Σελιδοδείκτες

Οι παίκτες του Battlegrounds του γνωστού παίκτη

Εναλλακτικές ονομασίες:

Παιχνίδι Battlegrounds παιχνίδι Battlegrounds Battlefield.

Battlegrounds του Unknown Player, που κυκλοφόρησε το Μάρτιο του 2017, ξεπέρασε όλα τα αρχεία πωλήσεων. Σε μόλις τρεις μήνες, 7 εκατομμύρια άνθρωποι το αγόρασαν, φέρνοντας ένα σημαντικό κέρδος στην εταιρεία. Αναπτύχθηκε η κορεατική εταιρεία Bluehole για τέτοιες πλατφόρμες:

  • Windows
  • Xbox One
  • PlayStation 4

Το έργο γεννήθηκε χάρη στον Brendan Green, ο οποίος ήρθε με την κατεύθυνση του παιχνιδιού "Battle Royale". Όλα ξεκίνησαν όταν εργάστηκε σε άλλες εταιρείες για διαφορετικά έργα. Αφού είδε την επιτυχία των τεχνολογιών που εφαρμόζει, ο Brendan αποφάσισε ότι ήρθε η ώρα για σόλο παράσταση. Το παιχνίδι του είναι ένα shooter για πολλούς παίκτες, ένας ρεαλιστικός προσομοιωτής επιβίωσης, όπου όλοι παλεύουν με όλα τα διαθέσιμα μέσα.

Επιζεί με κάθε κόστος.

Το

Play PlayerΤο Battlegrounds του Unknow μέσα στο παιχνίδι μπορεί ταυτόχρονα να περιλαμβάνει χιλιάδες παίκτες που συμμετέχουν σε κατάσταση μονής ή ομάδας. Το σενάριο είναι απλή εκατοντάδες συμμετέχοντες που ρίχνονται σε ένα νησί της ερήμου σε διάφορα μέρη του. Η μοναδικότητα είναι ότι αποφασίζετε πότε πρέπει να φύγετε από το αεροπλάνο. Οι συμμετέχοντες δεν έχουν τίποτα που θα βοηθούσε στην εκπλήρωση της αποστολής, αλλά όλα αυτά είναι στο νησί και πρέπει απλά να βρεθούν.

Είναι εύκολο να πούμε

, αλλά δεν είναι τόσο εύκολο να ολοκληρωθεί η εργασία, επειδή μόνο ένας επιζών ή ομάδα μπορεί να γίνει νικητής σε περίπτωση ομαδικού παιχνιδιού. Παρεμπιπτόντως, η ανταμοιβή στην περίπτωση μιας σόλο απόδοσης είναι πολύ πιο γενναιόδωρη από ό, τι στην περίπτωση της ζεύγους έκδοσης. Πρέπει να βρείτε κιτ πρώτων βοηθειών, όπλα, μόνο πράγματα που μπορεί να είναι χρήσιμα. Όλοι οι παίκτες τους κυνηγούν και αξίζει να βρεθεί μια κρυφή μνήμη καθώς αρχίζει η πραγματική μάχη και εισέρχεται στο σφαγείο.

Αλλά αυτό δεν πρέπει να τρομάξει όσους θέλουν να κατεβάσουν τους Battlegrounds του PlayerUnknown. Αντίθετα, όλοι θα είναι σε θέση να δείξουν τι είναι ικανός σε συνθήκες διαρκούς σύγκρουσης. Εδώ όλα είναι σημαντικά, η ικανότητα να μεταμφιέζεται στο έδαφος, η δυνατότητα αλλαγής της θέσης και η σκοποβολή.

Πουλιά, εξοπλισμός και εξοπλισμός.

όπλα είναι επίσης πλήρεις, αλλά πρέπει ακόμα να το πάρετε. Αλλά στο μηχάνημα, μπορείτε να επισυνάψετε πολλά χρήσιμα κομμάτια από superpricel και αυξημένα καταστήματα στο σύστημα πυρόσβεσης. Η επιλογή ενός οπλοστασίου όπως αυτό:

  • Pistols
  • Αυτόματες μηχανές
  • Screws
  • Arbalety
  • Shotguns
  • Καραμπίνες
  • Πυροβόλα όπλα

Αλλά εκτός από τη δύναμη πυρός, υπάρχουν κρύα όπλα, και αν δεν υπάρχει, ακόμα και ένα τηγάνι και ένα πόκερ θα κάνουν.

Υποστήριξη για κράνη και γιλέκα διαφορετικής αντοχής παρέχονται επίσης. Άλλα ρούχα είναι επίσης πλήρως προσβάσιμα, έτσι ντύνονται με γούστο. Εάν δεν παίρνετε τίποτα από το δωρεάν μενού, κοιτάξτε στο κατάστημα και αγοράστε κάτι πιο κομψό εκεί με πραγματικά χρήματα.

Συνεχίζοντας στο Battlegrounds του παίκτη Unknow για να παίξετε, η σειρά θα έρθει να εξοικειωθεί με την επιλογή του οχήματος. Δεν υπάρχουν πολλά μοντέλα αυτοκινήτων, και τα χαρακτηριστικά δεν είναι πολύ διαφορετικά, και η χωρητικότητα είναι εντός 2-5 ατόμων. Με μια απότομη αντιστροφή, μπορούν να αναποδογυρίσουν, και επίσης πολύ έκπληκτος από την κίνηση κάτω από το νερό.

Μένει να μιλήσουμε για τη ζώνη στους Battlegrounds του PlayerUnknown. Μόλις προσγειωθείτε στο νησί, θα δείτε τον εαυτό σας σε ένα χάρτη με τρεις περιοχές. Το καθήκον σας είναι να παραμείνετε στη λευκή ζώνη, εξαλείφοντας τους αντιπάλους της. Ο κύκλος βαθμιαία στενεύει, έτσι ώστε ο βαθμός έντασης αυξάνεται, επειδή όλοι θέλουν το ίδιο πράγμα με εσένα. Γύρω από το άσπρο σημειωμένο μπλε έδαφος. Αυτή είναι μια ζώνη αλλοτρίωσης, όπου ο συμμετέχων κατά τη διάρκεια της παραμονής του σε αυτό περιοδικά λαμβάνει βλάβη, η οποία διεγείρει τη δράση. Η τρίτη ζώνη είναι κόκκινη, η λεγόμενη περιοχή κελύφους. Πλοηγηθείτε στην περιοχή όπως σας αρέσει, αλλά παραμείνετε ζωντανοί.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more