Σελιδοδείκτες

Ολική Κυριαρχία

Εναλλακτικές ονομασίες: Ολική Κυριαρχία

Το παιχνίδι Total Domination διαφέρει με αξιοσημείωτα γραφικά, υψηλής ποιότητας φωνητική δράση και ευρείες ευκαιρίες αλληλεπίδρασης μεταξύ των παικτών.

Απαιτήσεις συστήματος

Οι απαιτήσεις συστήματος θα ευχαριστήσουν όλους: για να δοκιμάσετε το χέρι σας στις μετα-αποκαλυπτικές μάχες, θα χρειαστείτε μόνο έναν υπολογιστή και το Διαδίκτυο. Τα δάνεια εισπράττονται ως φόρος για τον πληθυσμό του τομέα. Περισσότεροι άνθρωποι - περισσότερα χρήματα.

  • Crystals - μπορεί να επιτευχθεί με την αύξηση του επιπέδου και την ολοκλήρωση εργασιών. Αυτός είναι ένας παγκόσμιος πόρος για τον οποίο αποκτούνται όλοι οι άλλοι.

Technologies

Το δέντρο τεχνολογίας υπόσχεται στον παίκτη έναν θησαυρό γνώσης και μια μεταφορά ευκαιρίας. Κάθε νέα τεχνολογία ανοίγει μόνο αφού μελετήσει όλες τις προηγούμενες στον κλάδο. Ορισμένα από αυτά δεν μπορούν να μελετηθούν χωρίς να χτιστούν ορισμένα κτίρια. Και, κατά συνέπεια, πολλά κτίρια στον τομέα δεν μπορούν να κατασκευαστούν μέχρι να μελετηθούν ορισμένες τεχνολογίες.

Building

Στο παιχνίδι υπάρχουν πολλά διαφορετικά κτίρια, καθένα από τα οποία εκτελεί το ρόλο του. Συνολικά, υπάρχουν 5 τύποι εγκαταστάσεων, καθώς και η ευκαιρία να επεκταθεί ο τομέας και να χρησιμοποιηθούν οι υπηρεσίες της Μαύρης Αγοράς. Διαθέσιμες κατηγορίες κτιρίων:

  • Resource - οποιαδήποτε κτίρια που σχετίζονται με την απόκτηση ουρανίου, τιτανίου ή πιστώσεων.
  • Command - συντονισμός κέντρων διαφόρων ειδών.
  • Κυριακές βάσεις και εργοστάσια παραγωγής στρατιωτικού εξοπλισμού.
  • Προστατευτικές - αμυντικές δομές, όπως τοίχοι, πύλες, πύργοι και όπλα.
  • Διακοσμητικά - πρόσθετες χρήσιμες διακοσμήσεις του τομέα. Για παράδειγμα, ένας επισκευαστής ρομπότ.

Troops

Ο παίκτης είναι διαθέσιμος σε 4 τύπους στρατευμάτων, καθένας από τους οποίους προσφέρει μια επιλογή από έναν τεράστιο αριθμό μονάδων:

  • Μηχανική.
  • Αυτοκίνητα οχήματα.
  • Αρτυρία.
  • Αεροπορία.

Περιεργασία του παιχνιδιού

Total Domination online σας επιτρέπει να αναπτύξετε τον δικό σας τομέα, εξάγοντας πόρους, κτίρια κτιρίων και τεχνολογία εκμάθησης. Η επιτυχής διανομή των υφιστάμενων δυνάμεων θα τους επιτρέψει να επεκτείνουν τα υπάρχοντά τους και να ενισχύσουν το στρατό. Στον παγκόσμιο χάρτη, εκτός από τον τομέα σας, υπάρχουν τομείς άλλων παικτών, καθώς και ελεύθερες τοποθεσίες που μπορούν να ληστέψουν ή να προστατευθούν από λεηλασίες. Στο παιχνίδι Total Domination θέσεις - μια σίγουρη πηγή πρόσθετης εμπειρίας, ακόμη και στρατιωτικές μονάδες. Εξερευνήστε και επιτίθεστε να αναπληρώσετε τους πόρους σας. Αν μπείτε στην ομάδα, θα λάβετε επιπλέον μπόνους. Στο τέλος, υπάρχουν πολλές πιθανότητες για ένα άτομο να κρατήσει τη θέση του στο πεδίο της μάχης;

Πώς θα κερδίσετε χωρίς δωρεά;

Το παιχνίδι παρέχει τη δυνατότητα λήψης πρόσθετων εικονικών "κουλουριών" για πραγματικά χρήματα. Μερικοί παίκτες είναι αρκετά ευχαριστημένοι με αυτή την ευκαιρία, αλλά άλλοι κατηγορηματικά αρνούνται να επενδύσουν κάτι στον κόσμο του παιχνιδιού. Μπορώ να κερδίσω χωρίς δωρεά; Ναί. Η στρατηγική Total Domination είναι ελεύθερη να παίξει. Όχι μόνο να παίζετε, αλλά και να κερδίζετε. Για να γίνει αυτό, χρειάζεστε υπομονή και γνώση όλων των χαρακτηριστικών του παιχνιδιού, της οικονομίας και της στρατηγικής του να διεξάγετε πόλεμο. Αλλά το κύριο όπλο στα χέρια σας θα είναι η διπλωματία. Επικοινωνήστε με άλλους παίκτες, αναζητήστε φίλους και συμμάχους, ενταχθούν στη φυλή και κανένας δωρητής δεν θα μπορέσει να σας νικήσει.

Το παιχνίδι Total Domination εντυπωσιάζει με το μετα-αποκάλυπτικό περιβάλλον και το πεδίο εφαρμογής του. Αυτή η στρατηγική παρέχει εκτεταμένες ευκαιρίες αλληλεπίδρασης μεταξύ των παικτών: πρέπει να βρείτε συμμάχους, να ασφαλίσετε τον τομέα σας από τους εχθρούς, να επιτεθείτε στους τομείς των αντιπάλων, το εμπόριο με τους γείτονες. Το παιχνίδι Total Domination συνιστάται για τους οπαδούς των παιχνιδιών MMO.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more