Σελιδοδείκτες

Point Blank

Εναλλακτικές ονομασίες: Point Blank

Σήμερα σας παρουσιάζουμε τη δημιουργία του έργου NCsoft, ο οποίος έγινε διάσημος στην πρώτη θέση αμφισβητείται σε απευθείας σύνδεση χτυπήσει Lineage 2. Αυτή η Point Blank online παιχνίδι στην ομάδα Schutter πρώτο πρόσωπο σε απευθείας σύνδεση. Το ίδιο το παιχνίδι θυμίζει μια ενδιαφέρουσα σύνθεση των δυναμικών χαρακτηριστικών των γυρισμάτων «Quake» και τακτικής συστατικό εγγενής στο Counter-Strike. Υπάρχουν λίγα που αποφασίζουν abmundirovanie και την κατάστασή σας. Το κύριο πράγμα είναι η δυνατότητα να πυροβολήσει όσο το δυνατόν ακριβέστερα, διότι μια ανάπαυλα μετά από ένα εικονικό θάνατο δοθεί μόνο 5 δευτερόλεπτα.

Για να παίξετε το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση Point Blank θα πρέπει να περάσει Point Blank εγγραφής. Αυτό απαιτεί αρκετά ένα κομμάτι, και συγκεκριμένα:

1. Πληκτρολογήστε το όνομά σας σε αυτό το παιχνίδι (login).

2. Πληκτρολογήστε το νέο κωδικό πρόσβασης.

3. Καθορίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας.

4. Καθορίστε γενικές πληροφορίες για τον εαυτό τους (φύλο, ηλικία, κλπ. )

5. Πηγαίνετε βεβαιωθείτε ότι είστε ένα πραγματικό πρόσωπο και όχι ένα bot.

6. Επιβεβαιώσετε τη συμφωνία σας με τους γενικούς κανόνες του παιχνιδιού.

Μετά την Point Blank έλεγχος έχει τελειώσει. Για να αρχίσετε να παίζετε Point Blank χρειάζεται να εγκαταστήσετε το παιχνίδι στον υπολογιστή σας. Για να το κάνετε αυτό:

1. Από την αρχική σελίδα Point Blank σε απευθείας σύνδεση πηγαίνετε στο "Κατεβάστε το παιχνίδι."

2. Μετά από αυτό, η εγκατάσταση θα ξεκινήσει το πρόγραμμα "Zapuskator" μετά την εκτόξευση, η οποία ξεκινά τη λήψη του προγράμματος εγκατάστασης.

3. Εκτελέστε το αρχείο εγκατάστασης, και σε απευθείας σύνδεση παιχνίδι Point Blank ξεκινά εγκατεστημένο στον υπολογιστή σας.

Εγκατάσταση και εγγραφή του παιχνιδιού Point Blank διεξάγεται εντελώς δωρεάν.

Developers προτείνω να βυθίσει στην ατμόσφαιρα των πολεμικών επιχειρήσεων σε διάφορες περιοχές, όπως εστιατόρια, μουσεία Chinatowns, εκκαθάρισης υπόγειες σήραγγες, όπου τα αυτοκίνητα τρένο θα γλιστρήσει παρελθόν σας. Έτσι παίζουν τα παιχνίδι online Point Blank οπαδούς κουραστεί από ενδιαφέρουσες τοποθεσίες σύντομα.

Στο παιχνίδι καλείστε να γίνει ένας μαχητής αντιμαχόμενες φατρίες. Ομάδες - και τα δύο κλασικά παιχνίδια αυτού του είδους. Είναι τρομοκράτες και καταδρομείς. Σε Point Blank παιχνίδι και θα σκοτώσει το αγαπημένο μας μέσα από άλλα παρόμοια παιχνίδια οπλοστάσιο των όπλων. Πιστόλια, σκληρούς δίσκους, κυνηγετικά όπλα, τουφέκια ελεύθερων σκοπευτών και χειροβομβίδες. Όλα αυτά και πολλά περισσότερα στη διάθεσή σας. Επίσης, μπορείτε να τροποποιήσετε την εμφάνιση των όπλων σας (για παράδειγμα - το χρυσό τουφέκι Καλάσνικοφ) και εξοπλισμός για πραγματικά χρήματα καθώς και τα σημεία που θα σημειωθούν στο παιχνίδι.

Παρά τις ομοιότητες με άλλα παρόμοια προγράμματα σε απευθείας σύνδεση Point Blank παιχνίδι εξακολουθεί να είναι ένα χαρακτηριστικό που είναι για τους οπαδούς των γυρισμάτων τυφώνα μετατρέπεται σε ένα τεράστιο συν. Απεβίωσε παίκτης αποκαταστάθηκε σχεδόν αμέσως στη βάση της ομάδας του και συνεχίζει να αγωνίζεται. Αυτό κάνει το παιχνίδι πιο δυναμική και δεν σου δίνει βαρεθεί την οθόνη του υπολογιστή, μοιάζοντας με τους φίλους και τους εχθρούς σου προσπαθούν να δελεάσουν μονότονα φίλο - μια άλλη ενέδρα. Δεν υπάρχει χρόνος και δυνατότητα να βόσκουν τον εχθρό με ένα τουφέκι ελεύθερων σκοπευτών. Αυτό είναι ένα παιχνίδι για όσους αγαπούν και ξέρουν πώς να πυροβολούν γρήγορα.

Ακόμα κι αν είστε νέοι σε αυτά τα παιχνίδια, δεν θα είναι δύσκολο να προσαρμοστούν στην ατμόσφαιρα και τη διαχείριση του παιχνιδιού. Λόγω της δυναμικής του παιχνιδιού, μπορείτε αμέσως να συνηθίσουμε το ρυθμό και να αρχίσει να σκοτώσουν τους εχθρούς τους χωρίς ένα κομμάτι της προσοχής. Το interface του παιχνιδιού είναι, επίσης, δεν σας κάνει καιρό να συνηθίσω. Στη σελίδα της δομής του παιχνιδιού μπορείτε να βρείτε μια απογραφή κατάστημα, λίστα αναμονής των παικτών, μια τεράστια λίστα των φυλών και άλλες χρήσιμες πληροφορίες.

Ελπίζω ότι οι ανωτέρω πληροφορίες καθιστά σαφές ότι η Point Blank σε απευθείας σύνδεση παιχνίδι είναι μόνο για σας. Επομένως, μην σπαταλάτε το χρόνο σας. Ξεκινήστε να παίζετε Point Blank τώρα!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more