Σελιδοδείκτες

Pockie Άγιοι

Εναλλακτικές ονομασίες: Pockie Άγιοι

Pockie Αγίων online - μαζικά multiplayer είδος παιχνίδι ρόλων φαντασίας, εντοπίζονται σε μορφή 2D. Το αρχικό σχέδιο με NGames, σύμφωνα με την οποία μια πιθανή αισθάνονται ιερό. Ιστορία του παιχνιδιού αφηγείται την ιστορία για το πώς οι θεοί δημιουργήθηκαν κατά 12, τώρα ελέγχουν την έκτακτη κόσμο. Από το χάος του σύμπαντος φορά, γεννήθηκε περίπου το Θεό και τον Ιησού θεός του χάους Creel. Αλλά καθίσταται σαφές ότι δεν μπορεί να συνυπάρξει με την αιτιολογία, διότι δεν είναι απλά ταιριάζει τεράστια δύναμη τους. Αθεράπευτα κόσμος άρχισε να καταρρέει. Ο Ιησούς αποφάσισε να εξαπατήσουν για να απαλλαγούμε από έναν αντίπαλο. Μόλις podpoit Creel ιερό κρασί και άδραξε την ευκαιρία. Ο Ιησούς επιτέθηκε Creel έπραξε ότι ρίχτηκε στον κόσμο των θνητών. Αλλά αυτή η νίκη δεν έφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Στην κορυφή του βουνού Henan Creel τεράστιο δέντρο βλάστησε και γέμισε με χαοτικές δυνάμεις wracking ανθρώπους. Ο Ιησούς σύντομα ανακάλυψε ότι δεν είναι σε θέση να αντιμετωπίσει με τη διαχείριση του κόσμου και δημιούργησαν τις 12 θεούς, και ζήτησε ότι δεν είναι ένας εύκολος στόχος. Κάθε ένα από αυτά έπρεπε να αναλάβουν την ευθύνη για ένα μέρος του έτους. Έτσι, υπήρχαν ένας αστερισμός που ονομάζεται Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος, Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς, Κριός, Λέων, Τοξότης, Ταύρος, Παρθένος και Αιγόκερως. Ένα πρόσωπο που γεννήθηκαν κάτω από το σύμβολο ένα ή τον άλλο τρόπο, παίρνει ορισμένες εξουσίες και τις ευλογίες των θεών. Τι συνέβη ως αποτέλεσμα των γεγονότων, μπορείτε να μάθετε, ξεκινώντας Pockie Saints παίξει. Ανυπομονώ να καταπληκτικές περιπέτειες σε έναν κόσμο απίστευτη και ακατανόητη. Τι τύχη θα επιλέγατε για τον χαρακτήρα σας, που σίγουρα θα είναι σε θέση να επηρεάσουν το τι συμβαίνει γύρω και να μεγαλώνει μέχρι να φτάσει το επιθυμητό ύψος. Πεισματικά ακολουθήσουν το δικό τους τρόπο, έχετε ποτέ otvoyuete ευκαιρία να κυβερνήσουν τον κόσμο!

Παίξτε Pockie Saints μπορεί κανείς, όποιος ενδιαφέρεται για αυτό το προϊόν σε απευθείας σύνδεση. Απαιτήσεις του συστήματος είναι αρκετά μέτρια έως εξαιρετική gameplay έλαβε χώρα σε ένα μέσο παραμέτρους του υπολογιστή. Το μόνο που χρειάζεται για να κινηθεί προς το χώρο των παιχνιδιών - το Pockie Αγίων ρεκόρ. Θα πρέπει να συμπληρώσετε μια φόρμα γράφοντας τα εξής στοιχεία: τον αριθμό διαβατηρίου, τον κωδικό πρόσβασης Επανάληψη κωδικού πρόσβασης, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Λάβετε υπόψη ότι το γεγονός της δημιουργίας ενός λογαριασμού, αποδέχεστε τους όρους της συμφωνίας.

