Σελιδοδείκτες

PES 2012

Εναλλακτικές ονομασίες: PES 2012

PES Game 2012 είναι ένα ευέλικτο παιχνίδι πολυ-πλατφόρμα που αναπτύχθηκε στο είδος των αθλητικών προσομοίωσης. Αυτό το παιχνίδι είναι η ένατη έκδοση μιας σειράς των ηλεκτρονικών παιχνιδιών Pro Evolution Soccer, συμπεριλαμβανομένων και ενδέκατη όλες τις πλατφόρμες.

Κατεβάστε το PES 2012, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις προτεινόμενες downloaders αρχείων online παιχνίδια, καθώς και άλλες ιστοσελίδες που παρέχουν την πρόσβαση αυτή. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι κατεβάσετε το Pro Evolution Soccer 2012, μπορείτε εντελώς δωρεάν, διότι αυτό το παιχνίδι ανήκει στην κατηγορία των δωρεάν παιχνίδια.

Πρόσφατα κυκλοφόρησε μια νέα έκδοση του παιχνιδιού - PES 2012 android. Τώρα τα κατοικίδια ζώα μπορούν να εγκαταστήσουν τα παιχνίδια του Android Pro Evolution Soccer στα κινητά τους.

Στο παιχνίδι στον υπολογιστή PES 2012 θα παίξει με ένα εντελώς νέο περιβάλλον. Έλεγχος για το πεδίο, μπορείτε να παράλληλα δύο παίκτες. Θα είναι σε θέση να κινηθούν οι παίκτες τους, ακόμη και όταν δεν έχουν την μπάλα. Με τη βοήθεια των ειδικών λειτουργιών μπορείτε να ανοίξετε άλλους παίκτες.

Πριν από το παιχνίδι στο Pro Evolution Soccer 2012, Ελέγξτε αν οι ρυθμίσεις του συστήματος του υπολογιστή σας απαιτούμενες προδιαγραφές

1) Core 2 Duo 2,0 GHz - Επεξεργαστής.

2) 2 GB - RAM.

3) 6 GB - HDD (σκληρό δίσκο).

Έλεγχος του παιχνιδιού PES 2012 είναι πολύ βελτιωμένη σε σχέση με προηγούμενες εκδόσεις του παιχνιδιού.

Γραφικά στο παιχνίδι PES 2012 δεν έχει αλλάξει πολύ. Ωστόσο, ορισμένοι δείκτες έχουν βελτιωθεί

1) πρόσωπα Ρεαλιστική παικτών.

2) Μια σαφής προσδιορισμός των παικτών.

3) Η βελτίωση του φωτισμού και σκιές παίκτες.

4) Αλλαγές στη φυσική της μπάλας.

5) Ενημέρωση του δικτύου στην πύλη.

Στο παιχνίδι στον υπολογιστή PES 2012 ομάδα θα ενεργούν μαζί ως μία μονάδα. Οι παίκτες της ομάδας θα πραγματοποιηθεί τόσο επαγγελματικά ότι οι ανταγωνιστές δεν θα καταλάβουν ελιγμούς και παραπάτημα κατόπιν άλλη ήττα.

Παιχνίδι Pro Evolution Soccer 2012 έχει τους ακόλουθους βασικούς δείκτες:

1) επίθεση. Θα πρέπει να προσπαθήσουμε να δράσουμε επιθετικά όσο το δυνατόν για να κάνουν το παιχνίδι ενδιαφέρον. Επίσης, θα ενισχύσει το ομαδικό πνεύμα και να κάνει τους αντιπάλους εκνευρισμού. Οι παίκτες θα δράσει λογικά, έτσι θα είναι πιο πιθανό να κρατήσει την μπάλα.

2) την άμυνα. Αντιμετωπίστε τις άμυνες του εχθρού σε αυτή την έκδοση θα είναι πολύ πιο δύσκολο. Υπερασπιστές στο πεδίο επιλέξει την καλύτερη θέση, και τους επιτρέπει να δουν καλύτερο αντίπαλο.

3) Διοίκηση. Με ένα ειδικό κουμπί, μπορείτε να μετακινήσετε το στοιχείο ελέγχου με το επιλεγμένο παίκτη. Οι παίκτες που δεν έχουν την μπάλα, μπορεί να πάρει μακριά τους αντιπάλους, δίνοντας την ομάδα του ένα πέρασμα.

4) Πάλη. Αψιμαχίες μεταξύ των παικτών γίνει πολύ πιο σοβαρή και εύλογη. Έτσι μπορείτε να ελέγχετε πλήρως όλες τις κινήσεις των παικτών του.

Στο παιχνίδι PES 2012 σας περιμένει πλήρη ιδιοκτησιακό καθεστώς, την υψηλότερη ποιότητα γραφικών, καθώς και δωρεάν στυλ του παιχνιδιού. Μπορείτε να επιλέξετε για τον εαυτό σας το στυλ του παιχνιδιού, να αλλάξετε την ταχύτητα της μπάλας.

Και τόσα άλλα περιμένει να σας ενδιαφέρει σε ένα συναρπαστικό αθλητικό παιχνίδι PES 2012!

Βουτιά στον κόσμο του εικονικού ποδοσφαίρου με PES 2012!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more