Σελιδοδείκτες

Κύριος

Εναλλακτικές ονομασίες: Οδηγώντας, Leading παιχνίδι, πόλεμος σε απευθείας σύνδεση

Leading Σε σύνδεση - δωρεάν browser-based multiplayer online παιχνίδι ρόλων που μας λέει για τους χρόνους του Μεγάλου Πατριωτικού Πολέμου. Κορυφαίες σε απευθείας σύνδεση παιχνίδι είναι ιδανικό για όποιον έχει κουραστεί από τις ατελείωτες κυριαρχίας της φαντασίας και επιστημονικής φαντασίας παιχνίδια και αγαπά την ιστορία, τις πατρίδες. Θα πρέπει να σημειωθεί, παρεμπιπτόντως, ότι το παιχνίδι γράφτηκε από κορυφαίους σε απευθείας σύνδεση προγραμματιστές της ΚΑΚ και ως εκ τούτου, μπορούν δικαίως να θεωρηθούν εγγενή.

Εγγραφή Κύρια παιχνίδι δεν παίρνει πολύ χρόνο και θα είναι σαφές σε όλους όσους θέλουν να συμμετάσχουν. Για να εγγραφείτε, θα πρέπει να εισάγετε:

· Όνομα Χαρακτήρα

· Ο κωδικός πρόσβασης για το παιχνίδι

· Διεύθυνση e-mail, το οποίο θα αποσταλεί επιστολή ενημερώνει ότι η καταχώρηση ολοκληρώθηκε Leading

Απαιτήσεις συστήματος για να ξεκινήσετε να παίζετε το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση Leading ελάχιστη, επειδή το παιχνίδι δεν έχει πελάτη και μπορεί να παίξει σε οποιοδήποτε υπολογιστή με σύνδεση στο Internet.

Στην αρχή του παιχνιδιού κάθε παίκτης έχει το δικαίωμα να επιλέξει μια πλευρά, κάτω από τις σημαίες του οποίου θα παλέψει

· Βέρμαχτ

· Κόκκινος Στρατός

Μόλις έχετε αποφασίσει με την πλευρά της, θα σας δοθεί το αξίωμα του ιδιωτικού, έλαβε ότι ξεκινά την δύσκολη διαδρομή για το τιμητικό τίτλο του στρατάρχη έναν στρατό. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι πολύ στρατιωτικές τάξεις, δεν υπάρχει μόνο «για το θεαθήναι», που παρέχει πρόσβαση σε ορισμένα προνόμια, τα οποία μπορείτε να απολαύσετε επαγγελματική ανέλιξη. Σε γενικές γραμμές, αυτά είναι τα ίδια τάξη και κατ 'αναλογία τα επίπεδα στο παιχνίδι. Εκτός από την αύξηση τους στο παιχνίδι, καθώς υπάρχει ένα σύστημα εξειδίκευσης. Είναι τοποθετημένα έτσι ώστε η λήψη μιας συγκεκριμένης ειδικότητας καθορίζει τις ικανότητές σας που μελετήθηκαν. Για παράδειγμα, μπορείτε πάντα να γίνει ένα μυστικό και φευγαλέα ανταρτών τρομακτικές οι στρατιώτες του εχθρού στα αδιαπέραστα δάση ή, αντίθετα, να επιλέξουν τον διοικητή μονοπάτι, που οδηγεί τους μαχητές επίθεση κλιμάκιο πιστοί σε εσάς.

Leading σύστημα online παιχνίδι το οποίο έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε όλες οι ενέργειες του παίκτη μπορούν να χωριστούν σε δύο κατηγορίες - μάχης και μη μάχης. Έξω από τη μάχη, ο παίκτης μπορεί να ξαναγεμίσετε φυσιγγιοθήκη σας, να αποκτήσουν τον απαραίτητο εξοπλισμό και να αρχίσει τη δουλειά. Αναθέσεις αξίζουν ειδικής μνείας. Amaze ποιότητα του οικοπέδου μελέτης του παιχνιδιού, τα προϊόντα που συνήθως βασίζονται σε πρόγραμμα περιήγησης δεν είναι ενθαρρυντικά παρόμοιας ποιότητας, αλλά αυτό το παιχνίδι είναι μια πραγματική εξαίρεση. Συνεχίζοντας να παίξετε το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση Leading, θα συναντήσετε μια ποικιλία των αντικειμένων που θα βοηθήσει τους παίκτες:

· Caches

· Σημείο ραδιόφωνο

· Καταφύγια

Το σύστημα μάχης του παιχνιδιού - ένα turn-based, που σημαίνει ότι όλα ο αγωνιστικός χώρος χωρίζεται σε κύτταρα, κάθε ένα από τους συμμετέχοντες στη μάχη παίρνει ένα συγκεκριμένο αριθμό σημείων δράσης, επιτρέποντάς του να υπερασπιστεί τον εαυτό του ή για να κάνει μια επίθεση. Εξαρτάται από την ποσότητα ορισμένων ικανοτήτων του χαρακτήρα, καθώς και ο τίτλος της. Ένα ενδιαφέρον χαρακτηριστικό του παιχνιδιού είναι ότι οι παίκτες κάνουν τις κινήσεις τους ταυτόχρονα, και στη συνέχεια ο διακομιστής εκτελεί προσομοίωση αγώνα και κάνει μια απόφαση σχετικά με τη σειρά των οποίων είναι απαραίτητο να εξετάσουμε πρώτα.

Ένα ενδιαφέρον παιχνίδι είναι η έλλειψη εστίασης του συστήματος clan, έτσι τους οπαδούς παίζουν Οδηγώντας από μόνη της δεν θα βιώσουν πολύ ταλαιπωρία και τις καταχρήσεις. Αλλά για τους οπαδούς να βρείτε νέους φίλους και να παίξετε το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση Leading η ομάδα έχει ένα καλά σχεδιασμένο σύστημα των μονάδων, μέσω του οποίου οι παίκτες μπορούν να συμμετέχουν σε μάχες φατριών, και να επικοινωνούν με τους συναδέλφους τους.

"Highlight" του παιχνιδιού είναι το δικό τους παίκτες του, διότι το κοινό το παιχνίδι είναι ποιοτικά διαφορετικό από άλλα παρόμοια προϊόντα. Chat μηνύματα είναι πάντα moderated, και των παραπόνων που υποβλήθηκαν για εξέταση σε χρόνο ρεκόρ. Με την ευκαιρία, η διοίκηση του παιχνιδιού είναι πάντα ανοιχτή σε εποικοδομητικό διάλογο. Ένα παρόμοιο φαινόμενο στο online gaming είναι πολύ σπάνια, κατά κανόνα, η διοίκηση - αυτό αυτάρεσκος και πομπώδη άνθρωποι σπάνια προσοχή στους απλούς χρήστες, αλλά εδώ τα πάντα είναι ακριβώς το αντίθετο. Εξαιτίας αυτού, το παιχνίδι Leading γίνεται πολύ καλύτερο από ό, τι άλλοι, όπως το παιχνίδι της.

Για να συνοψίσουμε, πρέπει να πω ότι αυτό το παιχνίδι θα προσελκύσει πολλούς οπαδούς της Μεγάλης Πατριωτικό Πόλεμο, την ιστορία της πατρίδας του και γενικά όλους εκείνους που έχουν κουραστεί από το γκρίζο της καθημερινής εργασίας και τα όνειρα βυθίσει τις αντιξοότητες της εποχής.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more