Σελιδοδείκτες

Pirate Galaxy

Εναλλακτικές ονομασίες: Pirate Galaxy

Pirate Galaxy online - MMORPG είδος της φαντασίας, επικεντρώνεται στις μάχες PvP. Είναι ένα προϊόν της Διαίρεση Studios. Οι δημιουργοί έχουν κάνει σίγουρος ότι είστε σε θέση να επιλέξετε αν θέλετε να παίξετε χρησιμοποιώντας ένα πρόγραμμα περιήγησης ή να εγκαταστήσετε ένα client. Επιπλέον, το παιχνίδι δεν απαιτεί καμία οικονομική επένδυση. Απολαύστε τη διασκέδαση του παιχνιδιού, μπορείτε να εντελώς δωρεάν. Τα οφέλη του έργου περιλαμβάνουν ρεαλιστικά γραφικά 3-D, η δυναμική ανάπτυξη του οικοπέδου, την παρουσία πολλών, τόσο στρατιωτικές όσο και μη στρατιωτικών καθηκόντων, τη δυνατότητα να εξερευνήσουν τις μεγάλες εκτάσεις του γαλαξία, και να έχουν το δικό τους διαστημόπλοιο. Ο κύριος στόχος του κάθε παίκτη - να καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να αποβάλει αλαζονική εξωγήινους από τον πλανήτη το σπίτι τους. Γίνετε μέλος της διαδικτυακής κοινότητας και την αίσθηση τι αντιπροσωπεύει για τους ανθρώπους του μέλλοντος!

Συμμετοχή στο παιχνίδι Pirate Galaxy θα σας μεταφέρει για πολλά, πολλά χρόνια. Μπορείτε να βρείτε τον εαυτό σας σε μια εποχή που οι εξωγήινοι αποφασίσουν να αναλάβει τη Γη και να καταστρέψουν πρώην κατοίκους της. Ωστόσο, οι άνθρωποι επαναστάτησαν και έσπευσαν να υπερασπιστούν την πατρίδα τους. Αρχίζουν να παίζουν Pirate Galaxy, μπαίνετε σε έναν αιματηρό πόλεμο της καθολικής κλίμακας. Στο έδαφος των αγώνων της Γης μεταφέρονται στο χώρο και ακόμα και σε άλλους πλανήτες. Δεν υπάρχουν πιο ήρεμη χώρους πουθενά. Στερέωση επί του πλοίου μεταξύ των αστεριών, θα πρέπει να είναι συνεχώς σε επιφυλακή. Πράγματι, μέχρι να φτάσετε το ένα σημείο στο άλλο, θα πρέπει να συμμετάσχουν επανειλημμένα σε ανταλλαγή πυροβολισμών.

Πριν από την υπογραφή στην επίσημη ιστοσελίδα, βεβαιωθείτε ότι η διαμόρφωση του υπολογιστή σας αποτύχει. Για το παιχνίδι που προβάλλει τις ακόλουθες ελάχιστες απαιτήσεις συστήματος:

- Λειτουργικό σύστημα Windows 98SE, ME, 2000, XP?

- Pentium 4 επεξεργαστή 1Ghz?

- Βίντεο NVIDIA GeForce 2 Series, ATI Radeon 7500 ή Intel i810G?

- 256 MB RAM

- 100mb ελεύθερου χώρου στο σκληρό σας δίσκο.

Pirate Galaxy έκδοσης - συμπληρώνει ένα ειδικό έντυπο με τέτοια πεδία: όνομα χρήστη, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τον κωδικό πρόσβασης. Επιπλέον, είστε υποχρεωμένοι να αποδεχτείτε τη Συμφωνία Μέλους. Τώρα τίποτα για να γίνει ένα εμπόδιο στο δρόμο για να κάνουν νέους φίλους την ίδια στιγμή επικίνδυνο κόσμο! Καλώς ήρθατε και πάλι! Ίσως να είναι εδώ και σας περιμένουμε για να νικήσει τελικά τα εξωγήινα όντα.

Παιχνίδι Pirate Galaxy - είναι ο τόπος όπου συναντήθηκαν, όπως οι άνθρωποι φυλή, Μάντης, αρχαία και matanoidy. Και επειδή οι mantissas επέλεξαν επιθετική καρφί, άνθρωποι έριξαν όλες τους τις δυνάμεις για να κερδίσετε αυτά γίγαντες τριών μέτρων. Μάντης διαφέρουν σκληρότητα, αλλά οι άνθρωποι έχουν από καιρό γνωστό για την επιμονή τους. Γι 'αυτό δεν είναι ακόμα γνωστό ποιος θα κερδίσει. Ως αρχάριος θα ενώνουν τους ανθρώπους don αποτελούν μια ελίτ μονάδα και να αρχίσει να εκτελεί τα καθήκοντα των καθηκόντων σας. Η κύρια αποστολή - να εξαλείψουν το κακό έχει εξαπλωθεί σε ολόκληρο τον γαλαξία με τη μορφή των απροσδόκητων αλαζονική mantissas. Συνάντηση εχθροί θα σας παντού, όπου και αν κατευθύνεται. Κάποιος πρέπει μόνο να βγούμε από την αποβάθρα, όπως πριν απειλούνται. Προκειμένου να αντικατοπτρίζουν επαρκώς τις επιθέσεις των αντιπάλων, βεβαιωθείτε ότι το πλοίο ήταν σε καλή κατάσταση, και δεν υπήρχε έλλειψη όπλων.

Παίξτε το παιχνίδι Pirate Galaxy θα πρέπει προσεκτικά. Μην χάσετε σημαντικές στιγμές όπως οι εμπορικές σχέσεις, τη συλλογή, την εξόρυξη των μεταλλευμάτων από την τροχιά. Για την επιτυχή διαχείριση του πλοίου θα πρέπει να μάθουν να χρησιμοποιούν ένα όπλο, περιλαμβάνει ένα προστατευτικό πεδίο, εκτελέστε τις μπαταρίες Krionita χρησιμοποιούν επιταχυντές. Εκτελεί όλα αυτά τα βήματα, μπορείτε όχι μόνο να αναπτύξουν και να αποκτήσουν εμπειρία, αλλά και να γίνει πιο πλούσια μέρα με τη μέρα. Η ώρα που μπορείτε να αισθανθείτε Pirate Galaxy σε απευθείας σύνδεση είναι αρκετά σίγουροι και άνετα.

Παίξει πολύ πιο ενδιαφέρουσα Pirate Galaxy στο στολίσκο. Διότι με αυτόν τον τρόπο θα είστε σε θέση να συμμετέχουν σε πολέμους μεγάλης κλίμακας, μαζί με τους συμμάχους της να συλλάβει το σύνολο του πλανήτη. Συν μια άμυνα εναντίον του εχθρού μαζί είναι ευκολότερο. Μην αφήνετε αγνώστους γουρούνι πλανητικά συστήματα για να εξορύξουν το πιο πολύτιμο πόρο Krionita. Ας τους αφήσουμε να γνωρίζουν τι μπορούν να κάνουν οι άνθρωποι! Μειωμένη αλαζονεία τους και να τρέμει το χέρι σας! Μπορούμε μόνο να επιθυμείτε ότι θα ήταν σε θέση να πραγματοποιήσει όλα τα σχέδιά σας! Καλή τύχη!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more