Σελιδοδείκτες

Στύλοι της Αιωνιότητας

Εναλλακτικές ονομασίες:
Το

Pillars of Eternity είναι ένα άλλο καλό παιχνίδι RPG. Το παιχνίδι χρηματοδοτήθηκε από τους ίδιους τους παίκτες. Το απαραίτητο ποσό συγκεντρώθηκε σε λίγες μέρες. Το παιχνίδι έχει αρκετά καλά 3d γραφικά. Η μουσική επιλέγεται σύμφωνα με τις τοποθεσίες για να συμπληρώνει την ατμόσφαιρα και οι προγραμματιστές το έκαναν καλά. Στο παιχνίδι θα εξερευνήσετε τον μαγικό κόσμο αναπτύσσοντας τον χαρακτήρα σας και ολοκληρώνοντας διάφορες εργασίες.

Μετά την εκκίνηση, θα μεταφερθείτε στον επεξεργαστή χαρακτήρων. Εσείς επιλέγετε τη φυλή και την εμφάνισή σας, υπάρχουν πολλές επιλογές, αλλά όχι πάρα πολλές, επομένως δεν θα μείνετε σε αυτό το τμήμα για πολύ καιρό. Μετά από αυτό πρέπει να επιλέξετε άλλη τάξη.

Συνολικές τάξεις στο παιχνίδι 11

 1. Βάρβαρος
 2. Singer
 3. Cypher
 4. Druid
 5. Fighter
 6. Μοναχός
 7. Palladin
 8. Ιερέας
 9. Ranger
 10. Adventurer
 11. Wizard

Ανάλογα με το στυλ παιχνιδιού, μπορείτε να επιλέξετε μια μονάδα εμβέλειας ή αντίστροφα έναν πολεμιστή μάχης σώμα με σώμα. Αυτή είναι μια σημαντική παράμετρος, αλλά δεδομένου ότι πρέπει να ταξιδέψετε με μια ομάδα που συλλέγεται κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, αυτό δεν είναι τόσο σημαντικό. Στην ομάδα σας, σε κάθε περίπτωση, θα υπάρχουν πολλοί μαχητές που αλληλοσυμπληρώνονται.

Μόλις αρχίσετε να παίζετε το Pillars of Eternity, γίνεστε μάρτυρας σε ένα μυστηριώδες τελετουργικό κατά το οποίο ο ήρωάς σας αποκτά ορισμένες ικανότητες. Στη συνέχεια προσπαθείς να μάθεις όλες τις λεπτομέρειες του τι συνέβη και εδώ αρχίζει η κύρια ιστορία.

Εκτός από την κύρια ιστορία, μπορείτε να ολοκληρώσετε δευτερεύουσες αποστολές που μπορείτε να αποκτήσετε από τους χαρακτήρες που συναντάτε. Αυτές οι εργασίες μπορεί να είναι τόσο ασήμαντες και ασήμαντες, όσο και ενδιαφέρουσες αποστολές.

Το παιχνίδι μπορεί να εκτελεστεί γρήγορα, εστιάζοντας μόνο στην κύρια πλοκή, αλλά μπορείτε να αφιερώσετε πολύ χρόνο σε αυτό.

Το σύστημα μάχης στο παιχνίδι είναι turn-based, επομένως να είστε προετοιμασμένοι για το γεγονός ότι ορισμένες μάχες μπορεί να χρειαστούν πολύ χρόνο και ίσως χρειαστεί να τις περάσετε με αρκετές προσπάθειες, αλλάζοντας τακτική κάθε φορά.

Κατά τη διάρκεια της μάχης, μπορείτε να κάνετε παύση μεταβαίνοντας στη λειτουργία προγραμματισμού, όπου μπορείτε χωρίς βιασύνη να καθορίσετε τη σειρά ενεργειών για όλα τα μέλη της ομάδας σας.

Τα

Ξόρκια θα πρέπει να χρησιμοποιούνται με προσοχή, καθώς κάθε ξόρκι απαιτεί χαλάρωση μετά το cast.

Καθώς ανεβαίνετε επίπεδο, μπορείτε να μάθετε νέες δεξιότητες και να βελτιώσετε την αποτελεσματικότητα αυτών που έχετε ήδη μάθει.

Όλοι οι πολεμιστές στη μικρή σας ομάδα έχουν τη δική τους ιστορία και χαρακτήρα. Μπορούν να λάβουν μέρος σε διαλόγους ή να δώσουν συμβουλές για την ολοκλήρωση μιας εργασίας.

Αυξάνεται επίσης το επίπεδό τους, μην ξεχάσετε να επιλέξετε ποια χαρακτηριστικά θα αναπτύξετε και για αυτούς.

Εξοπλισμός και όπλα που μπορείτε να αποκτήσετε από ηττημένους εχθρούς ή να δημιουργήσετε μόνοι σας. Είναι καλύτερα να πουλήσετε όλα όσα δεν χρειάζεστε. Με τα έσοδα από χρυσό, είναι δυνατό να αγοράσετε πόρους για τη δημιουργία αντικειμένων ή όπλων, καθώς και να τους χρησιμοποιήσετε για να βελτιώσετε αυτά που ήδη έχετε.

Η δωρεάν λήψη

Pillars of Eternity στον υπολογιστή, δυστυχώς, δεν θα λειτουργήσει. Μπορείτε να αγοράσετε το παιχνίδι στην αγορά του Steam ή στον επίσημο ιστότοπο.

Εγκαταστήστε το παιχνίδι και ξεκινήστε να παίζετε τώρα. Εδώ είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια αυτού του είδους!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more