Σελιδοδείκτες

Η Τελευταία Μάχη

Εναλλακτικές ονομασίες: Τελευταία Combat

Τελευταία μάχη online - multiplayer role-playing παιχνίδι λογικής με στυλ φαντασία.

Σε απευθείας σύνδεση παιχνίδι τελευταία μάχη δεν επιβάλλει συγκεκριμένες απαιτήσεις συστήματος, εφ 'όσον έχετε μια σύνδεση στο διαδίκτυο και ένα πρόγραμμα περιήγησης.

Συμμετοχή στο παιχνίδι Τελευταία μάχη ζητά ένα ψευδώνυμο - το όνομα του χαρακτήρα σας, να είστε προσεκτικοί, γιατί δεν μπορείτε να αλλάξετε το ψευδώνυμό σας. Στη συνέχεια, θα πρέπει να εισάγετε και ταχυδρομείου, τον κωδικό πρόσβασης και να καθορίσετε το φύλο του χαρακτήρα. Τελευταία καταχώρηση Μάχη σύνδεση κλείνει σχετικά με την επιλογή του επιθυμητού αγώνα και πληκτρολογώντας τον κωδικό από την εικόνα για να βεβαιωθείτε ότι δεν είστε bot. Μην ξεχάσετε να πάρετε τη συμφωνία χρήστη.

Τελευταία μάχη online παιχνίδι σας προσφέρει μια επιλογή από δύο φυλές:

- Noble elfidy

- Brave nekrolandtsy.

Σε αυτό το σημείο το παιχνίδι των εκπροσώπων και των δύο φυλών περίπου ίσα. Έχει σημασία τι φυλή που θα επιλέξετε θα εξαρτηθεί από το περιβάλλον του παιχνιδιού, όταν παίζετε το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση Η τελευταία μάχη. Επιδιώκουν Elfidy το φως και την καλοσύνη, και nekrolandtsy - στο κακό καταστροφή. Αγώνες ποικίλλουν σε μεγάλο βαθμό στην εμφάνιση, καθώς και πανοπλία και τα πυρομαχικά τους. Επιπλέον, οι διαφορετικές σειρές από ρούχα εισάγονται στους χαρακτήρες των διαφορετικών φύλων.

Τελευταία μάχη online παιχνίδι έχει ένα πολύ πρωτότυπο σύστημα μάχης. Εκθέτοντας τρεις συνεχόμενες μάρκες (πέτρες ή κρανίου) του ίδιου χρώματος, την καταπολέμηση του εμπορίου χτυπήματα. Ως εκ τούτου, η έκβαση της μάχης δεν εξαρτάται μόνο από το επίπεδο του έναν μαχητή που είναι είτε ένας μάγος ή ένας πολεμιστής, όχι μόνο για την πανοπλία και τα όπλα του, αλλά και από την λογική σκέψη του παίκτη και την επιδεξιότητα με την οποία διαθέτει τους πόρους που διατίθενται. Ως εκ τούτου, συνιστάται ότι οι παίκτες φαίνονται στο φόρουμ, το οποίο είναι μια ζωντανή συζήτηση σχετικά με πιθανές τακτικές και στρατηγικές που μπορεί να οδηγήσει σε μια νίκη στη μάχη.

Μάχες είναι δύο επιλογές:

- Duel. Μπορείτε αγώνα ένας προς έναν με τον χαρακτήρα του επιπέδου σας.

- Χαοτική μάχη. Αυτός ο αγώνας σερβίρεται ειδική εφαρμογή, και όλοι όσοι είχαν για ένα λεπτό επιθυμούν να συμμετάσχουν στη μάχη, χωρίστηκαν τυχαία σε δύο ομάδες.

Αν χάσετε τη διάρκεια ενός αγώνα περισσότερο από τρεις στροφές, θα πρέπει να αποκλειστεί. Για τη νίκη θα αποκτήσουν εμπειρία και χρήματα.

Επιπλέον, για τη δολοφονία ενός χαρακτήρα παίκτη σε μια δίκαιη πάλη, μπορείτε να πάρετε ένα μετάλλιο, ενισχύοντας ορισμένα χαρακτηριστικά. Λοιπόν, αν δεν είναι τυχεροί, το μετάλλιο μπορεί να αγοράσει τα διαμάντια.

Ο χαρακτήρας σας όταν παίζετε στην τελευταία μάχη, να αποκτήσετε το δικό περιουσίας, στο οποίο μπορούν να αναπτυχθούν τα βότανα για την επούλωση potions και τα φίλτρα που αυξάνουν τη δύναμη (αυτό θα είναι το δικό τους μάγειρα με γουδί και γουδοχέρι). Ελιξίρια μπορούν να πίνουν μόνο πριν από τον αγώνα. Το κτήμα μπορεί να προσφέρει ακόμα μια ειδική άγαλμα στους πρόποδες του οποίου στη συνέχεια θα βρείτε σπάνια ελιξίρια. Αν μια τέτοια φασαρία δεν είστε ικανοποιημένοι, το τυποποιημένο σύνολο ελιξίρια και φίλτρα που μπορείτε να αγοράσετε σε ένα ειδικό κατάστημα. Εκτός αυτού, στην πόλη μπορείτε να βρείτε πολλά διαφορετικά όργανα με διαφορετικές λειτουργίες που απαιτούνται για να παίξει με επιτυχία στο The Last Battle. Αυτό το

- Shop

- Αγορά,

- Smithy

- Ταβέρνα

- Τράπεζα.

Στο κατάστημα μπορείτε να αγοράσετε πολλά πράγματα, και πανοπλίες, αλλά μερικά από αυτά τα στοιχεία θα είναι σε θέση να ντύσει μόνο φθάσει σε ένα ορισμένο επίπεδο. Επιπλέον, η ανάγκη για την επισκευή πανοπλία ή να συλλέγει τον εαυτό σας από τα συντρίμμια που παραμένουν στο πεδίο της μάχης μετά νίκησε τον αντίπαλό.

Όταν παίζετε το online παιχνίδι Η τελευταία μάχη, τότε θα έχετε την ευκαιρία να εισέλθουν στην Ένωση συμφωνίες με άλλους παίκτες, και αναζητήσεις - αποστολές με πολλές έξυπνες σπαζοκεφαλιές και την απόκρυψη κίνδυνο για τη ζωή του χαρακτήρα.

Το μέγιστο επίπεδο της ανάπτυξης του χαρακτήρα αυτή τη στιγμή - το ενδέκατο. Το παιχνίδι είναι σε beta testing.

Τελευταία Μάχη εγγραφές θα ανοίξει μπροστά σας ένα μικρό, αλλά συναρπαστικό, σε έναν κόσμο στον οποίο δεν είναι μόνο η δύναμη και το επίπεδο, αλλά η λογική μπορεί να βοηθήσει να επιτύχει τη νίκη!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more