Σελιδοδείκτες

Fantazium

Εναλλακτικές ονομασίες: Fantazium

Fantazium σε απευθείας σύνδεση μπορεί να γίνει με το είδος του «φωτός και ανέμελη» παιχνίδια, όπως είναι εγγενώς. Κάθε ακόμη και οι πιο μανιώδεις λάτρεις της όλα τα είδη των online multiplayer παιχνίδια, αργά ή γρήγορα θέλετε να πάρετε ένα μικρό διάλειμμα και να ξεφύγουμε από τις ατελείωτες αναζητήσεις prokachek μόνιμο χαρακτήρα, και την ευθύνη για την clan. Συνδεδεμένοι Fantazium παιχνίδι καλύτερα από οτιδήποτε γι 'αυτό. Αλλά για να παίξετε το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση Fantazium να είστε όχι μόνο ανάμεσα σε δύο παρτίδες, πολλοί χρήστες είναι βέβαιο ότι θα έκκληση να παρατείνει όχι μόνο μια ημέρα ή δύο, και για πολλούς μήνες. Απλά ήθελα να πω ότι το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση Fantazium πολύ συγκεκριμένες και, ως εκ τούτου μπορεί να προκαλέσει εξαιρετικά αντίθετες κριτικές player.

Fantazium εγγραφή δεν είναι σημαντικά διαφορετική από τη διαδικασία σε άλλα διαδικτυακά παιχνίδια. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνουμε - είναι να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε το πρόγραμμα-πελάτη του παιχνιδιού. Μπορεί να βρεθεί άμεσα στην ιστοσελίδα, δεν χρειάζεται πολύ χώρο, γιατί αυτό το στάδιο πραγματοποιείται γρήγορα και χωρίς δυσκολία. Στη συνέχεια, είναι απαραίτητο ότι η εγγραφή ψηφίστηκε στην Fantazium το παιχνίδι online παιχνίδια. Εδώ, ως συνήθως, εισάγετε το όνομα χρήστη σας, τον κωδικό πρόσβασης και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Σε όλα αυτά εγγραφή Fantazium τελειώνει και μπορεί να προχωρήσει άμεσα στο παιχνίδι.

Από τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού, μπορείτε να καταλάβετε αμέσως γιατί το παιχνίδι είναι τέτοια χρήστες μικτές αναθεωρήσεις. Το πρώτο πράγμα που θέλω να πω - αυτό είναι ένα ασυνήθιστο παλέτα χρωμάτων. Είναι επειδή είναι πολύ δύσκολο για πολλούς ανθρώπους για να παίξετε το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση Fantazium και αμέσως πλήρη gameplay, μια για πάντα. Πράγματι, για να συνηθίσουμε σε αυτή την παλέτα χρωμάτων, θα πρέπει να έχετε κάποιο χρόνο, και μερικοί δεν μπορούν να το κάνουν καθόλου. Το πιο πιθανό, τα παιδιά απολαμβάνουν το παιχνίδι πολύ περισσότερο, αλλά όπως σε κάθε ενήλικο παιδί ζωές, η παλαιότερη γενιά των χρηστών δεν θα παραμείνει στο περιθώριο, πάρα πολύ. Αλλά αν εξακολουθούν να χρησιμοποιούνται για αυτό το συγκεκριμένο παιχνίδι, τότε πάμε για να παίξει σε Fantazium θα είναι εύκολη και ευχάριστη.

Σύμφωνα με το μύθο, ολόκληρη τη ζωή του στον υπέροχο κόσμο του ξύλου που προέρχονται από Tilia. Στη συνέχεια, ο κόσμος ήρθε πέντε μεγαλοπρεπή ψυχές που ήταν οι δημιουργοί του κόσμου και Fantazium. Οι ίδιοι στη συνέχεια εμφανίστηκε με τη μορφή των θαυμάσιων στοιχεία - νερό, γη, φωτιά, αέρας και το φως. Στη συνέχεια, ο κόσμος κλήθηκαν σε ανθρώπους, που ονειρευόταν ήταν ανέμελη, αγαπούσε. Αλλά ... παρά ταύτα, η ειρηνική ζωή εγκαταλείψουν σταδιακά τον κόσμο. Άνθρωποι Stavani θυμωμένος, βίαιο, σταμάτησε να ονειρεύεται και άρχισε να υφίσταται μεταλλάξεις - τόσο κακό στον κόσμο γεννήθηκε στο πρόσωπο των διαφόρων τέρατα.

Αλλά τα τέρατα που κατοικούν Fantazium, σε αντίθεση με συνήθεις Orcs από διάφορα online παιχνίδια. Όλοι τους είναι αρκετά πρωτότυπο και πολύ αστείο. Είναι για να αποτίσω φόρο τιμής σε προγραμματιστές - με τη φαντασία όλα μια χαρά. Για παράδειγμα, δεν είναι συνηθισμένος να βλέπει ένα ζωγραφισμένο crawling καβούρια, για του οποίου το κεφάλι το βαρέλι! Και αυτοί οι κάτοικοι σε αυτό το παιχνίδι είναι ακόμα ένα μεγάλο σύνολο, για το οποίο το παιχνίδι Fantazium γίνεται πιο διασκεδαστικό. Στην απεραντοσύνη του κόσμου, μπορεί επίσης να βρεθεί ζουν πόδια κλειδί, Puss in Boots, όλα τα είδη των πεταλούδων, Ιππότες και άλλα αστεία χαρακτήρες. Αρχικό ονόματα είναι επίσης NPC, όπως, για παράδειγμα, τιμωρώντας μηχανικός πάπια κακό ομπρέλα.

Fantazium online παιχνίδι με απλό και διαισθητικό σύστημα μάχης. Για την επίθεση του εχθρού, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε κλικ σε αυτό με το ποντίκι, και στη συνέχεια να εξετάσουμε την «σκληρή» μάχη. Στο παιχνίδι μπορείτε να παίξετε ένα μάγο, Mage ή τοξότης. Με την πρώτη ματιά, η επιλογή των ειδικοτήτων είναι πολύ μικρό, αλλά για ένα παιχνίδι Fantazium τους είναι αρκετό. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού μπορείτε να κάνετε φίλους και να παίξετε με έναν εταίρο στην ομάδα. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η φιλία μεταξύ του Λογαριασμού είναι ακριβώς, και όχι μεταξύ των χαρακτήρων του παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι δίνει και στις δύο μέλη της ομάδας αναμφισβήτητα πλεονεκτήματα - ακόμα και όταν ένας παίκτης έλειπε, αλλά και οι άλλες μάχες με τέρατα, εμπειρία συσσωρεύεται τόσο. Φυσικά, αν ο σύντροφός σας είναι το πράγμα που κάθεται στο λαιμό σας, μπορείτε να τερματίσετε την ένωση, αλλά μόνο μετά από βρεις άλλον σύντροφο.

Όσον αφορά τις αποστολές στο παιχνίδι, δεν ξεχωρίζουν ιδιαίτερα ποικιλόμορφη. Το παιχνίδι υποστηρίζει και τις εμπορικές σχέσεις - έχουν τη δυνατότητα να αγοράζουν, να πωλούν τα προϊόντα, μπορείτε επίσης να βελτιώσει τον εξοπλισμό σας.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more