Σελιδοδείκτες

Οι Δάσκαλοι

Εναλλακτικές ονομασίες: Οι Δάσκαλοι

Lords online - δωρεάν multiplayer φαντασίας παιχνίδι ρόλων με ένα μοναδικό σύστημα μάχης.

Lords on-line παιχνίδι δεν εφαρμόζεται στα παιχνίδια που απαιτούν ένα πολύ ισχυρό υπολογιστή για να παίξει, και είναι προσβάσιμο από οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης στο Internet. Για να παίξετε στο Λόρδων, θα χρειαστείτε:

· Σύνδεση στο Internet

· Πρόγραμμα περιήγησης στο Internet Explorer ή παρόμοιες πρόσφατες τροποποιήσεις [ _1_]

· Flash Rlayer τελευταία έκδοση.

Αυτή τη στιγμή, για να βελτιωθεί η πρόσβαση στο παιχνίδι πελάτη για το παιχνίδι αναπτύχθηκε - ένα ειδικό πρόγραμμα που θα πρέπει να εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Στο δρόμο της έξω οι δημιουργοί του παιχνιδιού έχουν υποσχεθεί να αναφέρουν χωριστά.

Συμμετοχή σε ένα παιχνίδι παρόμοιο με Λόρδων υποδοχή στα περισσότερα online παιχνίδια, έτσι δεν παίρνουν πολύ από το χρόνο σας και δεν θα προκαλέσει πολλά προβλήματα. Για να αρχίσετε να παίζετε στο The Masters, θα χρειαστεί να συμπληρώσετε μόνο σε ορισμένους τομείς:

· Γράψτε το επιθυμητό όνομα,

· Για να εισάγετε τον κωδικό πρόσβασης και να το επαναλάβει,

· Για να πληκτρολογήσετε τη διεύθυνση του γραμματοκιβωτίου σας

· Για να επιλέξετε το φύλο του χαρακτήρα σας,

· Συμφωνώ με τους όρους αυτής της συμφωνίας και να διαβάσετε τους κανόνες του παιχνιδιού [ _1_]

· Εισάγετε τον κωδικό από την εικόνα.

Εγγραφή Λόρδων ίσως δεν χρειάζεται, γιατί για όσους θέλουν να ελέγξετε πόσο πολύ τους αρέσει το παιχνίδι είναι δυνατόν να ελεγχθεί η μάχη.

Λόρδων σε απευθείας σύνδεση παιχνίδι είναι ένα δύο αντιμαχόμενες στρατόπεδα:

· World Denei

· Elgot κόσμο.

Ανίκανος να νικήσει τους στρατηγούς του εχθρού κόσμους που αναζητούν στην ενίσχυσή του. Καλείστε να γίνει ένας από αυτούς διοικητές από το κόμμα για τους οποίους θα πολεμήσει.

Όταν ξεκινάτε να παίξετε το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση Λόρδων, θα παρατηρήσετε ότι αυτό το παιχνίδι πήρε το καλύτερο από όλα τα δημοφιλή παιχνίδια αυτού του είδους. Ο στρατός σας θα αποτελείται από τα πλάσματα, καθένα από τα οποία κατέχουν την τακτική τους στη μάχη, μπορείτε να αγοράσετε τους οπαδούς και τη διαχείριση, καθώς μην ξεχνάμε ότι για την σωστή ευθυγράμμιση των δυνάμεων στον τομέα συχνά εξαρτάται από την νίκη ή την ήττα.

Για να παίξετε το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση Λόρδων, θα πρέπει να επιλέξετε ποια από τις τέσσερις αγώνες θα ανήκουν στο χαρακτήρα σας:

· Elves

· Αγαλματιδίων

· Undead

· Δαίμονες.

Ο χαρακτήρας σας θα αναπτύξει, αύξηση του επιπέδου κατά τη διάρκεια αγώνων. Σκοτώνοντας τέρατα, θα πρέπει να ανταμείβεται με σπάνια εκθέματα. Εραστές μάχες με άλλους παίκτες, βέβαια, θα ενθουσιάσει μαζικές μάχες για τον έλεγχο των βασικών σημείων των πόρων, επιδρομές σε εχθρικό έδαφος, ένα σε μια μάχη.

Game Λόρδων Online έχει ένα μοναδικό σύστημα μάχης με οπτική απεικόνιση όλων των μαχητικών τεχνικών και κινήσεις του κάθε χαρακτήρα. Επιπλέον, κάθε αγώνας έχει καταγραφεί και στη συνέχεια μπορείτε να το δείτε από οποιοδήποτε σημείο, τόσο από το στρατό του, και από το στρατό του εχθρού, να δει για τον εαυτό τους τι τακτικές που χρησιμοποιούνται από τους εχθρούς σας.

Μπορείτε να αυξήσετε το στρατό των οπαδών, η οποία αποτελείται από τέσσερις κατηγορίες:

· Γουόριορς

· Ταχυδακτυλουργοί

· Arrow

· Γητευτές.

Κάθε τάξη έχει το δικό του τρόπο ανάπτυξης, με ένα σύνολο εμπειρίας είναι η ανάπτυξη των δεξιοτήτων, νέα ξόρκια είναι διαθέσιμα, ακόμα και να αλλάξετε την εμφάνιση των οπαδών.

Επιπλέον, κάθε παίκτης θα είναι ευχαριστημένοι με τη σφαιρική θέση, η οποία στο παιχνίδι περισσότερα από χίλια. Μπορείτε να θαυμάσετε το υπέροχο ηλιοβασίλεμα στα ξωτικά χώρα ή ρίγος στη φρίκη, κοιτάζοντας τα πόδια του στο έδαφος των δαιμόνων.

Το παιχνίδι διαθέτει μια τεράστια ποικιλία από ρούχα, φυλαχτά, αντικείμενα, όπλα, ξόρκια και φίλτρα. Με το συνδυασμό αυτών, μπορείτε να δημιουργήσετε μια μοναδική και πραγματικά ανίκητος στρατός.

Καλά σχεδιασμένες αποστολές θα βοηθήσει στην ανάπτυξη του χαρακτήρα σας, και θα σας δώσει επίσης την ευκαιρία να πάρει ένα σπάνιο και ισχυρό τρόπαια. Αριθμός αποστολές αυξάνεται συνεχώς.

Lords Ηλεκτρονική εγγραφή θα ανοίξει πριν έναν κόσμο από τον οποίο δεν θέλετε να βγει σύντομα.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more