Σελιδοδείκτες

Prime Κόσμος

Εναλλακτικές ονομασίες: Παγκόσμια πρωθυπουργού

Prime World online - αυτό το επαναστατικό νέο cross-platform κοινωνική στρατηγική, που αντιτίθενται η μία στην άλλη δύο έθνη: Ο γιατρός και Adorniyskoe βασίλειο. Ο ανταγωνισμός είναι για τον Πρωθυπουργό - το πιο σημαντικό πόρο, που διαθέτουν αποθέματα που μπορείτε να αλλάξετε την ισορροπία δυνάμεων ...

Για να ξεκινήσετε το παιχνίδι Εγγραφή ανάγκη Prime World. World online παιχνίδι πρωθυπουργού απαιτεί την εγκατάσταση του προγράμματος του παιχνιδιού, το οποίο μπορείτε να το κατεβάσετε απευθείας από την ιστοσελίδα.

Installer Μέγεθος - 17 MB. Μετά τη λήψη, περιμένετε έως ότου θα εγκατασταθεί το παιχνίδι, τότε θα πρέπει να συνδεθείτε μέσω Facebook ή Συμμαθητές (εάν αυτά τα κοινωνικά δίκτυα δεν έχουν λογαριασμό σας, είναι επιθυμητό να δημιουργήσουμε). Στο παράθυρο που ανοίγει, πληκτρολογήστε στα αντίστοιχα πεδία όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης. Συμμετοχή σε σχετικά με αυτό το παιχνίδι Κυβέρνησης Παγκόσμια τελειώνει. Μπορείτε να παίξετε σε Prime World. Αφού συνδεθείτε, επιλέξτε το κόμμα για τους οποίους μπορείς να παίξεις το παιχνίδι και να εισάγετε το επιθυμητό όνομα στο αντίστοιχο πεδίο.

Απαιτήσεις Αναγκαία συστήματος:

• Επεξεργαστής: 2GHz - 3GHz

• Μνήμη: 1GB - 2GB

Χώρος στο δίσκο • Σκληρός: 4GB

• Βίντεο: GeForce6600 GT (Radeon X1300) 128 MB VRAM ή ισοδύναμο (25 fps) ή GeForce 8800 (Radeon HD 3850) 512 MB VRAM ή ισοδύναμο (40 fps)

• Λειτουργικό σύστημα: Windows XP SP2, Windows Vista SP1 ή Windows 7

Prime παιχνίδι World Online στεγάζονται σε Race 2

• Γιατρός

• Adorniytsy

Κάθε φυλή αντιπροσώπευε 26 χαρακτήρες, τα οποία χωρίζονται σε τέτοιους ρόλους

• Killer

• Defender

• Assault

• Υποστήριξη

• Μονάδα

Killer - ευάλωτες σε κανονική μάχη, δεν είναι μια μεγάλη προσφορά της για την υγεία, αλλά και την κατάλληλη στιγμή να παραδώσει ένα συντριπτικό χτύπημα?

Defender - έχει μια αρκετά μεγάλη προσφορά της για την υγεία και μπορεί να φορέσει κάτω τον εχθρό σημαντικά?

Assault - πολλή ενέργεια και μπορεί να αντέξει πολλές επιθέσεις του εχθρού?

Υποστήριξη - ο εν λόγω εκπρόσωπος μπορεί να εξομοιώσει ένα πληγωμένο σύντροφο, ή να αναλάβει τον έλεγχο του εχθρού για να αποδυναμώσει την επίθεση του?

Fighter - ότι μπορεί να είναι κοντά και μακριά, δεν είναι μια μεγάλη προσφορά της υγείας, αλλά ένα ισχυρό πλήγμα.

Κάθε χαρακτήρας έχει ένα συγκεκριμένο σύνολο των ταλέντων, τα οποία χωρίζονται σε κοινές και μοναδικές.

Γενική ταλέντα - είναι διαθέσιμες σε όλους τους χαρακτήρες

Μοναδικό - ανήκουν συγκεκριμένα σε κάθε ένα

Όλα τα ταλέντα είναι χρωματικά κωδικοποιημένα: κίτρινο, πράσινο, μπλε και μοβ. Ταλέντο χρώμα επηρεάζει τη δύναμη και τη χρησιμότητα, έτσι το ταλέντο με κίτρινο χρώμα - το πιο εύκολο, και με μωβ - το ισχυρότερο.

On-line παιχνίδι World Prime έχει τρεις ομάδες που παίζουν χαρακτηριστικά:

• Γενική

• Οι επιτιθέμενοι

• Προστατευτική

Κοινά χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν - Αξιολόγηση (καθορίζει πρωτάθλημα), GK (καθορίζει κόπωση), Υγεία, Ενέργεια, Ταχύτητα (χρόνος ταξιδιού) και η Γενική Διεύθυνση Υγείας και Energy Regeneration (δυνατότητα να ανακτήσει γρήγορα).

Για την επίθεση χαρακτηριστικά γνωρίσματα περιλαμβάνουν - Δύναμη, Intelligence, πονηρός, Agility, επίθεση Σειρά κλοπή και την υγεία.

Για προστατευτικά χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν: - Αντίσταση (μειώνει τις σωματικές βλάβες που προκαλούνται από τον εχθρό), Will (μειώνει την μαγική επίδραση) και την προστασία (μειώνει τις φυσικές και μαγικές εχθρό βλάβη).

Στα καταστήματα που βρίσκονται στο παιχνίδι, μπορείτε να αγοράσετε μια ποικιλία από παπύρους, φίλτρα, ελιξίρια και τα σημάδια.

Παίξτε το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση Κυβέρνησης Παγκόσμια συνεχώς αντιμαχόμενες με την άλλη πλευρά. Για την καταστροφή των πολεμιστών του εχθρού, τέρατα, πύργοι, και ιδιαίτερα τους χαρακτήρες του εχθρού, οι ήρωες αποκτούν πολύτιμη πηγή - Prime, το οποίο μπορεί να δαπανηθεί για να πάρει νέα ταλέντα.

Play Prime World, κάθε παίκτης θα είναι στο κάστρο του, η οποία κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού πρέπει να είναι αναστατωμένος. Η δημιουργία μιας ισχυρής οικονομίας και την οικοδόμηση περίτεχνα υποδομών - το κλειδί για την επιτυχημένη εμπειρία παιχνιδιού και να αποκτήσουν πλεονέκτημα έναντι των άλλων παικτών στην οικονομική ανάπτυξη και PvP-μάχες.

Παίξτε online παιχνίδι World Prime δεν θα βαρεθείτε, υπάρχουν πολλά ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά που είναι αδύνατο να περιγράψω με μία σύντομη ανασκόπηση. Prime World online παιχνίδι είναι πολύ όγκο, ως εκ τούτου, να δείτε και να μάθετε όλα όσα χρειάζεστε για να περάσετε Prime World online εγγραφή και να γίνει ένας από τους ήρωες του παιχνιδιού.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more