Σελιδοδείκτες

Πρωτότυπο 2

Εναλλακτικές ονομασίες: Πρωτότυπο 2

Το πρώτο μέρος του πρωτότυπου παιχνιδιού έγινε δεκτή από τους παίκτες για "ζήτω". Το έργο αποδεικνύεται σαφώς το πώς οι άνθρωποι μπορούν να ζήσουν, προικισμένο με ειδικές ικανότητες "θνητοί", βάναυση μεταλλάξεις και τέρατα. Η προσοχή του κοινού από το πρώτο λεπτό του παιχνιδιού καρφωμένες ο πρωταγωνιστής - Alex Mercer, ο οποίος με το χάρισμά του και να αναγκάσει σε θέση να σταθμίσει το σύνολο του gameplay. Με την ευκαιρία, με τον κύριο χαρακτήρα και συνδέεται πρώτη έκπληξη που παρασκευάζεται Prototype 2 τεμ. Αν εκ νέου την ελπίδα να ανταποκριθεί ένα αγαπημένο Mercer, τότε θα είναι μια μικρή απογοήτευση - τώρα αντ 'αυτού θα πρέπει να παίξει επιθετικά black αστυνομικός που έχασε την οικογένειά του, επειδή φέρεται να εκδοθεί vyrusa Alex.

Σε γενικές γραμμές, αξίζει να σημειωθεί ότι το παιχνίδι Prototype 2, αφενός, μοιάζει πολύ με τον προκάτοχό του, αλλά από την άλλη πλευρά φαίνεται να είναι εντελώς μοναδικό και μοναδικό έργο. Αυτό τροφοδοτεί μόνο το δημόσιο συμφέρον. Πιο επιθετική διάθεση αναγκάστηκε να συγκεντρωθείτε στο παιχνίδι, παρακολουθώντας στενά όλες τις ενέργειες των χαρακτήρων και την ανάλυση τους.

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, το παιχνίδι Prototype 2 στον υπολογιστή θα πρέπει να αλλάξει πρωταγωνιστής - που ονομάζεται κυνική Negro James Heller. Ασκεί μόνο ένα στόχο - να πάρει εκδίκηση για όλους εκείνους που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο σχετίζονται με τη δημιουργία και την εξάπλωση του ιού σε όλη την πολιτεία. Πρώτα απ 'όλα, James, φυσικά, θα ήθελα να εκδικηθεί τον Alex, αλλά μετά από συνάντηση με τον Mercer επηρεάζεται επίσης αρνητικά από τον ιό. Αμέσως ξεπεράσει πολλά πτυχία μεταλλάξεις Heller, απελευθερωμένος από οποιαδήποτε ηθικά πρότυπα, αποστέλλεται με την εκτέλεση της αποστολής του.

Για να ξεκινήσει το παιχνίδι, θα πρέπει να έχετε για να κατεβάσετε Πρωτότυπο 2. Κάν 'το γρήγορα και εύκολα με την επίσκεψη του Steam κατάστημα σελίδα, όπου βρίσκεται το αρχείο εγκατάστασης αξίζει μόνο $ 30. Μετά τη δημιουργία ενός έργου, μπορείτε να ξεκινήσετε το παιχνίδι. Αν έχετε παίξει το πρώτο μέρος, θα παρατηρήσετε σίγουρα μια σημαντική διαφορά - αμέσως μετά την έναρξη του παιχνιδιού πρωταγωνιστής έχει τις περισσότερες από τις δεξιότητες και τις ικανότητες που Mercer έλαβε μόνο μετά την εκτέλεση ορισμένων καθηκόντων. Στο βίντεο συλλαμβάνονται του Prototype 2 trailer απόλυτα σαφές ότι ο James prerasno μπορεί να τρέξει σε τοίχους, να πετάξουν στον ουρανό και να ρίξει τα αυτοκίνητα όπως τα μπαλάκια του τένις. Κάποιος μπορεί μόνο να φανταστεί τι μια δύναμη Heller θα έχει τουλάχιστον τη μέση του παιχνιδιού!

Παιχνίδι Prototype 2 θα δείξει πώς μπορεί να έχει όρεξη υπεράνθρωπος. Εσείς προσωπικά δείτε πώς James καταπίνει ολόκληρη τη λεία και ταυτόχρονα για μια πλήρως παίρνει το σχήμα του, αυτό το χαρακτηριστικό, από τον τρόπο, μας επιτρέπει να εφαρμόσουν την πιο τρελή στρατηγική. Έτσι, η κατάποση κάποιο επιτηρητή της τάξης, μπορείτε, οπλισμένοι με ένα πιστόλι, τρέχει από τη βάση απαρατήρητη. Τρώγονται τέρατα εμφάνιση δεν αλλάζει, αλλά και να ενισχύουν τις ικανότητές τους.

Κοιτάζοντας το πλάνο για το video game Prototype 2 τρέιλερ, χτύπησε κατά λάθος με την κλίμακα του έργου.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more