, να υπολογίσει την τροχιά και να μην ξοδεύουν επιπλέον ενέργεια για να καταστρέψει τον εχθρό. Αφού πέρασε αρκετός χρόνος για την βάση προετοιμασίας, έτοιμοι για το ταξίδι στην άλλη θέση της φατρίας σας, περιμένει εκεί για τα νέα καθήκοντα και, φυσικά, η αντιπαράθεση με τους κύριους εχθρούς - μισθοφόρος εταιρεία "Enigma" και των στρατιωτών της αντίπαλης παράταξης.

Έτσι, αν είναι έτοιμοι να πολεμήσουν για την ελευθερία και την ανατροπή του δικτατορικού καθεστώτος, στη συνέχεια πιέστε για να παίξετε το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση The Dogs of War και εντάχθηκε στις τάξεις των μισθοφορικών ένα από τα απελευθερωτικά κινήματα.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more