Σελιδοδείκτες

Primal Carnage

Εναλλακτικές ονομασίες: Primal Carnage

Game Primal Carnage είναι ένα multiplayer online παιχνίδι που πρέπει να παίξετε σαν ομάδα. Φυσικά, μπορείτε να δοκιμάσετε να παίξετε olinochku αλλά συνήθως αναγκάζει τους παίκτες έλειπε. Αυτό το παιχνίδι δημιουργήθηκε στο στυλ shooter ή ενός τρίτου. Σε Primal Carnage παιχνίδι θα πρέπει να λάβει μία από τις πλευρές: την πλευρά των ανθρώπων ή των δεινοσαύρων.

Σε παιχνίδι Primal Carnage καταχώριση κάτω από τη δύναμη του κάθε χρήστη. Για, προκειμένου να εγγραφούν στο παιχνίδι Primal Carnage Θα χρειαστείτε:

1) Καθορίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας.

2) κωδικό πρόσβασης.

Παίξτε το παιχνίδι Primal Carnage θα πρέπει να επιλέξετε την τάξη σας. Το παιχνίδι έχει τις ακόλουθες κατηγορίες κατάταξης:

- Άνθρωποι. Έχουν τις εξής ιδιαιτερότητες:

1. Οι μισθοφόροι έχουν τα προσόντα, αλλά και μόνο που θα αντιμετωπίσουν.

2. Επιστήμονας - χρησιμοποιούν ένα τουφέκι ελεύθερου σκοπευτή, ένα όπλο αναισθητοποίησης.

3. Commando είναι ένας μισθοφόρος που χρησιμοποιεί δύναμη πυρός. Χρησιμοποιεί ένα τυφέκιο, ένα εκτοξευτή χειροβομβίδων.

4. Ranger είναι ένας οδηγός, ο οποίος κρύβεται στη ζούγκλα. Όπλο Ranger - αυτό το κυνηγετικό όπλο.

5. Trapper είναι μια πραγματική κυνηγός. Catcher όπλο είναι ένα όπλο που πυροβολεί το δίκτυο.

6. Pyro - ο χαρακτήρας του είναι δύσκολο να διατηρηθεί, είναι πολύ ευέξαπτος. Pyro όπλα - χειροβομβίδα.

- Δεινόσαυροι. Υπήρχαν μόνο έξι και είναι αρκετά επιθετική και πολύ επικίνδυνη

1. Tyrannosaurus Rex. Αυτό είναι ένα πολύ βαρύ τάξη. Μπορούν να προκαλέσουν τεράστια ζημιά και να κάνει την μεγαλύτερη ζημιά. Αλλά το μέγεθός του τον εμπόδισε από μάχες, γεγονός που το καθιστά εύκολο στόχο. Η επίθεση του - είναι δάγκωμα και ποδοπατούν.

2. Raptor. Αυτή είναι μια κατηγορία που μπορούν να επιτεθούν συνεχώς τον εχθρό. Raptor Attack - ένα πλήγμα νύχια και δάγκωμα, και να ρίξει.

3. Dilofozavr. Αυτή η κατηγορία είναι μια κατηγορία υποστήριξης. Μπορεί να επιτεθεί στον εχθρό σε κοντινή απόσταση, καθώς και η πολύ. Κύρια επίθεση του - ένα δηλητηριώδες δάγκωμα.

4. Pteranodon. Η κατηγορία αυτή είναι πραγματική νοημοσύνη. Φαίνονται τα κάτω και να πω, άλλοι δεινόσαυροι, όπου οι εχθροί τους. Πρωτοβάθμια επίθεση Pteranodon - δαγκώσει και το κράτημα.

5. Karnotavr. Αυτή η μέση κατηγορία αντοχής. Στη μάχη, που χρησιμοποιούν μοναδική ταχύτητα και το βάρος σας να νικήσει τον εχθρό. Επίθεση αυτής της κατηγορίας - και ένα δάγκωμα καρφωτή κεφαλιά.

6. Spinosaurus - ένας νέος δεινόσαυρος που είναι ένα υποκατάστατο για το περίφημο T-Rex. Μοιάζει σαν ένα Tyrannosaurus, αλλά είναι πολύ πιο ισχυρά κτυπήματα.

Σε Primal Carnage online παιχνίδι παίζουν όπως θα είναι σε κανονική λειτουργία, και τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν bots και singpleera παιχνίδι.

Το παιχνίδι Primal Carnage σε απευθείας σύνδεση θα πρέπει να είναι μέχρι πέντε μαθήματα. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε ως ομάδα. Οι δεινόσαυροι μπορεί να ελέγχεται μόνο από έναν τρίτο, αλλά οι άνθρωποι από την πρώτη.

Εγγραφείτε σε απευθείας σύνδεση παιχνίδι Primal Carnage δωρεάν και να απολαύσετε το χρόνο που δαπανάται. Γίνετε ένα από τα αντιμαχόμενα μέρη και να κερδίσει μια ολοκληρωτική νίκη.

Να είστε βέβαιος ότι η τύχη είναι πάντα μαζί σας, και το πιο σημαντικό σε απευθείας σύνδεση παιχνίδι Primal Carnage άρει πάντα στη διάθεσή σας και να αποσπάσει την προσοχή από την καθημερινή ρουτίνα.

Καλή τύχη σε σας στον κόσμο των τυχερών παιχνιδιών μάχες Primal Carnage σε απευθείας σύνδεση!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more