Σελιδοδείκτες

Το τελευταίο προπύργιο

Εναλλακτικές ονομασίες: Το τελευταίο προπύργιο

Βασίζεται Browser online παιχνίδι τελευταίο προπύργιο κρύβει ένα τεράστιο κόσμο γεμάτο περιπέτεια φαντασίας. Αυτό το υπέροχο παιχνίδι δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποιο από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του από τον υπολογιστή ή το κινητό σας τηλέφωνο, επειδή λειτουργεί στο wml πλατφόρμα. Με άλλα λόγια, για να παίξετε το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση τελευταίο προπύργιο, το μόνο που χρειάζεται μια σύνδεση στο Internet και ένα σύγχρονο τύπο του browser Opera.

Συμμετοχή σε ένα παιχνίδι τελευταίο προπύργιο απαιτούν συμπληρώνοντας τα παρακάτω πεδία:

1) Το όνομα χρήστη σας (το όνομα του παιχνιδιού).

2) Πραγματικό όνομα.

3) Πόλη της διαμονής σας.

4) δάπεδο σας.

5) Race, στο οποίο μπορείτε να παίξετε.

6) Αποτελεσματική E-mail.

Στην ίδια σελίδα - Εγγραφή Τελευταία Bastion - σας παρουσιάσουμε εν συντομία τις πέντε αγώνες με υποδοχή

1. Οι άνθρωποι - έχουν μέσο όρο χαρακτηριστικά, αλλά είναι πολεμιστές από τη φύση.

2. Elves - πολύ γρήγοροι και ακριβείς, beats.

3. Στοιχειά - πάντα τεθωρακισμένα (πανοπλία δική αποφάσεων) και όχι αδύναμα πλάσματα.

4. Orcs - ισχυρό πολεμιστές beats τους. Μόλυβδος σε αυτόν τον τομέα.

5. Χόμπιτ - το μικρότερο narodec ανάπτυξης, αλλά εξαιρετικά uvorotlivy.

Περαιτέρω πατώντας τα κουμπιά "στο παιχνίδι" στάδιο τελευταίο προπύργιο των online εγγραφή μπορεί να θεωρηθεί ότι ολοκληρώθηκε με επιτυχία.

Το πρώτο παιχνίδι του quest μπορείτε να πάρετε από την αρχή - το παλιό ψαράς του χωριού. Απλά θυμηθείτε πριν από την εκτέλεση της εργασίας για να αποκτήσουν όπλα. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε αυστηρά στο Βορρά - στην Stoungard πόλη για να tamoshnem κατάστημα.

Ανεξάρτητα από την επιλογή σας από τη φυλή, ο ήρωας θα είναι παρόντες και να αναπτύξει τα ακόλουθα πέντε χαρακτηριστικά:

• Τύχη - επηρεάζει την ικανότητα να σκοράρει ένα κρίσιμο χτύπημα («crit" προκαλώντας μέγιστη δυνατή βλάβη) και μια σπάνια ευκαιρία να την προσκόμιση το θέμα (μπορείτε είτε να βρείτε ή να χτυπήσει με τέρατα).

• Ισχύς - επηρεάζει την αποτελεσματικότητα της επίθεσης και άμυνας σας.

• Ευελιξία - σας επιτρέπει να παίξετε το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση τελευταίο προπύργιο, παρακάμπτουμε τις επιθέσεις του εχθρού.

• Αντοχή - επηρεάζει τον ήρωα αντίστασης από την άποψη της υγείας και την ικανότητά του να δώσει να έχουν οποιοδήποτε κόστος (απογραφή).

• Διαίσθηση - επηρεάζει τις απεργίες ακριβείας.

Πλέον, το τελευταίο προπύργιο του σε απευθείας σύνδεση παιχνίδι έχει τη δική του ηθική της! Ωστόσο, εδώ δρα ως υλική αξία. Όπως και στην πραγματική ζωή, η ηθική χωρίζεται σε:

A) → θετική σας επιτρέπει να αγοράσετε πράγματα στα καταστήματα σε χαμηλότερες τιμές?

B) → αρνητικό αντίκτυπο στην εγκεφαλικό επεισόδιο δύναμη, που προκαλείται από τη δύναμη των όπλων.

Χάρη στο τελευταίο οχυρό των αναζητήσεων για να παίξει, σίγουρα, θα είναι πολύ πιο ενδιαφέρον, λόγω της επιτυχούς εφαρμογής τους μπορούν να αποκτήσουν την εμπειρία, τα χρήματα, ή τα ίδια ήθη. Ένα κομμάτι των χρημάτων: νόμισμα του παιχνιδιού ονομάζεται "δηνάρια." Αν ο λογαριασμός σας, το συντομότερο μπορείτε να αρχίσετε να παίζετε το τελευταίο προπύργιο, και θα χρεωθείτε με 50 δηνάρια, στο μέλλον, «να ζήσει άνετα," θα πρέπει να εργαστούν ή να λάβουν μέρος σε αγώνες που καταβάλλονται.

Αν ανησυχείτε ότι, λόγω των απαιτητικών κυκλοφορίας, θα έχουν πού να απευθυνθούν, μην ανησυχείτε: παίζουν περιοχή είναι αρκετά εκτεταμένη ώστε να επιτρέπουν στους παίκτες να ταξιδέψουν και να βρείτε την αφθονία σε αυτό το ματσάκι περιπέτειες. Το ίδιο ισχύει και για τα όπλα: Τελευταία Bastion σύνδεση δίνει μια αρκετά μεγάλη ποικιλία από όπλα και τα πυρομαχικά, και είναι απίθανο να αισθάνονται slighted σε αυτόν τον τομέα.

Αν οποιαδήποτε στιγμή διαμένουν σε ένα τεράστιο κόσμο του παιχνιδιού που ονομάζεται Arden (ακριβώς σας στείλει εδώ το τελευταίο προπύργιο των online παιχνίδι) που θέλετε να ελέγξετε το ιστορικό του, μπορείτε να επισκεφθείτε την τοπική βιβλιοθήκη σας για τη μελέτη υπάρχουν χρονικά. Και εκτός του ότι μπορείτε να περιμένετε πολλά περισσότερα εδώ όλα τα είδη των ενδιαφέρουσες. Ελάτε να δείτε μόνοι σας!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more