Στην αρχή του παιχνιδιού Pockie Άγιοι σας επιτρέπει να επιλέξετε την κατάλληλη κατηγορία. Ποια είναι η διαφορά μεταξύ πολεμιστής, μάγος και ο δολοφόνος; Ας ρίξουμε μια ματιά στα χαρακτηριστικά των υφιστάμενων κατηγοριών. Ισχυρό πολεμιστές σωματική διάπλαση τους επιτρέπει να χρησιμεύσει ως ένα προστατευτικό δύναμη. Είναι πάντα έτοιμοι να πάρετε τη γραμμή του πυρός για τον εαυτό τους στους συντρόφους αυτή τη στιγμή θα μπορούσε να επιτεθεί στον εχθρό. Υπάρχουν αυτά τολμηρή προσωπικότητα της ελίτ Αυτοκρατορίας. Δολοφόνος της θεωρείται ο πιο γρήγορος και πιο επικίνδυνο. Οι κινήσεις τους είναι τραγανή και κεραυνούς. Ακόμη και οι πιο τολμηροί εχθροί φοβούνται δολοφόνοι. Οι εκπρόσωποι αυτής της κατηγορίας έχουν σχεδιαστεί για να καταστρέψει όλα προδότες αυτοκρατορία. Magee διαθέτει ειδικές μαγικές δυνάμεις με τις οποίες μπορούν να καταστρέψουν τους εχθρούς και να θεραπεύσει τους συντρόφους. Στο πεδίο της μάχης, μια μεγάλη βοηθός. Κάθε μία από αυτές τις κατηγορίες έχει το δικό του δέντρο δεξιοτήτων του, στις οποίες αναπτύσσονται. Η επιλογή για μια κατηγορία που θα πρέπει να πηγαίνει σε μια προκαθορισμένη πορεία.

Εκτός από τις δεξιότητες των χαρακτήρων, υπάρχουν και άλλα χαρακτηριστικά που είναι κοινά για όλους. Αυτό, για παράδειγμα, τη δύναμη, τη σοφία, την επιδεξιότητα, την ικανότητα, την επιμονή, και άλλες παραμέτρους. Θα πρέπει να κοιτάξουμε για μια αύξηση του ρυθμού δεδομένων, αν θέλετε να είναι επιτυχής σε Pockie Άγιοι σε απευθείας σύνδεση. Από τη γέννηση και στο εξής θα πατρονάρει το Θεό κάτω από το ζώδιο που γεννήθηκες. Με την ευκαιρία, είναι να πούμε ότι με κάθε επίπεδο θα ανοίξει νέες ευκαιρίες, εκτός και αν έχουν εξοργίσει τον κηδεμόνα του. Έτσι, φθάνοντας το επίπεδο 10, θα είναι σε θέση να πάρει ένα μετάλλιο, με τη βοήθεια των πρόσθετων χαρακτηριστικών είναι αυξημένη. Ιδιοκτήτης μετάλλια κοντά στο να κερδίσει την εξουσία του Κυρίου του Θεού.

Τι άλλο είναι ωραίο το gameplay είναι το γεγονός ότι Pockie Άγιοι Θα παίξει στην εταιρεία των ζώων. Στην αρχή, θα έχετε ένα κατοικίδιο ζώο, και θα πρέπει να την φέρει με τις προτιμήσεις σας. Κατοικίδια ζώα - καλή βοηθοί σε όλες τις υποθέσεις σας. Με την ευκαιρία, μην ξεχάσετε να τους ενημερώσει και να παρακολουθούν το επίπεδο ανάπτυξής τους.

Μπορείτε να γίνετε ένας άγιος τώρα! Λοιπόν, τι το παιχνίδι εξακολουθεί να προσφέρει κάτι παρόμοιο; Μην χάσετε την ευκαιρία να διασκεδάσουν και να περάσουν χρόνο μαζί κορεσμένο με Pockie Αγίων! Απολαύστε το gameplay!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more