Σελιδοδείκτες

Pandaemonic

Εναλλακτικές ονομασίες: Pandaemonic

Game Pandaemonic - Lords of Legions είναι ένα παιχνίδι στρατηγικής στο οποίο μπορείτε να παίξετε το δικαίωμα στο browser. Ενέργειες σε αυτό το παιχνίδι σε έρημο κόσμο της φαντασίας, όπου ο πόλεμος εξελίχθηκε αναπτυχθεί .

Θα επεκτείνουν την επικράτειά τους αυτοκρατορίες Pandaemonic - Lords of λεγεώνες σε απευθείας σύνδεση και καταπολέμηση [_2_ ] άλλα άρχοντες - δαίμονες για την παγκόσμια κυριαρχία και τίτλου Archdaemon .

Για την επίτευξη σκοπός της Pandaemonic - Lords of λεγεώνες σε απευθείας σύνδεση , Ανάγκη οι ίδιοι και τους πόρους να σώσει [_2_ ] επεκτείνουν φρούριο εφαρμογή πιο τρομακτικό στοιχεία τους.

Pandaemonic - Lords of Legions εγγραφή πραγματοποιείται απευθείας στην κεντρική σελίδα. Θα πρέπει να καταχωρηθεί στα αγγλικά ή οποιαδήποτε άλλη, με την οποία παρέχεται η πρόσβαση στην ιστοσελίδα. Για να εγγραφείτε στο παιχνίδι Pandaemonic - Lords of Legions Ανάγκη

1. Μετάβαση στην κεντρική σελίδα της ιστοσελίδας να συμπληρώσετε μια φόρμα.

2. Εισάγετε emeyl σας.

3. Εφεύρετε ένα αξιόπιστο συνδυασμό ενός κωδικού πρόσβασης και πληκτρολογήστε το.

4. Επιβεβαιώστε τον κωδικό πρόσβασης. Για να το κάνετε αυτό, θα γράψω και πάλι στην παρακάτω φόρμα.

5. Tick επόμενη παράγραφο, η οποία αναφέρει ότι συμφωνείτε με τις συμφωνίες του site και πρέπει να αποστείλει πληροφορίες για το παιχνίδι.

6. Πιέστε το « Παίξτε τώρα δωρεάν » .

Ολοκληρώθηκε όλα αυτά τα βήματα, μπορείτε να θεωρείτε τον εαυτό σας εγγεγραμμένος χρήστης.

Game Pandaemonic σημαίνει ότι θα καλέσει αιμοδιψής δαίμονες συλλογή τους λεγεώνες [ _1_] ανελέητο τέρατα και να τους στείλετε μάχη κατά Wylar και άλλοι Λόρδων δαίμονας.

Παίξτε Pandaemonic - Lords of Legions You will σύναψη συμβάσεων με φίλους για να αντισταθούν περισσότερα πανίσχυρη [ _2_] αντιπάλους. Υποστηρίξτε ο ένας τον άλλο , το εμπόριο πόρους και προσφέρει τη βοήθειά του στη μάχη.

Soberano όλο και περισσότερο λεγεώνες και να τα υποβάλλει Federated αγώνα. Συνεργαστείτε με τους συμμάχους της να συντρίψει σας εχθρούς και να κατακτήσει τον κόσμο!

Σε Pandaemonic - Lords of Legions να παίζετε εντελώς θα είναι στον browser σας και εσείς δεν χρειάζεται καμία πρόσθετη εγκατάσταση ή [_1_ ] loading client - μόνο εγγραφείτε στο site, και αρχίσετε να παίζετε αμέσως!

Pandaemonic - Lords of λεγεώνες σε απευθείας σύνδεση θα σας εξοικειώσει με τις παρακάτω μονάδες:

1. Δαιμονισμένοι Wylar. Κάνουν δεν ελεύθερη βούληση που και δεν είναι μόνη ευάλωτη. Είναι υποχωρητική.

2. Χαμηλώστε Daemon. Θεωρούνται το θεμέλιο της κάθε λεγεώνα. Τους ικανότητα μάχης με βάση έχουν μια καλή αντοχής αρκετά αγωνίζονται ισχύος και εύκολη να προκαλέσει .

3. Σκιά Walkers. Μπορούν φτάσουμε εχθρούς και να πει [_1_ τους] πλεονεκτήματα και τις αδυναμίες το μέγεθος σας τους λεγεώνες και τα αντικείμενα που βρίσκονται στο φρούριο εχθρούς .

4. Golem. Βοηθούν σας Legion να ζήσουν περισσότερο. Μπορούν πειράζω εχθρό σου.

5. Raging Beast. Αυτός μαίνεται θηρίο Monster δεν έχει κανένα έλεος. Έχουν μεγάλη μύες αιχμηρά δόντια , άγρια ​​ οργή και μεγάλα μίσος κάθε ζωντανό πράγματα.

6. Φωτιά Elemental. Χρησιμοποιούν φλόγας γρήγορα τρέξει και έχουν τεράστιο φάσμα των διαφόρων θεμάτων.

Pandaemonic - Lords of Legions - είναι ένα συναρπαστικό παιχνίδι με τα θετικά πράγματα που θα σας δώσει μεγάλη λεπτά.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more