Σελιδοδείκτες

Το Voyage on-line

Εναλλακτικές ονομασίες: Κατακτητές

Online παιχνίδι Conqueror είναι ένα από εκείνα τα παιχνίδια ρόλων, το οποίο κατά την πρώτη γνωριμία με τους ενθαρρύνει την έναρξη του παιχνιδιού. Ίσως να ενθαρρύνει ένα σύνθημα - "ήρθε, είδε και κατέκτησε», και ίσως η ατμόσφαιρα του παιχνιδιού, σε βασικούς ανατολικών παραδόσεων, και θεαματικά γραφικά που παρέχονται σε απευθείας σύνδεση Voyage παιχνίδι της δημοτικότητας και της πίστης σε ένα κοινό εκατομμυρίων ανθρώπων. Σχετικά πρόσφατα εντάχθηκαν κατακτητές παίζουν και χρήστες του διαδικτύου - εμφανίστηκε ποιοτική εκρωσίσει έκδοση του παιχνιδιού.

Στενότερη γνωριμία με τους κατακτητές, ξεκινάμε με τις απαιτήσεις του συστήματος των προγραμματιστών. Με την ευκαιρία, θα πρέπει να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε το πρόγραμμα-πελάτη του παιχνιδιού. Και ως εκ τούτου, θα παρουσιάσουμε μια λίστα των "ευχές" για τη διαμόρφωση του υπολογιστή σας:

• Επεξεργαστής - Intel Pentium 1 GHz

• RAM - 128 MB,

• Κάρτα γραφικών - 16 MB

• ελεύθερο χώρο στο σκληρό σας δίσκο - 1. 5 GB

• Διαθεσιμότητα των ευρυζωνικών συνδέσεων στο Διαδίκτυο σε 64 kbit / s.

Εγγραφή Online παιχνίδι κατακτητής πραγματοποιείται στην επίσημη ιστοσελίδα της. Θα χρειαστείτε ένα ψευδώνυμο, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τον κωδικό πρόσβασης, τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα και τον κωδικό για να ελέγξετε »στο κάτω." Αυτός είναι ο Κατακτητής σας στο Online Registration. Καλά πάμε μπροστά.

Μόλις η εγγραφή σας έχει επιβεβαιωθεί Conqueror Online, ακολουθήστε την επιλογή χαρακτήρα βήμα. Ταξίδι του online παιχνίδι στο οποίο υπάρχουν έξι κατηγορίες χαρακτήρων:

• Μοναχοί

• Ninja

• Τοξότες

• ξιφομάχους

• Γουόριορς

• Ιερείς (φωτιά και νερό)

Class Monks - είναι ίσως το πιο ανθρώπινο ταξικό χαρακτήρα, που ασχολούνται με την αυτογνωσία και την ανάπτυξη του εσωτερικού πνευματικού κόσμου. Τα αμυντικά τους και τα όπλα - ιερά σφαιρίδια, τα οποία θα πρέπει να χρεώνονται.

Class καταστροφείς Ninja - επιτήδειος και ατρόμητος πολεμιστών, επίθεσή τους με αστραπιαία ταχύτητα και την ικανότητα για την καταπολέμηση ταυτόχρονα δύο όπλα τους δίνει ένα μεγάλο πλεονέκτημα.

Archer class για εκείνους που χρησιμοποιούνται για την καταπολέμηση του κυμαινόταν, περιμένουμε και το κυνήγι.

Class ξιφομάχους, αντίθετα - για τους γνώστες σώμα με σώμα, δεν είναι λιγότερο έμπειρος από το Ninja, επίσης, μπορεί να ελέγξει το όπλο με τα δύο χέρια.

Πολεμιστής τάξη - η κατηγορία των σωματικά έτοιμοι. Μόνο πολεμιστής φέρει τη βαριά πανοπλία και μπορεί να αντέξει το ισχυρότερο εχθρό σε μάχη σώμα με σώμα.

Ιερατική τάξη αντιπροσωπεύεται από δύο αντίθετες κλάδους

• Ιερείς Fire

• Νερό Ιερείς.

Κληρικοί του νερού - είναι η προστασία ειρηνική μάγοι που χρησιμοποιούν ξόρκια τους, αν και με καλή διαχείριση και συμβατικά όπλα.

Ιερείς φωτιά - μυστικιστική πλάσματα που χρησιμοποιούν τη δύναμη των μαγικών τους για καταστροφικές ενέργειες.

Έτσι, να εξοικειωθούν πιο κοντά με τις παραμέτρους των προτεινόμενων κατηγοριών μπορείτε να δημιουργήσετε χαρακτήρες και μοναδική και ανεπανάληπτη τους. Με την ευκαιρία, η εξατομίκευση ήρωας εδώ όλα είναι εντάξει, μπορείτε να αλλάξετε τις εξωτερικές παραμέτρους, χρησιμοποιώντας την αρχή της λεγόμενης προσαρμογής - αυτή η αρχή σε όλα ιδιόμορφη κινέζικα online παιχνίδια.

The Voyage online παιχνίδι είναι ενδιαφέρον για το περιβάλλον της - εδώ πέρα ​​από το συνηθισμένο μεταναστευτικών mobs μπορεί επίσης να πληρούν ένα από τα τέσσερα αφεντικά, τέρατα με μεγάλα γράμματα να το πω έτσι. Καλέστε τους καταστροφικό θηρίο, Snow Banshee, το Dragon τερατώματα. Κυνήγι αυτών των τεράτων είναι πάντα προτεραιότητα, όπως για αυτούς, μπορείτε να πάρετε ένα σημαντικό βραβείο μπόνους.

Όσον αφορά το σύστημα μάχης, το παιχνίδι κατακτητής Ζωντανά απλά υπό την έννοια ότι κανείς δεν θα πρέπει να ζητηθεί πριν από την επίθεση, δηλαδή, η αρχή της ελεύθερης PvP (μάχες μεταξύ των παικτών). Αλλά αν δεν είστε υποστηρικτής της με τέτοιο τρόπο του αγώνα, τότε απευθυνθείτε σε μονομαχία, και την καταπολέμηση ευγενικά. Εκτός ενιαίου αγώνα, το παιχνίδι είναι διαθέσιμο ταξικούς αγώνες κατακτητές, μάχες φατριών και συντεχνίες.

Σε όλα τα παραπάνω θα μπορείτε να παίξετε το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση Κατακτητή το επίπεδο 120, καλά, θα ακολουθήσουν τη διαδικασία της αναγέννησης. Προτείνει μια πιθανή αλλαγή της φυλής και τους εξωτερικούς, νέες δεξιότητες και πολλά άλλα. Με λίγα λόγια, το κίνητρο για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα για να παίξετε το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση The Voyage αρκετά καλή. Δείτε και μόνοι σας.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more