Σελιδοδείκτες

Pro Evolution Soccer 2014

Εναλλακτικές ονομασίες: Pro Evolution Soccer 2014

Παιχνίδι Pro Evolution Soccer 2014 είναι ένα νέο παιχνίδι βίντεο που αναπτύχθηκε στο είδος των αθλητικών προσομοίωσης. Αυτό το παιχνίδι θεωρείται ένα νέο προσομοιωτή αθλήματα ποδόσφαιρο.

Παιχνίδι Pro Evolution Soccer 2014 pc θεωρείται η δέκατη έκδοση του παιχνιδιού, το οποίο είχε κυκλοφορήσει για PC.

Γραφικών για το PES 2014 pc έχει βελτιωθεί σημαντικά, και έχουν αλλάξει τις απαιτήσεις για προσωπικούς υπολογιστές. Για να παίξετε PES 2014 στις ρυθμίσεις του υπολογιστή σας δεν πρέπει να είναι μικρότερη από το ακόλουθο κείμενο:

1) Intel Core 2 Duo 1,8 GHz - Επεξεργαστής.

2) 1 GB - RAM.

3) 8 GB - HDD.

Πριν από το παιχνίδι προγραμματιστές καλούνται να παρακολουθήσουν το παιχνίδι Pro PES 2014 το βίντεο. Στο βίντεο δείχνει όλα τα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού και το παιχνίδι ιδιαιτερότητες.

Κατεβάστε το Pro Evolution Soccer 2014 Στη συνέχεια, μπορείτε να παραγγείλετε το παιχνίδι στην επίσημη ιστοσελίδα, καθώς και άλλους δικτυακούς τόπους τυχερών παιχνιδιών που παρέχουν αυτή τη δυνατότητα.

Παιχνίδι PES 2014 και μπορείτε να το κατεβάσετε μέσα από τα αρχεία εκκίνησης που ονομάζεται torrent. Αλλά γι 'αυτό θα χρειαστεί να κατεβάσετε ένα ειδικό αρχείο και να εγκαταστήσετε το πρόγραμμα στον υπολογιστή σας.

Σε ένα παιχνίδι ποδοσφαίρου PES 2014 θα παίζετε σε μια νέα μηχανή, η οποία θα σας παρέχει με πολλά νέα χαρακτηριστικά.

Σε αυτή την έκδοση του παιχνιδιού σας περιμένουν για μια πολύ πιο ρεαλιστική εικόνα και απόλυτη ευελιξία.

Στο παιχνίδι PES 2014 παίκτες άρχισαν να επικοινωνούν καλύτερα μεταξύ τους και να αναπτύξουν παραπλανητικές ελιγμούς έναντι των αντιπάλων.

Θα πρέπει να αναπτυχθούν για το παιχνίδι άδεια Asian Champions League, και θα πρέπει να περιλαμβάνονται στο PES 2014 ομάδα, η οποία δεν ήταν προηγουμένως σε αυτό το παιχνίδι.

Πριν από την έναρξη παιχνίδι στο PES 2014, θα πρέπει να είστε εξοικειωμένοι με τα βασικά στοιχεία του παιχνιδιού:

1) Η μοναδική φυσική μπάλα. Μεγαλύτερη έμφαση θα δοθεί στο παιχνίδι για να μετακινήσετε την μπάλα, την ταχύτητά του, ποιος είναι ο ιδιοκτήτης. Θα εμφανίζονται στο παιχνίδι ανθρωπομετρικές παίκτη, το ύψος της μπάλας - όλα θα εμφανίζονται στο παιχνίδι.

2) το σύστημα σταθεροποίησης και animation κινήσεις. Χάρη στην τελειότητα στην τέχνη των παικτών σας, θα πάρετε τη μέγιστη ελευθερία δράσης. Όλα θα επηρεάσει ο ένας τον άλλο και είναι πολύ σαφής, η μάχη μεταξύ των παικτών που εμφανίζονται.

3) συναισθήματα. Οι οπαδοί του ποδοσφαίρου θα επηρεάσει τη συναισθηματική κατάσταση της ομάδας του. Το ηθικό της ομάδας θα επηρεάσει τη συναισθηματική και σωματική κατάσταση της ομάδας ως σύνολο.

4) Ατομική στυλ. Αυτό το στυλ του παίκτη σας, για το οποίο μπορείτε να πάρετε ένα συγκεκριμένο αριθμό πόντων.

5) Ομαδικό παιχνίδι. Σε αυτή την έκδοση, θα δείτε μια νέα τακτική, τοποθετώντας τους παίκτες. Από ποια καθήκοντα θα βάλει παίκτες θα εξαρτηθεί από τη νίκη τους.

6) πυρήνα. Το παιχνίδι είναι σε αναμονή για να αποκτήσουν τις αντιδράσεις και τα συναισθήματα των παικτών, καθώς και ένα νέο σύστημα κυρώσεων. Οι προτιμώμενες μορφές λεπτομερώς παίκτες, ατομική και την μετακίνηση των παικτών στο γήπεδο.

Παιχνίδι PES 2014 θα σας εκπλήξει με τις δυνατότητες και τα χαρακτηριστικά του στον κόσμο του ποδοσφαίρου. Κάντε μια βουτιά στον κόσμο της απίστευτης άθλημα που για πολλά χρόνια υπήρξε στις καρδιές εκατομμυρίων ανθρώπων.

Ζήστε την πιο απίστευτο συναίσθημα της νίκης με ένα παιχνίδι ποδοσφαίρου PES 2014!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more