Σελιδοδείκτες

PLANEWARS

Εναλλακτικές ονομασίες: PLANEWARS

Σε απευθείας σύνδεση παιχνίδι PLANEWARS - τρισδιάστατο MMORPG παιχνίδι φυλλομετρητή. Ενδιαφέρονται κυρίως για το γεγονός ότι το εύρος των δυνατοτήτων και το πρόγραμμα κελύφους κοντά στο επίπεδο των προγραμμάτων των πελατών, η οποία είναι ο λόγος για PLANEWARS online παιχνίδι θεωρείται η νέα γενιά. Συμμετοχή στο παιχνίδι PLANEWARS κοινότυπο απλό: "ταχυδρομείο", "password" και PLANEWARS εγγραφή. Και ευπρόσδεκτη, είστε ένας από τους «επιστροφή» στην ανανεωμένη Γη. Απώτερο μέλλον, στην πραγματικότητα δημιουργούνται εκ νέου τον κόσμο, οι νέοι νόμοι της ύπαρξης και της επιβίωσης σε κάθε στροφή - σε αυτό το παιχνίδι σας βυθίζει πραγματικότητα PLANEWARS σε απευθείας σύνδεση.

Έτσι PLANEWARS ολοκληρώσει την εγγραφή και το λογισμικό διεπαφής μπροστά σας. Εξοικειωθούν με το παιχνίδι, φυσικά, αρχίζοντας με την επιλογή χαρακτήρα - πάτωμα (εδώ τα πάντα είναι σαφές) και το κλάσμα (Empire ή αναρχικοί). Πρώτα - πειθαρχημένη σφετεριστές δεύτερη - δωρεάν και ιδεολογικές περιηγητές επιδιώκουν να αναζωογονήσουν τον πλανήτη τους από τη διευθέτηση και ανάμειξη αγώνες. Με την ευκαιρία, PLANEWARS online παιχνίδι, το οποίο είναι ακόμα υπό ανάπτυξη και σύντομα υπόσχονται για τη θεραπεία της δημιουργίας νέων φυλών. Εν τω μεταξύ, αντλίας χαρακτήρα του, μπορείτε να συμμετάσχετε και τους πειρατές φατρία.

Ξεκίνησε παίζοντας το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση PLANEWARS, προκειμένου για τον χαρακτήρα σας εισέρχεται σε ένα διαστημικό σκάφος εξοπλισμένο με ένα πολυβόλο ανεπιτήδευτη. Στη συνέχεια, κατά τη διαδικασία της συσσώρευσης εμπειρία και χρήματα, μπορείτε να ενισχύσουν το διαστημόπλοιό σας μια ποικιλία των μονάδων και του εξοπλισμού, καθώς και να προσθέσετε δυνατότητες οπλισμού (10 για να επιλέξετε από τα όπλα).

Η έννοια των στόχων του παιχνιδιού είναι να κερδίσει τα τέρατα και τους εχθρούς, συσσωρεύοντας έτσι τα σημεία της στρατιωτικής δόξας και Quilpie (χρήματα). Μπορεί να κερδίσει με άλλους τρόπους, για παράδειγμα, την εξόρυξη πόρων ή καθαρισμού σεντίνες των πλοίων των αντιπάλων τους. Κατά τη διαδικασία της ισοπέδωσης χαρακτήρα σας, ο παίκτης έχει την ευκαιρία να παρατηρήσουν πώς θα εξελιχθούν τα γύρω κόσμους, μιγάδες και οικουμενική ποιες ευκαιρίες εξαιτίας αυτού.

Τι είδους του θρύλου μας προσφέρει PLANEWARS online παιχνίδι; Είναι - μιά φορά τη γη φτάσει σε τέτοιο επίπεδο εξέλιξης που οι άνθρωποι έχουν πάψει να υπάρχουν στο φυσικό επίπεδο, και φτάσει σε ένα νέο επίπεδο, δεν είναι φυσικά. Αυτό τους επέτρεψε να δημιουργήσουν επαφές με άλλα αισθανόμενα αγώνες και τα ταξίδια σε παράλληλους κόσμους, μέσω πυλών που είναι ειδικά ξαναχτίστηκε portobashnyah. Λίγο μετά την περιπλάνηση μέσα από τους κόσμους και κορυφώθηκε στον κόσμο οι άνθρωποι πραγματικά έπαψε να υπάρχει. Ωστόσο, μετά από έναν αιώνα, να ταξιδέψει τους άλλους κόσμους, θα ήθελε να επιστρέψει στον εγχώριο πλανήτη τους, αλλά δεν ήταν τόσο εύκολο ... Εγκαταλελειμμένα και λυπημένος gamer εμφανίζεται στον πλανήτη Γη. Σχεδόν κατέστρεψε τον πολιτισμό, και τρέχει το κλάσμα Cruel Imperials. Είναι σε αντίθεση με τους αναρχικούς της ελευθερίας.

Για τους λάτρεις του χώρου σε PLANEWARS RPG παιχνίδι θα είναι μια χαρά, γιατί σπάνια σε οποιοδήποτε browser-based παιχνίδι τόση προσοχή στο γραφικό περιβάλλον. Εξαιρετική μελέτη 3d μοντέλα σας επιτρέπει να βιώσουν πλήρως την πραγματικότητα της κατάστασης. Έτσι παίζουν PLANEWARS διπλά συναρπαστικό για όσους θέλουν να συμμετάσχουν στις στοές ψυχαγωγίας σε όλες τις απόψεις. Εδώ στο αγώνες και ψυχαγωγία βασικό επιτόκιο. Αντιμαχόμενες φατρίες μάχονται για τα πλοία τους μακριά από το έδαφος, στο στρατοσφαιρικό χώρο ή στο χώρο. Και όλα αυτά συνοδεύονται από τα κατάλληλα τοπίο.

Οι υποσχέσεις ομάδα ανάπτυξης που σύντομα να παίξει το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση PLANEWARS γίνει ακόμη πιο ενδιαφέρουσα. Θα αυξήσει τον αριθμό των όπλων (έως 50) και, όπως αναφέραμε, δημιούργησε δέκα εντελώς διαφορετικούς κόσμους, καθένας από τους οποίους ανήκει σε διαφορετική φυλή. Και όλα αυτά σε μια υψηλού επιπέδου 3d-modeling. Λοιπόν, ανυπομονώ για την πλήρη ολοκλήρωση του διαστημικού arcade.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more