Σελιδοδείκτες

Μεσημέρι 21ου αιώνα

Εναλλακτικές ονομασίες: Μεσημέρι 21ου αιώνα

Space απευθείας σύνδεση Μεσημέρι παιχνιδιού του 21ου αιώνα σας προσκαλεί να δημιουργήσουν και να αναπτύξουν τη δική τους αποικία σε έναν από τους πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος, καθώς και να δοκιμάσετε το χέρι τους για την κατάκτηση των νέων εδαφών για την εξαγωγή των μοναδικών πόρων. Στο online μεσημέρι του 21ου αιώνα, θα χτίσουν τις βάσεις, την ανάπτυξη των υποδομών, αναζήτηση σημαντική για την ανάπτυξη των πόρων σας και όλα αυτά στο πλαίσιο των κοσμικών αστικών τοπίων.

Μεσημέρι παιχνίδι του 21ου αιώνα απευθείας σύνδεση δημιουργείται στον κινητήρα, Flash, οπότε η διαμόρφωση του υπολογιστή σας παρουσίασαν ορισμένες απαιτήσεις συστήματος. Έτσι, για να παίξετε το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση Μεσημέρι 21ου αιώνα απαιτεί ένα PC

• λειτουργικό σύστημα Windows 98/2000/XP ή Vistax32/Seven,

• Επεξεργαστής Pentium 3 800 MHz και πάνω,

• 256 MB μνήμης RAM,

• 64 MB κάρτα γραφικών ή μεγαλύτερη,

• μια σταθερή σύνδεση στο internet.

• Adobe Flash player-.

Όσο για προγράμματα περιήγησης, Μεσημέρι 21ου αιώνα online παιχνίδι, το οποίο υποστηρίζεται από όλους τους browsers.

Συμμετοχή στο Μεσημέρι παιχνίδι του 21ου αιώνα αρχίζει με τη φράση "εισάγετε την Ακαδημία", κάντε κλικ πάνω του και προτού να έρθει να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας πεδίο. Εισάγετε

• ψευδώνυμο - το ψευδώνυμο

• την αντιμετώπιση των σημερινών γραμματοκιβώτιο

• Κωδικός

• κώδικα για επαλήθευση.

Για να ελέγξετε Μεσημέρι 21ου αιώνα έχει ολοκληρωθεί, η συμφωνία χρήστη και να αποδεχθεί το σύνδεσμο για να ενεργοποιήσετε το λογαριασμό σας, είναι το έγγραφο που έρχεται με την καθορισμένη email.

Έτσι, το μεσημέρι του 21ου αιώνα online εγγραφή επιβεβαίωσε και τον κεραυνό του διαγαλαξιακό πόλεμο θα μπει σε αυτό το συναρπαστικό κοσμική πραγματικότητα. Μπορείτε να ξεκινήσετε να παίζετε Μεσημέρι 21ου αιώνα τον πλανήτη Orion, θα είναι η προσωπική σας θέση. Χαρακτήρες εδώ είναι στάνταρ, αλλά μπορείτε να επιλέξετε μία από τις τρεις παρατάξεις:

• αποικιοκράτες

• εμπόρων

• πειρατές.

Το διαστημικό σκάφος αποδίδεται επίσης με το πρότυπο μπορείτε να διαβάσετε ακριβώς τις παραμέτρους του.

Έτσι, στο εγγύς μέλλον ή θα κερδίσει και τη διερεύνηση νέων έδαφος, ή να κατέχουν τις οικονομίες ή να ταξιδέψουν στο διάστημα πειρατής με κακές προθέσεις. Λοιπόν, μέχρι στιγμής, το έργο προτεραιότητας θα πρέπει να εξοπλίσει το δικό σας αποικία, ώστε να "καλύψει έως και το πίσω μέρος."

Η κύρια πηγή στο γαλαξία - είναι η ενέργεια. Μπορείτε να το πάρετε από τον σταθμό ηλεκτροπαραγωγής, η οποία θα πρέπει να οικοδομήσουμε. Στη φυλακή μπορείτε επίσης να την κατασκευή των εργοστασίων, η οποία θα συγκεντρώσει ενότητες για διαστημόπλοια. Κύριο καθήκον σας σε αυτό το στάδιο - να δημιουργήσουν το δικό σας στόλο, ο μόνος τρόπος που μπορεί να κινηθεί με ασφάλεια γύρω από το γαλαξία, αλλά στην περίπτωση της επίθεσης για να δώσει μια επαρκή απάντηση.

Εξίσου σημαντικό πόρο - υδρογόνου, τα οποία πετούν διαστημόπλοια. Απόσπασμα είναι εξίσου σημαντική με την ενέργεια.

Εκτός από αυτά, υπάρχουν και για τους πλανήτες πόρους, όπως ο χαλκός, πυρίτιο και χρυσό. Οποιοσδήποτε από αυτούς τους πόρους για να παράγουν νανο-ρομπότ θα είναι πιστοί βοηθοί σας σε όλα τα έργα.

Κατά το μεσημέρι του 21ου αιώνα να διαδραματίσει έναν ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα, επειδή μπορεί να ανανεωθεί ο στόλος της, όχι μόνο για την κατασκευή εργοστασίου για την παραγωγή των διαστημοπλοίων. Για παράδειγμα, μπορείτε να επιτεθούν στα πλοία, στερώντας τους, λαμβάνοντας επί του πλοίου. Και γι 'αυτό δεν χρειάζεται κατ' ανάγκη ένα διαστημόπλοιο και ένα σωρό chic εμπειρία. Εδώ σημαντικό και τακτική και το κεφάλι, φυσικά. Επίσης στο στόλο της μπορεί να προσθέσει παρασύρονται πλοία, να τα πάρετε στη ρυμούλκηση και να πάει στην αποικία, υπάρχει νανο-ρομπότ θα έχουν καραμέλα.

Μεγαλύτερη απειλή, ειδικά για ένα κλάσμα των traders να είναι αλλοδαποί οι οποίοι καλούνται Trinnitami. Αυτό αλλοδαπός πειρατές, ο στόχος τους - τροχόσπιτα πόρους. Παρατηρήστε τους έρχονται σχεδόν αδύνατο, έτσι η έμφαση στην άμυνα εναντίον τους - είναι η ταχύτητα απόκρισης. Καλά και μάζα - το μεγαλύτερο στόλο σας, τόσο πιο εύκολο να παίξει το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση Μεσημέρι 21ου αιώνα για όλους τους κλάδους της ανάπτυξης.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more