Σελιδοδείκτες

Πλήρης Pi

Εναλλακτικές ονομασίες: Πλήρης P

Πλήρες Pi online - είναι ένα πρόγραμμα περιήγησης σε απευθείας σύνδεση παιχνίδι περιπέτειας που δημιουργήθηκε στο ύφος ειρωνικό κόμικ, μετα-αποκαλυπτικό θρίλερ με μεγάλη ποικιλία με χιούμορ που μεταλλάξεις, ζόμπι και τέρατα.

Οικόπεδο είναι η εξής: μια παγκόσμια καταστροφή μετά από μια έκρηξη Hadron Collider ανάγκασε τους επιζώντες αγωνίζονται για τη ζωή τους σε μια ατμόσφαιρα της Ημέρας της Κρίσεως. Κατά σύμπτωση, ο ένοχος για το τι συνέβη είναι ο χαρακτήρας σας, που τώρα ταξιδεύει τον κόσμο που αλλάζει, ξετυλίγοντας το κουβάρι του παζλ του οικοπέδου και την καταστροφή ανατριχιαστικό μεταλλαγμένα πλάσματα. Έχοντας επιζήσει Full Pi, θα πρέπει να σώσει όλη την ανθρωπότητα.

Απαιτήσεις συστήματος είναι αμελητέα, όπως αυτού του browser παιχνιδιού. Μπορεί να παιχτεί από οποιονδήποτε υπολογιστή με πρόσβαση στο Διαδίκτυο, δεν απαιτεί προ-εγκατάσταση. Για να παίξετε το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση Full Pi, θα πρέπει να έχετε ένα δωρεάν πλήρες Εγγραφή Pi.

Συμμετοχή στο παιχνίδι Full Pi πηγαίνει όπως αυτό: σε απευθείας σύνδεση παιχνίδια, κάντε κλικ στο "Play", στη συνέχεια, πληκτρολογήστε το Όνομα Χρήστη σας (το όνομά σας σε αυτό το παιχνίδι), επιλέξτε το φύλο σας και το είδος του χαρακτήρα.

Στη συνέχεια θα πρέπει να δημιουργηθούν, ή αργότερα, δεν μπορεί να συνδεθεί με τα ίδια στοιχεία σύνδεσης. Κάντε κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», εισάγετε το e-mail και τον κωδικό πρόσβασης. Σε αυτό το Pi Πλήρης ολοκληρωθεί η εγγραφή. Τώρα μπορείτε να παίξετε το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση Full Pi.

Το παιχνίδι σας δίνει μια επιλογή από τρεις τύπους των αρσενικών χαρακτήρων και τρεις γυναίκες, οι οποίες διαφέρουν ως προς τα χαρακτηριστικά τους.

  • Ισχύς - μυώδης πλεονέκτημα και Amazon
  • Stunt Bestia και χρησιμοποιείται στον αγώνα ξεγελάσουν
  • Έχουμε διανοούμενος και έξυπνο γνώσης για να αυξήσει την προστασία

Χτισμένο το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση Full Pi, κυρίως για την εκτέλεση των καθηκόντων και μάχες επιδίωξη εναντίον τέρατα υπολογιστή ή άλλους παίκτες. Να κάνει τη δουλειά, θα λάβετε μια ανταμοιβή όπλα και χρήσιμα πράγματα. Οι εργασίες πραγματοποιούνται σε αυστηρή ακολουθία.

Μάχες στο παιχνίδι λαμβάνουν χώρα σε στάδια, κάθε στροφή είναι χρονικά περιορισμένη. Εάν δεν έχετε το χρόνο να κάνει μια κίνηση, θα πρέπει να τοποθετούνται σε τυχαία προσβολή και εγκεφαλικό επεισόδιο πηγαίνει στον αντίπαλο.

Αυτό το online παιχνίδι Πλήρης P έχει δύο τύπους περιοχές: την καταπολέμηση και την ειρήνη. Στη μάχη θα περπατήσετε θέσεις για τις αναθέσεις, που είναι γεμάτη από ζόμπι και μεταλλάξεις, η καταστροφή τους θα αυξήσει το επίπεδό σας και να ανανεώσετε το οπλοστάσιο των όπλων και των προμηθειών. Επίσης εκεί μπορείτε να βρείτε πολύτιμα πράγματα που μπορούν στη συνέχεια να χρησιμοποιηθούν ή να πωληθούν για την κατασκευή όπλων.

Σε θέσεις εν καιρώ ειρήνης οι αγώνες που πραγματοποιήθηκε, θα επανέλθω για να αγοράσουν τα απαραίτητα πράγματα στις μάχες ή να πουλήσει κάτι που δεν χρειάζεται να αγοράσετε οδηγίες για την κατασκευή νέων πραγμάτων και να αποκτήσετε νέες θέσεις εργασίας.

Πλήρες Pi online παιχνίδι διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία στην επιλογή των όπλων, είναι μέρος της μια σειρά από ρούχα για κάθε χαρακτήρα. Όπλα για να αγοραστούν, μπορείτε να σκοτωθείς για ένα τέρας, ή να κάνετε μόνοι σας σύμφωνα με τις οδηγίες. Όσον αφορά την προστασία, ορισμένες πανοπλία προστατεύει από ορισμένα είδη ζημιών:

  • Φυσική
  • Πυροσβεστική
  • Βαλλιστικών

Επίσης, για τη νίκη επί του εχθρού, θα είναι διαθέσιμα:

  • "Ukrashaki" , τα οποία ενισχύουν την ικανότητα του χαρακτήρα?
  • Raskhodka Συμπληρωματικές όπλα και πανοπλίες (επιθετικός, διεγερτικά, χειροβομβίδες, βόμβες)
  • Fitch ικανότητες (υπερφυσικές χαρακτήρας εμφανίζεται μετά το ατύχημα), για να σας βοηθήσει να παίξετε στο Full Pi. Μπορούν να προκαλέσουν ζημιά στον εχθρό, καθώς και να θεραπεύσει τον ιδιοκτήτη

Για να βοηθήσει τον χαρακτήρα, μπορείτε να επιλέξετε μία από τις τρεις δορυφόρους κατοικίδια ζώα: Raven - πιο κατάλληλη για την προστασία χαρακτήρες Vargan - για τους χαρακτήρες ισχύος Kisssa - για επιδέξιος. Σε ανώτερα επίπεδα μπορεί να είναι σε πλήρη Pee παιχνίδι εξημέρωσε νέοι δορυφόροι, αν υπάρχουν οι αναγκαίοι πόροι. Όλα τα κατοικίδια ζώα με κάθε επίπεδο την αύξηση των δυνατοτήτων του, αυξάνοντας τις πιθανότητες του χαρακτήρα και τον βοηθά στη μάχη.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more