Σελιδοδείκτες

Επικύρωση εδώ

Εναλλακτικές ονομασίες: Moswar

On-line παιχνίδι Επικύρωση εδώ - ειρωνικό δημοφιλές παιχνίδι δωρεάν browser. Destiny Development Company κυκλοφόρησε το παιχνίδι το 2010, και από τότε, χάρη στην εξαιρετική του χιούμορ, Επικύρωση εδώ σε απευθείας σύνδεση έχει αποκτήσει μεγάλη δημοτικότητα. Επικύρωση εδώ μπορείτε να παίξετε με σχεδόν οποιοδήποτε υπολογιστή. Αφού οι απαιτήσεις συστήματος για το παιχνίδι είναι ελάχιστες. Η βασική προϋπόθεση είναι η παρουσία του browser σας. Εκτελέστε ένα απλό interface του παιχνιδιού, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ποντίκι και το πληκτρολόγιο. Μπείτε στο κυνικό κόσμο της Μόσχας θα σας βοηθήσει να Επικύρωση εδώ για να εγγραφείτε. Μπορείτε να εμφανίζονται ως νεοφερμένοι είναι ή να παίξουν το ρόλο των ιθαγενών Μοσχοβίτης. Αυτό είναι σύμφωνα με την επιθυμία σας. Εγγραφή Επικύρωση εδώ μια αρκετά απλή διαδικασία. Για να καταχωρήσετε ένα νέο χαρακτήρα, θα πρέπει να αποφασίσει ποιος θα θέλατε να είναι και να εισάγετε τα ακόλουθα δεδομένα:

1) Εισάγετε τον κωδικό επινοήθηκε

2) Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

3) Το αρχικό όνομα του χαρακτήρα σας

Με την εγγραφή, μπορείτε αμέσως Επικύρωση εδώ για να παίξουν και να απολαύσουν ενδιαφέρουσα ιστορία online παιχνίδια. Συμμετοχή στο παιχνίδι Επικύρωση εδώ έκανε να κάτοικοι του εικονικού πρωτεύουσα της Ρωσίας. Για να είμαστε δίκαιοι, πρέπει να πούμε ότι το παιχνίδι εμφανίζει τα τρέχοντα γεγονότα στη σημερινή Μόσχα, έτσι ώστε ό, τι συμβαίνει είναι πολύ κοντά στην πραγματικότητα. Σηκώστε το κεφάλι σας, ισιώστε τους ώμους και περήφανα βαδίζοντας κατά μήκος του δρόμου! Θυμηθείτε ότι όποιος κι αν είναι, η πιθανότητα επιτυχίας κανείς δεν μπορεί να πάρει μακριά!

Αν αποφασίσετε να γίνετε ένας ντόπιος Μοσχοβίτης, για να αποδείξει ότι αυτή η πόλη δεν είναι "καουτσούκ" και δεν μπορεί να ληφθεί με ανοιχτές αγκάλες κάθε έρχονται σε μεγάλους αριθμούς εδώ. Αλλά αν είστε περίεργοι να αντιμετωπίσετε τις δυσκολίες της ζωής στην πόλη για μια απλή επαρχιακή, και θα έρθει στην Μόσχα επισκέπτη, τότε θα πρέπει να περάσουν. Αποδείξτε ότι κατακτήσει τη μεγάλη πόλη για να σας με το ζόρι! Μετά Μόσχα - για όλους!

On-line παιχνίδι Angry Επιτρέπονται ετοιμάσει μια συναρπαστική περιπέτεια. Αν θέλετε να επιβιώσουν σε αυτόν τον σκληρό και όμορφη πόλη, την ίδια στιγμή, να είστε βέβαιος να καθίσουν γύρω απλά δεν έχουν.

Το παιχνίδι είναι καλά ανεπτυγμένο σύστημα quest. Παίξτε το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση Επικύρωση εδώ, θα πρέπει να εκτελεί μια ποικιλία εργασιών. Και μπορείτε επίσης να πάρετε μέρος στις μάχες. Μετά από όλα, το σύστημα PvP δεν είναι στην τελευταία θέση. Brave θα ασκήσει έφεση μάχες "τοίχο-τοίχο". Για να συμμετέχετε σε πολέμους φατριών, παρακαλώ να το θάρρος και την αντοχή. Θέλετε να ζήσετε την αδρεναλίνη; Υπάρχει μια ευκαιρία για να ληστέψει την Korowai, ή ακόμη και μια τράπεζα. Δημιουργία συμμορία σας μαζί και να οργανώσει τις επιθέσεις. Έτσι, θα είναι πιο πιθανό να πετύχει.

