Σελιδοδείκτες

Πύλη 2

Εναλλακτικές ονομασίες: Πύλη 2

The πόρτα του παιχνιδιού 2 είναι μια άξια συνέχιση ενός εξαιρετικού έργου. Αυτό είναι ένα έργο που έγινε στο είδος του αρχικού παζλ πρώτου προσώπου. Το πρώτο μέρος του παιχνιδιού βγήκε το 2007 και έγινε αμέσως το αγαπημένο των πολλών παικτών. Ήδη το 2010, οι προγραμματιστές ανακοίνωσαν την απελευθέρωση της συνέχειας και στις αρχές του 2011 πραγματοποιήθηκε ήδη η επίσημη παρουσίασή της. Στη συνέχεια του έργου αναπτύσσεται προηγουμένως δηλωμένο gameplay. Καθ 'όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, θα πρέπει να λύσετε όλα τα παζλ που βασίζονται στη λειτουργία μιας ειδικής συσκευής που μπορεί να δημιουργήσει πύλες ή, απλά, να μεταφέρει τους ανθρώπους από τη μια θέση στην άλλη αμέσως.

Το

Portal 2 pc διαθέτει την παρουσία ενός τρόπου συνεργασίας, χάρη στην οποία η αποστολή μπορεί να ξεπεραστεί μαζί. Σημαντικά γεγονότα παιχνιδιών συμβαίνουν λίγο μετά τις ενέργειες που περιγράφονται στο πρώτο μέρος του παιχνιδιού. Μπορείτε να επισκεφτείτε προσωπικά το εγκαταλελειμμένο εργαστήριο που ειδικεύεται στη μελέτη των πυλών.

Για να ξεκινήσει η διαδικασία παιχνιδιού για εσάς, θα χρειαστεί να κατεβάσετε το προ-Portal 2. Μέχρι σήμερα, μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν το παιχνίδι από την πύλη Steam, όπου το αρχείο εγκατάστασης θα σας κοστίσει μόνο 12 δολάρια. Αφού εγκαταστήσετε το παιχνίδι στον υπολογιστή σας, μπορείτε να μάθετε ότι ο κύριος χαρακτήρας παραμένει το ίδιο όμορφο κορίτσι Chell, ο οποίος θα αντιμετωπίσει τον μη εξισορροπημένο αλλά εξαιρετικά έξυπνο υπερυπολογιστή. Για όσους προτιμούν να παίζουν στην Πύλη 2 χρησιμοποιώντας τη λειτουργία συνεργασίας, θα υπάρχει μια ξεχωριστή ιστορία.

Μετά το δεύτερο μέρος του παιχνιδιού, συνειδητοποιείτε ότι ο προκάτοχός του ήταν απλώς ένα πείραμα, μια επιτυχημένη προπόνηση πριν ξεκινήσει κάτι λαμπρό. Στο νέο έργο θα βρείτε πολλά νέα ενδιαφέροντα στοιχεία παιχνιδιού. Και παρά το γεγονός ότι η διάρκεια του παιχνιδιού Portal 2 έχει αυξηθεί σημαντικά, εκείνοι οι παίκτες που έχουν ήδη καταφέρει να δοκιμάσουν το έργο αυτοπροσώπως, ισχυρίζονται ότι η παροδικότητα παραμένει το σημαντικότερο μειονέκτημα. Και ένα ακόμα πρόβλημα είναι ότι δεν γίνεται ενδιαφέρον να ξανακάνετε το παιχνίδι, όλα τα παζλ και τα παζλ για πρώτη φορά γίνονται τόσο καταπληκτικά που είναι απλά αδύνατο να ξεχάσουμε τα χαρακτηριστικά του περάσματος τους.

Ετοιμαστείτε να παίξετε Portal 2 θα είστε ενθουσιασμένοι και εστιασμένοι. Αφού εξασκήσατε λίγο στο πρώτο μέρος, μπορείτε να προχωρήσετε με ασφάλεια στις εργασίες του δεύτερου. Θα εκπλαγείτε ευχάριστα από εξαιρετικά γραφικά και ευχάριστη μουσική υψηλής ποιότητας. Εάν νωρίτερα ήταν απαραίτητο να υποβληθούν όλα τα μέσα στο κέλυφος για να προστατευθούν από τις σφαίρες, τότε στη συνέχεια οι προγραμματιστές προετοίμασαν πιο πρωτότυπα κόλπα, όπως οι φακοί που διαθλούν το φως, τα λέιζερ και άλλα χαρακτηριστικά.

Για να βιώσετε τα πάντα, βέβαια, χρειάζεται μόνο να κατεβάσετε και να δοκιμάσετε προσωπικά το παιχνίδι και μπορείτε να εξοικειωθείτε επιφανειακά με τα πλεονεκτήματα εξετάζοντας το Video Trailer για την Πύλη 2.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more