Μια άλλη online παιχνίδι Επικύρωση εδώ δόθηκε η δυνατότητα να περιπολούν τους δρόμους για να δωροδοκήσουν την αστυνομία για να σκάψουν γραμμή του μετρό, να πάω στη δουλειά, να συμμετάσχουν σε ψώνια σας, πηγαίνετε στο γυμναστήριο για να βελτιώσουν το σώμα σας, κοιτάξτε στο "The Hunting Club", το οποίο συγκεντρώνει τις πιο μανιώδης απατεώνες, και πολλά άλλα. Επαγγέλματα όπως μπορείτε να δείτε και μόνοι σας, πολλά! Ωστόσο, για να πετύχει πραγματικά, θα πρέπει να ενδιαφέρονται για την συσσώρευση του κεφαλαίου. Όταν το κάνετε χωρίς τα χρήματά μας σε μια στιγμή! Το παιχνίδι προσφέρει τις ακόλουθες πηγές:

Μέλι

Αστέρια

Κρύσταλλα

Gold.

Γρανάζια, κρύσταλλα και χρυσό, μπορεί να εξαχθεί κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και στη συνέχεια να περάσουν σε διάφορα μπόνους και τα πράγματα αγοράς. Το μέλι είναι μια καθολική νόμισμα. Με αυτό, οποιαδήποτε αγαθά που αγοράζονται, χάρη σε αυτόν, δεν θα πρέπει να αρνηθεί σε οποιαδήποτε υπηρεσία. Αλλά για να πάρει το μέλι, μπορούν να επενδύουν μόνο πραγματικό. Αγοράστε το μέλι έχουν την ευκαιρία σε κάθε επίπεδο, ακόμη νωρίς στο παιχνίδι. Σε αυτή την περίπτωση, να παίξετε το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση Επικύρωση εδώ θα είναι πολύ πιο εύκολο.

Επικύρωση εδώ online παιχνίδι αποτελείται από 14 επίπεδα. Για να μετακινηθείτε σε κάθε νέο επίπεδο, πρέπει να έχουν λάβει ένα ορισμένο ποσό της εμπειρίας. Vymerivaetsya Calligonum σε μονάδες. Δεδομένου ότι το ύψος του επιπλέον ευκαιρίες που ανοίγονται. Το παιχνίδι είναι όλα συνδέονται μεταξύ τους. Για παράδειγμα, θα πρέπει να εξετάσουμε σε βασικό δίσκο. Πρέπει να έχετε ένα φορητό υπολογιστή, και μπορείτε να το αγοράσετε μόνο το σπίτι. Σπίτι, με τη σειρά του, καθίσταται διαθέσιμη στο τρίτο επίπεδο. Με την ευκαιρία, που έχουν τα σπίτια τους, μπορείτε να πάρετε μια ένοικος και να λάβουν επιπλέον χρήματα. Όσο για το έργο, από το 2ο επίπεδο, μπορείτε να πάρετε μόνο σε ένα εστιατόριο, ή, ακόμα χειρότερα, να καθαρίσει τουαλέτες για μια δεκάρα. Και με αυξημένα επίπεδα μια ευκαιρία για να πάρετε μια καλύτερη δουλειά. 5ο επίπεδο θα δώσει πρόσβαση στο ορυχείο, που τηρεί τα αποθεματικά των κρυστάλλων. Στο 6ο επίπεδο, μπορείτε ήδη να πάει κάτω από τη σήραγγα για να παρακολουθείτε χαρακτήρων που ονομάζονται "Krysomahi για φόνο που παίρνουν 700 ασημένια νομίσματα. Πηγαίνοντας για το παιχνίδι, ακολουθήστε τη βελτίωση των χαρακτηριστικών του (δύναμη, υγεία, χάρισμα, επιδεξιότητα, φροντίδα). Άντληση χαρακτήρα, ίσως ακόμη και να γίνει ένα σημαντικό. Και είναι ορισμένα πλεονεκτήματα.

Από Επικύρωση εδώ online παιχνίδι έχει σχεδιαστεί για να ξεκουραστούν όλοι το ίδιο, το interface του είναι αρκετά απλή. Δεν θα έχετε προβλήματα με τη διαχείριση και τη διαθεσιμότητα περισσότερων πληροφοριών αναφοράς. Αυτό το υπέροχο online παιχνίδι σίγουρα θα προσελκύσει τη φρεσκάδα των ιδεών του. Χιούμορ εγγενής σε αυτό το παιχνίδι δεν θα σας αφήσει αδιάφορους. Ελάτε να ελέγξετε και να βεβαιωθείτε ότι είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να φωτίζει μέχρι τον ελεύθερο! Ποιο είναι το γούστο σας, να κερδίσει ή να υπερασπιστεί τη Μόσχα; Γρήγορα εντοπίζει και πεισματικά υπερασπίστηκε τη θέση του. Ας τύχη χαμογελά σε σας, ποια πλευρά θα είστε!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more